نکات جذاب و ضروری برای تهیه زست پرتقال؛ طعمی رونقی‌بخش برای غذاهای شما

  • توسط: admin


زست پرتقال یکی از طعم‌دهنده‌های طبیعی بسیار محبوب است که از آن در پخت انواع کیک و شیرینی‌ها می‌توانید استفاده کنید. تهیه زست پرتقال کار بسیار ساده و راحتی است و با نگهداری اصولی آن در فریزر می‌توانید برای مدت طولانی و در فصولی که به پرتقال تازه دسترسی ندارید از آن استفاده کنید. در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه زست پرتقال را به صورت مرحله به مرحله توضیح خواهیم داد. 

مراحل تهیه زست پرتقال

برای تهیه زست پرتقال کافیست مراحل زیر را دنبال کنید.

مرحله اول: شستن پرتقال

پرتقال‌هایی با پوست سالم و بدون لکه انتخاب کنید.

پرتقال‌های تازه و ارگانیک بهترین گزینه هستند، زیرا پوست آن‌ها فاقد مواد شیمیایی است.

پرتقال‌ها را به خوبی با آب سرد بشویید تا هرگونه آلودگی یا آفت‌کش از روی پوست آن‌ها پاک شود.

اگر پرتقال‌های شما ارگانیک نیستند، بهتر است از برس نرم مخصوص شستشوی میوه‌ها استفاده کنید.

مرحله دوم: خشک کردن پرتقال

پس از شستشو، باید پرتقال‌ها را با یک دستمال تمیز کاملاً خشک کنید.

این مرحله بسیار مهم است، زیرا رطوبت روی پوست پرتقال باعث چسبندگی زست به رنده می‌شود و ادامه کار را برایتان دشوار می‌کند.

بیشتر بخوانید: روش جلوگیری از تلخ شدن لیموترش در فریزر

مرحله سوم: رنده کردن پوست پرتقال

برای تهیه زست، بهتر است از یک رنده ریز یا زستر مخصوص استفاده کنید که برای گرفتن لایه نازک و بیرونی پوست پرتقال طراحی شده است.

این ابزار کمک می‌کند تا به راحتی زست را بدون رسیدن به لایه سفید و تلخ زیرین پوست بتراشید. انواع مختلف زستر را می‌توانید از فروشگاه های لوازم آشپزخانه تهیه کنید.

پرتقال را با ملایمت روی رنده یا زستر بکشید تا فقط لایه نازک و نارنجی رنگ پوست جدا شود.

دقت کنید که فقط لایه نارنجی رنگ پوست پرتقال را رنده کنید و از رسیدن به قسمت سفید که تلخ است جلوگیری کنید. برای این کار، پرتقال را به آرامی بچرخانید و فقط هر بار یک بخش کوچک را رنده کنید.

مرحله چهارم: جمع‌آوری زست

زست‌هایی که جمع‌آوری کرده‌اید را به آرامی با یک چاقوی کوچک یا قاشق از روی رنده بردارید.

زست‌های جمع‌آوری‌ شده را در یک کیسه زیپ‌دار یا ظرف درب‌دار مناسب فریزر قرار دهید.

انتخاب بسته بندی مناسب در حفظ کیفیت و عطر زست بسیار مهم است.

بیشتر بخوانید: ۵ روش بسیار ساده و کاربردی برای خشک کردن پرتقال

مرحله پنجم: نگهداری در فریزر

کیسه یا ظرف حاوی زست را در فریزر قرار دهید.

زست پرتقال به راحتی می‌تواند تا چند ماه در فریزر نگهداری شود و همچنان عطر و طعم خود را حفظ کند.

برای استفاده‌های بعدی، کافی است به مقدار مورد نیاز از زست را بردارید و به غذا یا دسر خود اضافه کنید.

امیدواریم که این آموزش ساده و کاربردی از مجله آشپزی آدرینمورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد. شما با استفاده از این روش، همیشه مقداری زست پرتقال تازه و خوش‌عطر در فریزر خود خواهید داشت که می‌توانید به سرعت به غذاها و دسرها اضافه کنید و طعمی دلپذیر به آن‌ها ببخشید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید