هر چند وقت یکبار باید حوله‌های حمام و صورت را بشوییم؟

  • توسط: admin


شاید تصور کنید که پس از هر بار حمام، بدن شما کاملا تمیز می‌شود. اما واقعیت این است که حتی پس از شستن بدن، پوست ما میزبان برخی باکتری‌ها است. زمانی که خود را با حوله خشک می‌کنیم، رطوبت حوله با این باکتری‌ها ترکیب شده و محیطی مناسب برای رشد و تکثیر آن‌ها فراهم می‌کند. اما هر چند وقت یک‌بار باید حوله‌های خود را بشوییم؟ این سؤال مهمی است که در این مقاله از مجله اکالا به آن پاسخ می‌دهیم.

به طور کلی، توصیه می‌شود حوله‌ها پس از هر ۳ بار استفاده شسته شوند. البته برخی عوامل ممکن است نیاز به شستشوی بیشتر را ایجاب کنند. در ادامه، این موضوع را بیشتر بررسی کرده و نکات مهم برای شستشوی صحیح حوله‌ها و زمان مناسب تعویض آن‌ها را ارائه می‌دهیم. با ما همراه باشید.

هر چند وقت یکبار باید حوله‌‌ها را بشوییم؟

حوله‌ها به دلیل جذب بالای رطوبت و ماندن آن برای مدت طولانی، محیطی مناسب برای رشد باکتری‌ها هستند. با گذشت زمان، به ویژه پس از حدود پنج روز، تعداد این باکتری‌ها به قدری زیاد می‌شود که منجر به ایجاد بوی نامطبوع در حوله می‌شود.

به همین دلیل، توصیه می‌شود حوله‌های حمام را پس از هر سه بار استفاده بشویید. اگر هر روز دوش می‌گیرید، این یعنی باید حوله‌ها را تقریباً دو بار در هفته بشویید. این موضوع، برای حوله‌های صورت نیز صدق می‌کند. با این حال، در برخی شرایط، نیاز است حوله‌های خود را بیشتر از دو بار در هفته بشویید که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم.

عوامل موثر بر نیاز به افزایش تعداد دفعات شستشو

حوله‌های ورزشی: حوله‌هایی که عرق بدن را جذب کرده‌ان یا چند ساعت در کیف ورزشی مرطوب می‌مانند، باید پس از هر بار استفاده شسته شوند.محیط‌های مرطوب: حوله‌هایی که در حمام‌های مرطوب قرار دارند و به طور کامل خشک نمی‌شوند، باید پس از یک بار استفاده شسته شوند.پوست حساس: افرادی که اگزما، پوست حساس و مستعد آکنه دارند، باید همه حوله‌های خود را پس از یک بار استفاده بشویند تا از تحریک بیشتر پوست جلوگیری کنند.

لیف‌ لایه بردار و یا کیسه‌ای که برای اسکراب استفاده می‌کنید، باید پس از هر بار استفاده شسته و در هوای آزاد خشک شوند.

بیشتر بخوانید: روش‌های تمیز کردن و شستن ملحفه‌ها

اگر حوله‌ها را مرتب نشوییم چه اتفاقی می‌افتد؟

متأسفانه، حوله‌های کثیف می‌توانند ویروس‌ها، قارچ‌ها و باکتری‌ها را گسترش دهند. استفاده از حوله‌های کثیف می‌تواند باعث تحریک پوست و حتی انتقال عفونت شود.

اگر چند بار بیشتر از حوله خود استفاده کنید، دنیا به پایان نمی‌رسد، اما با شستشوی مرتب، هم پوستتان سالم‌تر خواهد بود و هم از بوی ناخوشایند حوله‌ها جلوگیری می‌کنید.

چگونه حوله‌ها را به بهترین شکل بشوییم؟

شستشوی معمولی کافی است تا حوله‌ها تمیز شده و باکتری‌های تجمع‌یافته از بین بروند. با این حال، نکات مهمی برای حفظ تمیزی حوله‌ها وجود دارد که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم.

قبل از انداختن حوله‌ها در سبد رخت چرک، اجازه دهید کاملاً خشک شوند.استفاده از سفیدکننده برای از بین بردن باکتری‌های روی حوله‌ها ضروری نیست.برای حداکثر کارایی، دستورالعمل‌های محصول را دنبال کنید. این ممکن است به معنای تغییر سطح آب و دمای شستشو باشد.با توجه به دفترچه راهنمای ماشین لباسشویی، تعیین کنید که چه زمانی باید ماشین لباسشویی را ضدعفونی کنید. یک چرخه آبکشی با سرکه می‌تواند باکتری‌های ناخواسته را از بین ببرد.از پر کردن بیش از حد ماشین لباسشویی با حوله خودداری کنید. پر کردن بیش از حد ماشین باعث می‌شود حوله‌ها به اندازه کافی شوینده، آب و حرکت برای تمیز شدن دریافت نکنند و در نتیجه به خوبی شسته نشوند.

بیشتر بخوانید: بهترین روش‌های شست‌وشو و نگهداری از حوله‌ها برای حفظ لطافت آن‌ها

چه زمانی باید حوله‌ها را تعویض کنیم؟

عمر مفید یک حوله حمام به کیفیت آن و نحوه مراقبت از آن بستگی دارد. حوله‌های ارزان ممکن است سریع‌تر خراب شوند و استفاده از آب خیلی داغ نیز می‌تواند به الیاف آن آسیب بزند. با مراقبت خوب، یک حوله حمام تا مدت‌ها قابل استفاده خواهد بود.

برای اینکه حوله حمام‌تان عمر طولانی‌تری داشته باشد، حتما برچسب مراقبتی آن را بخوانید و طبق دستورالعمل‌هایش عمل کنید. اگر حوله بوی نامطبوع گرفته، می‌توانید از برنامه ضدعفونی‌کننده ماشین لباسشویی استفاده کنید یا آن را در محلول سرکه خیس کنید. همچنین، آویزان کردن حوله‌ها در نور آفتاب هم به از بین رفتن بو و لکه‌ها کمک می‌کند.

شستشوی مرتب حوله‌ها یکی از مهم‌ترین نکات برای حفظ بهداشت فردی است. با رعایت نکات گفته شده، می‌توانید از حوله‌های تمیز و بهداشتی استفاده کنید و از بروز مشکلات پوستی جلوگیری کنید.

منبع: healthline

من سورین صیادی هستم و از بچگی تقریباً تمام وقت آزادم را صرف دیدن فیلم و سریال (و گاهاً انیمه) کردم! بیشتر به ژانرهای اکشن، جنایی و هیجان‌انگیز علاقه دارم، اما ژانرهای دیگر را هم دنبال می‌کنم.
خیلی خوشحالم که می‌توانم این لذت بزرگ از زندگی را با دیگران به اشتراک بگذارم و فیلم‌ و سریال‌های مورد علاقه‌ام را به شما معرفی کنم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید