نکته تهیه دسر چوکولاوا ترکیه‌ای: طرزتهیه شیرینی ترکیه‌ای با چهار ماده را بیاموزید

  • توسط: admin


اگر وقت کمی دارید؛ اما دوست دارید یک دسر خوشمزه و سریع تهیه کنید، دسر چوکولاوا پیشنهاد امروزمان به شما است، این دسر با مواد اولیه ساده و روش تهیه بسیار آسانی که دارد بهترین گزینه برای مهمانی‌ها و دور همی‌هاست. شما با چند مرحله ساده، می‌توانید این دسر را آماده کنید و از طعم دلپذیر آن لذت ببرید.

در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه دسر چوکولاوا را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد.
 

مواد لازم جهت تهیه دسر چوکولاوا

شیر پرچرب ۱ لیوانشکلات تخته‌ای ۱ بستهکره ۵۰ گرمبیسکویت پتی بور ۱ بسته

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

 

طرز تهیه دسر چوکولاوا

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه ۱۰-۱۵ دقیقه و مدت زمان انتظار تا تهیه نهایی این دسر ۲۴ ساعت است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده‌ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم‌های بیشتری این دسر خوشمزه را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این دسر در دسته‌بندی آسان قرار دارد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه موس سیب و کارامل

مرحله اول: ترکیب کره و شیر

شیر و کره را در یک قابلمه مناسب بریزید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شیر گرم شود.

مدام ترکیب فوق را به هم زنید تا کره ذوب شود.

کمی زمان دهید تا ترکیب فوق روی حرارت بجوشد.

مرحله دوم: افزودن شکلات تخته‌ای

شکلات تخته‌ای را به صورت خرد شده به مخلوط شیر و کره اضافه کنید و هم زدن ادامه دهید تا شکلات به طور کامل ذوب شود.

شما در تهیه این دسر از انواع شکلات تلخ، شیرین یا حتی میوه‌ای می‌توانید استفاده کنید.

مرحله سوم: آماده سازی و افزودن بیسکویت

بیسکویت‌های پتی بور را در غذاساز، میکسر یا خرد کن پوره کنید. می‌توانید بیسکویت‌ها را درون زیپ کیپ بریزید و با گوشت‌کوب پودر کنید تا حالت پودر تبدیل شود.

در همین مرحله پودر بیسکویت را به ترکیب درون قابلمه اضافه کنید و مدام به هم زنید تا مواد با هم ترکیب شوند.

مرحله چهارم: میکس کردن دسر

با کمک گوشتکوب برقی مواد دسر را به خوبی پوره کنید تا بافت کاملا یکدستی به خود گیرند.

اگر دوست دارید دسر شما بافت نرم‌تری داشته باشد، می‌توانید کمی خامه به مواد اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر بیسکویتی دو رنگ

مرحله پنجم: ریختن در قالب

حرارت را خاموش کنید و قالب مناسبی را انتخاب کنید.

کمی زمان دهید تا مواد خنک شوند.

ته قالب را با پلاستیک فریزر بپوشانید و مخلوط آماده شده را در قالب مورد نظر بریزید.

قالب حاوی دسر را و به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا خودش را بگیرد.

مرحله ششم: سرو دسر

پس از سرد شدن کامل، دسر چوکولاوا را از قالب خارج کنید و به دلخواه با پودر کاکائو یا میوه‌های تازه تزیین کنید.

برای تزیین بیشتر دسر می‌توانید از انواع مغزها یا سس شکلات نیز استفاده کنید.

دسر چوکولاوا را می‌توانید به مدت چند روز در یخچال نگهداری کنید.

امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد و شما نیز با رعایت این مراحل ساده، بتوانید یک دسر چوکولاوا خوشمزه و خانگی تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید