نوشیدنی خنک تابستانی با میوه انبه؛ برای فرار از گرما

  • توسط: admin


اسموتی انبه، یک نوشیدنی خنک، خوشمزه و مغذی است که به سادگی در منزل و با مواد اولیه در دسترس تهیه می‌شود. این نوشیدنی برای روزهای گرم تابستان، میان وعده یا حتی صبحانه‌ای کامل و پرانرژی ایده آل است. در این مقاله از آدرینبلاگ، طرز تهیه اسموتی انبه را به صورت مرحله به مرحله و همراه با نکات مهم آن به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم جهت تهیه اسموتی انبه

مواد لازم جهت تهیه اسموتی انبه به شرح زیر است:

انبه رسیده۱ عددشیر (می‌توانید از شیر گیاهی مانند شیر بادام یا نارگیل استفاده کنید)۱ پیمانهبستنی وانیلی۱/۲ پیمانهیخ۱ پیمانهعسل یا شهد (اختیاری)۱ قاشق چای‌خوریوانیل۱/۲ قاشق چای‌خوریپودر هل۱/۲ قاشق چای‌خوری

مراحل تهیه اسموتی انبه

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این اسموتی ۵-۷ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این نوشیدنی جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این نوشیدنی در دسته بندی آسان قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی انبه

انبه را پوست بگیرید، هسته آن را جدا کنید و به قطعات کوچک خرد کنید.

از انبه‌های رسیده و معطر استفاده کنید. انبه‌های نارس طعم ترش و گس دارند و انبه‌های بیش از حد رسیده ممکن است طعم و بافت خود را از دست داده باشند.

مرحله دوم: ترکیب کردن همه مواد

تمام مواد را در مخلوط کن بریزید، انبه‌های خرد شده، شیر، وانیل، پودر هل، بستنی و عسل (در صورت تمایل) را داخل مخلوط کن بریزید.

مواد را به مدت ۳۰ تا ۴۵ ثانیه یا تا زمانی که یکدست و صاف شوند، مخلوط کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بستنی انبه خانگی

مرحله سوم: سرو و تزیین نوشیدنی

اسموتی را بلافاصله در لیوان مورد نظر بریزید و آن را با برش‌های میوه، برگ‌های نعناع یا پودر نارگیل تزیین کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه میلک شیک موز و انبه

نکات و فوت و فن‌های تهیه نوشیدنی انبه

به ۵ نکته مهم زیر در تهیه نوشیدنی توجه کنید:

برای غلیظ‌تر شدن اسموتی، می‌توانید از انبه‌های یخ زده استفاده کنید. برای این کار کافی است پس از برش زدن انبه آن را ۱-۲ ساعتی در فریزر قرار دهید تا انبه یخ بزند.اگر شیر کم‌چرب یا بدون چربی استفاده می‌کنید، می‌توانید مقداری ماست یونانی یا خامه به اسموتی اضافه کنید تا غلیظ‌تر و خامه‌ای‌تر شود. همچنین می‌توانید از بستنی کم‌چرب یا بدون چربی نیز استفاده کنید.می‌توانید از میوه‌های دیگری مانند موز، توت فرنگی یا آناناس نیز به جای انبه یا همراه با آن استفاده کنید.برای طعم‌دارتر شدن اسموتی، می‌توانید از ادویه‌های دیگری مانند دارچین، زنجبیل نیز استفاده کنید.اگر اسموتی را بلافاصله سرو نمی‌کنید، می‌توانید آن را در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید و تا ۲۴ ساعت بعد استفاده کنید.

با به کارگیری این نکات می‌توانید اسموتی انبه و بستنی با شیر را به خوشمزه‌ترین شکل ممکن تهیه کنید و از طعم و خواص بی‌نظیر آن لذت ببرید. امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی آدرینمورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده و کامل بالا بتوانید این نوشیدنی خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزانتان میل کنید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید