نرخ بهره بین بانکی به روز شد! آخرین تغییرات و جزئیات

  • توسط: admin


بانک‌ها به منظور تنظیم و تعیین نرخ بهره بین بانکی به میزان مناسب برای تعادل اقتصادی، اغلب نیازمند به تغییراتی در این نرخ هستند. این تغییرات ممکن است بر اساس عوامل مختلفی اتفاق بیفتد، از جمله نرخ تورم، تغییرات در نرخ ارز یا وضعیت بازار مالی.

تغییرات در نرخ بهره بین بانکی به عنوان یکی از ابزارهای کنترل سیاست پولی مورد استفاده قرار می‌گیرد. افزایش یا کاهش نرخ بهره بین بانکی تأثیر مستقیمی بر قیمت کالاها و خدمات و همچنین سطح بهره‌وری اقتصاد دارد.

تغییرات در نرخ بهره بین بانکی می‌تواند بر تصمیم‌گیری‌های مختلف اقتصادی تأثیر بگذارد، از جمله سرمایه‌گذاری، مصرف، و صادرات و واردات. بانک‌ها معمولاً اطلاعات قابل اعتماد و دقیقی را به مشتریان و سایر افراد ارائه می‌دهند تا آنها بتوانند تصمیمات خود را بر اساس آن اتخاذ کنند.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، در هفته منتهی به ۵ اردیبهشت ماه نرخ سود بین بانکی با کاهش یک صدم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۵۱ درصد رسید.

 این نرخ از ابتدای سال جاری با روند کاهشی همراه بود به جز هفته منتهی به ۲۹ فروردین ماه. نرخ بهره بین بانکی در هفته پایانی فروردین با افزایش همراه شدو با ۴ صدم درصد افزایش نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۵۲ درصد رسید.

نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به ۲۲ فروردین ماه با کاهش نیم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۴۸ درصد رسید. نرخ بهره بین بانکی که در هفته نخست فروردین ماه سال جاری ۲۳.۶۲ درصد شده بود در دومین هفته از نخستین ماه سال جدید با کاهش ۴ صدم درصدی همراه شد و به ۲۳.۵۸ درصد رسید.

این نرخ در هفته پایانی اسفندماه سال ۱۴۰۲ به ۲۳.۶۶ درصد رسیده بود که بالاترین نرخ بهره بین بانکی از آبان‌ماه به بعد محسوب می‌شود. بیشترین رکورد این نرخ در هفته نخست مهر ۱۴۰۲ ثبت شده است. نرخ بهره بین بانکی در پایان هفته منتهی به ۵ مهرماه سال ۱۴۰۲ با رکوردشکنی ۱۰ سال به ۲۳.۸۰ درصد افزایش یافته بود؛ البته بعد از آن روند کاهشی نرخ سود بین بانکی آغاز شد و در هفته نخست آبان‌ماه به ۲۳.۷۱ درصد کاهش یافت و بعد ان آن وارد کانال‌های پایین‌تر شد.

  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید