نور افتکار تندی در بازار نفت: روند نزولی قیمتها روز به روز بیشتر میشود
رئیس جمهور محترم وزیر نفت، در جللسه فرصت استفاده از زمان، اقتصادی و بازار نفت در بازار جهانی به توجه به شدید تر شد. ایشان تصمیم گرفتند که نرخ افت کردن نفت خبر دادند. این اتفاق میتواند منجربه تاثیراتی بر بازار خارجی و همچنین بر اقتصاد جهانی بشود. از جمله تاثیرات احتمالی کاهش قیمت نفت می توان به کاهش درآمد کشورهای صادرکننده نفت، کاهش سرمایه گذاری در صنایع نفتی و کاهش آمار بیکاری اشاره کرد. بنابراین، لازم است که دولت و مسوولین اقتصادی برنامه های جدی ریزی تا مدیریت اثرات منفی این شرایط را انجام دهند. این موقعیت با اهمیت بسیاری برای اقتصاد کشور مانند ایران است و باید با دقت و تامل بیشتری روی آن کار شود.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، قیمت نفت در اولین ساعات تجارت در روز سهشنبه به دنبال آغاز مذاکرات آتشبس بین رژیم صهیونیستی و حماس در قاهره و آرام شدن ترس از گسترش درگیریها در خاورمیانه کاهش یافته است. اما نگرانی در مورد دورنمای نرخ بهره فدرال رزرو آمریکا همچنان بازار را تحت تاثیر قرار میدهد.
به نقل از رویترز، قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۷ سنت معادل ۰.۰۸ درصد کاهش به ۸۸ دلار و ۳۳ سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با ۱۱ سنت معادل ۰.۱۳ درصد کاهش، ۸۲ دلار و ۵۲ سنت معامله میشود.
مذاکره کنندگان حماس در روز دوشنبه قاهره را ترک کردند تا پس از گفتگو با میانجیگران قطری و مصری برای پاسخ به پیشنهاد صلح چند مرحلهای رژیم صهیونیستی تصمیمگیری کنند.
انتظار میرود حماس طی دو روز آینده پاسخ خود به این پیشنهاد را اعلام کند.
در این بین حمله رژیم صهیونیستی به منطقه رفح علیرغم هشدار سران کشورهای خارجی ادامه دارد.
ادامه حمله یمنیها به کشتیهای عازم سرزمینهای اشغالی در دریای سرخ و کانال سوئز مانع کاهش قیمت نفت میشود و اگر ترس از مختل شدن عرضه وجود داشته باشد قیمت آن را بالا خواهد برد.
از طرف دیگر سرمایهگذاران منتظر نتیجه اجلاس فدرال رزرو آمریکا در اول ماه مه هستند. تورم بالا در این کشور احتمال کاهش زود هنگام نرخ بهره را پایین آورده است. کاهش نرخ بهره اقتصاد را تقویت کرده و تقاضا برای نفت را بالا میبرد.
- برچسب ها: قیمت جهانی نفت