نیروی جادویی سیر در مقابل بیماری‌ها: رازهای طبیعت برای حفظ سلامتی

  • توسط: admin


سیر یکی از گیاهانی است که در طب سنتی در سراسر جهان مورد استفاده قرار می گیرد و گفته می شود فواید بسیاری برای سلامتی از جمله تقویت سیستم ایمنی دارد.

به گزارش سرگرمی روز، سیر حاوی ترکیباتی با خواص قوی، بسیار مغذی با کالری بسیار کم است. سیر می تواند به پیشگیری از بیماری ها از جمله سرماخوردگی کمک کند و ترکیبات فعال موجود در سیر می تواند فشار خون را کاهش دهد. سیر سطح کلسترول را بهبود می بخشد و ممکن است خطر بیماری قلبی را کاهش دهد.

سیر حاوی آنتی اکسیدان هایی است که ممکن است به پیشگیری از بیماری آلزایمر و زوال عقل کمک کند. مکمل های سیر نیز می توانند عملکرد ورزشی را بهبود بخشند. خوردن سیر می تواند به سم زدایی بدن از فلزات سنگین و بهبود سلامت استخوان ها کمک کند.

به گفته سرویس بهبود تغذیه وزارت بهداشت، سیرخام منبع خوبی از منگنز، ویتامین B6 و همچنین حاوی کلسیم، مس، پتاسیم، فسفر، آهن و ویتامین B1 است. سیر به اشکال مختلف (خام، پخته و ترشی) مصرف می‌شود و همه اشکال آن برای اندازه‌شان سرشار از مواد مغذی است، از جمله ویتامین‌های B و آنتی‌اکسیدان‌های ضد سرطان، که می‌تواند طیف وسیعی از فواید سلامتی را ارائه دهد. اما می تواند با برخی داروها تداخل داشته باشد.

نتایج برخی از مطالعات نشان می دهد که سیر می تواند پاسخ ایمنی بدن را تقویت کند. یک مطالعه 12 هفته ای روی انسان نشان داد که مصرف روزانه مکمل سیر سرماخوردگی را در مقایسه با دارونما تا 63 درصد کاهش می دهد. همچنین، نتایج یک مطالعه دیگر نشان داد که عصاره سیر کهنه شده در دوزهای بالا (2.56 گرم در روز) روزهای بیماری ناشی از سرماخوردگی یا آنفولانزا را تا 61 درصد کاهش می دهد. مطالعه سوم شواهد را ناکافی نشان داد و گفت که به داده های بیشتری نیاز است.

نتایج چندین مطالعه انسانی نشان داده است که سیر می تواند تأثیر قابل توجهی بر فشار خون در افراد مبتلا به فشار خون بالا داشته باشد. در واقع، نتایج یک مطالعه نشان داد که 600 تا 1500 میلی گرم عصاره سیر کهنه شده به اندازه داروی فشار خون آتنولول در کاهش فشار خون در یک دوره 24 هفته ای موثر است. برای دیدن این فواید، باید روزانه مقدار بسیار زیادی سیر مصرف کنید. حدود چهار قرص

خوردن سیر می تواند سطح LDL یا کلسترول “بد” و کلسترول کل را کاهش دهد. تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف مکمل‌های سیر می‌تواند LDL و کلسترول کل را در افرادی که سطح کلسترول بالایی دارند، 10 تا 15 درصد کاهش دهد.

سیر می تواند کلسترول را کاهش دهد و توجه زیادی به تأثیر مثبت بالقوه سیر بر سلامت قلب و عروق شده است. سیر خام نیز می تواند از سرطان جلوگیری کند. موسسه تحقیقات سرطان آمریکا نشان می دهد که مصرف مقادیر زیاد سیر ممکن است خطر ابتلا به سرطان پانکراس، مری، پروستات و سینه را کاهش دهد. علاوه بر این، موسسه ملی سرطان می گوید تجزیه و تحلیل داده ها نشان می دهد که هر چه سیر خام و پخته بیشتر مصرف شود، خطر ابتلا به سرطان معده و روده بزرگ کاهش می یابد.

نشان داده شده است که ترکیبات گوگرد موجود در سیر به محافظت در برابر آسیب اندام ناشی از سمیت فلزات سنگین هنگام مصرف سیر در دوزهای بالا کمک می کند. مطالعه‌ای که کارگران یک کارخانه باتری‌سازی خودرو را دنبال کرد که در طول چهار هفته در معرض سطوح بالای سرب قرار گرفتند، نشان داد که مصرف سیر باعث کاهش 19 درصدی سطح سرب خون آنها می‌شود. همچنین علائم مسمومیت مانند سردرد و فشار خون بالا را کاهش می دهد. کارمندان سه دوز سیر در روز مصرف کردند که در نهایت علائم را کاهش داد.

یک قاشق غذاخوری سیر خام حاوی 20 گرم کالری، 5 گرم پروتئین، 2 گرم کربوهیدرات، صفر گرم سدیم و صفر گرم قند است.

برخی از افراد ممکن است واکنش های نامطلوبی به سیر یا سیر تخمیر شده داشته باشند. همچنین می تواند با برخی داروها واکنش منفی نشان دهد. قبل از افزودن سیر به رژیم غذایی یا مصرف مکمل سیر، به خصوص در دوزهای بالا، حتماً با پزشک خود مشورت کنید.

به گفته دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، از آنجایی که سیر می تواند خون را رقیق کند، خوردن مقادیر زیاد سیر می تواند خطر خونریزی را افزایش دهد. همچنین می تواند با سایر رقیق کننده های خون مانند سالیسیلات (آسپرین)، وارفارین (کومادین) و کلوپیدوگرل (پلاویکس) واکنش نشان دهد. سیر ممکن است با داروی ضد HIV ساکویناویر نیز تداخل داشته باشد.

در برخی از افراد، سیستم ایمنی به اشتباه سیر را به عنوان یک تهدید تشخیص می دهد و باعث واکنش آلرژیک می شود. علائم آلرژی به سیر شامل التهاب پوست، کهیر، گرفتگی یا آبریزش بینی، خارش بینی، عطسه، خارش یا آبریزش چشم، تنگی نفس یا خس خس سینه، تهوع و استفراغ، گرفتگی معده و اسهال است. شدت علائم می تواند متفاوت باشد.

افرادی که از داروهای ضد انعقاد استفاده می کنند باید با احتیاط از سیر استفاده کنند. همچنین افرادی که قرار است تحت عمل جراحی قرار گیرند باید 7 تا 10 روز قبل از جراحی از خوردن سیر خودداری کنند. زیرا زمان خونریزی را طولانی می کند.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید