نکته‌ی جذاب امروز: امروز ناهارت قیمه‌ی ماسوله است!

  • توسط: admin


قیمه ماسوله، از غذاهای سنتی و پرطرفدار گیلان است که با طعم و عطر بی‌نظیرش، سفره‌های ایرانی را زینت می‌دهد. این خورشت لذیذ، به طور سنتی با گوشت گوساله تهیه می‌شود؛ اما می‌توانید از گوشت چرخ کرده نیز در تهیه آن استفاده کنید. در این مقاله از آدرینبلاگ، طرز تهیه قیمه ماسوله با گوشت چرخ کرده را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم جهت تهیه قیمه ماسوله با گوشت چرخ کرده

مواد لازم جهت تهیه قیمه ماسوله با گوشت چرخ کرده به شرح زیر است:

گوشت چرخ کرده۵۰۰ گرملپه۱ پیمانهپیاز بزرگ۱ عددرب انار۲ قاشق غذاخوریزعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوریزردچوبه۱ قاشق چای‌خوریفلفل سیاه۱/۲ قاشق چای‌خورینمک به مقدار لازمروغنبه مقدار لازمسیب زمینی بزرگ (اختیاری)۲ عدد بزرگآببه مقدار لازم

مراحل تهیه قیمه ماسوله با گوشت چرخ کرده

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این غذا ۴۵-۳۵ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۴-۳ نفر است.درجه سختی تهیه این غذا در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی و پخت اولیه لپه

لپه را از شب قبل در آب خیس کنید. سپس، آب آن را بریزید و لپه را به همراه ۲ پیمانه آب در قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد.

خیساندن حبوبات پیش از پخت موجب گرفتن نفخ آن‌ها و سریعتر کردن روند پخت می‌شود.

مرحله دوم: ترکیب پیاز، گوشت چرخ کرده و ادویه‌ها

پیاز را بشویید و پوست بگیرید، آن را نگینی خرد کنید و در قابلمه‌ای با روغن داغ تفت دهید تا نرم و شفاف شود.

گوشت چرخی را به پیاز اضافه کنید و به همراه آن تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

زردچوبه و فلفل سیاه را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود. مقدار ادویه‌ها را به دلخواه خودتان تنظیم کنید.

مرحله سوم: پخت قیمه

رب انار را به همراه ۲ پیمانه آب به گوشت و پیاز اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

سپس، زعفران دم کرده را اضافه کنید و اجازه دهید تا خورش به جوش آید.

لپه پخته شده را به همراه ۱ پیمانه آب به خورش اضافه کنید و حرارت را کم کنید. درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا خورش بپزد.

قیمه ماسوله را به آرامی و با حرارت ملایم بپزید تا جا بیفتد و طعم و مزه آن به خوبی به خورد مواد برود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش قیمه نجفی (عراقی)

مرحله چهارم: تنظیم چاشنی

پس از پخت لپه و گوشت، سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید و به صورت حلقه‌ای یا مکعبی خرد کنید.

در ۳۰ دقیقه پایانی پخت، سیب زمینی‌ها را به خورش اضافه کنید تا همراه با قیمه بپزند.

در اواخر پخت، نمک را به خورش اضافه کنید و به اندازه دلخواهتان آن را مزه دار کنید.

مرحله پنجم: سرو قیمه ماسوله

قیمه ماسوله را به همراه برنج زعفرانی و ترشی یا سالاد فصل سرو کنید.

با رعایت نکات و مراحل ذکر شده در این مطلب از مجله آشپزی آدرینشما می‌توانید قیمه ماسوله‌ای خوشمزه و متفاوت با گوشت چرخ کرده را در خانه خود بپزید و از آن لذت ببرید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید