هدر دادن پول برای کالاهای گران قیمت، یک اشتباه بزرگ است!
اخیراً مشاهده شده که قیمت بسیاری از کالاها و خدمات به طور نامتعادلی افزایش یافته است. این امر نه تنها برای مردم بلکه برای اقتصاد کلان کشور نیز مشکل ساز شده است. افزایش بیش از حد قیمت کالاها توجه مردم را به سمت کالاهای قاچاق و نیز افزایش تقلب و نقض قوانین تجاری معطوف می کند.
با افزایش ناگهانی قیمت کالاها، قشر ضعیف تر جامعه مانند زنان و کودکان روز به روز با مشکلات بیشتری رو به رو می شوند. برخی از فعالان اقتصادی نیز این فرصت را برای بهره برداری قاچاق کالا و افزایش سود شخصی خود بهره برده ولی این موضوع نه تنها ناپایداری اقتصادی بلکه برای جامعه نیز مشکل ساز است.
بنابراین، این امر برخلاف اصول اخلاقی و قوانین تجاری است و باید توسط نهادهای مربوطه به شدت پیگیری شود. به منظور جلوگیری از چنین تخلفاتی، لازم است که فعالیت های اقتصادی کنترل شده شده و بر اساس اصول عدالت و انصاف انجام گیرد.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، مسعود امرالهی درباره شایعات مطرح شده در خصوص افزایش ۱۰ درصدی عوارض گمرکی و ارزش افزوده کالاهای اساسی افزود: با ورود دولت سیزدهم و تصمیم هیات وزیران مالیات بر عوارض گمرکی واردات و ارزش افزوده کالاهای اساسی امسال تغییری نکرده و همچنان یک درصد باقی می ماند.
مدیرکل بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهاد کشاورزی اظهارداشت: با توجه به اینکه کالاهای اساسی همچنان با ارز ۲۸ هزارو ۵۰۰ تومانی تامین و وارد کشور می شود و عوارض گمرکی واردات و ارزش افزوده تغییری نکرده است هرگونه تغییر قیمتی در کالاهای اساسی از جمله شکر، قند، حبوبات و سایر کالاهای اساسی تخلف محسوب می شود.
وی تصریح کرد: به طور حتم با متخلفان و گران فروشان کالاهای اساسی در بازار برخورد قانونی خواهد شد.
- برچسب ها: مسعود امرالهی وزارت جهادکشاورزی