نحوه پخت شلغم در هواپز؛ سریع و سالم

  • توسط: admin


استفاده از هواپز یکی از ساده‌ترین روش‌های پخت شلغم است که به شما کمک می‌کند در مدت زمانی کوتاه شلغم پخته آماده کنید. در این مقاله از بخش آشپزی در مجله اکالا می‌توانید با نحوه پخت شلغم در هواپز آشنا شوید.

برای پخت شلغم در هواپز باید شلغم‌ها را بشویید و خرد کنید. سپس شلغم‌ها را مزه دار کنید و در محفظه مخصوص هواپز بچینید. دستگاه را روی درجه حرارت مناسب تنظیم کنید و اجازه دهید شلغم‌ها بپزند. برای مطالعه جزئیات پخت شلغم در هواپز می‌توانید ادامه مقاله را مطالعه کنید.

مواد لازم برای پخت شلغم در هواپز

شلغم۴ عددنمک و فلفل سیاهبه مقدار لازمکره آب شده۱ قاشق مرباخوری

مراحل طرز تهیه شلغم در هواپز

مدت زمان آماده سازی: ۵ دقیقه

مدت زمان پخت: ۱۵ دقیقه

درجه سختی: آسان

تعداد نفرات: ۲ نفر

مرحله اول: شلغم‌ها را آماده کنید

برای شروع باید شلغم‌ها را با آب فراوان بشویید و پوست آن‌ها را با یک چاقوی تیز جدا کنید. بهتر است شلغم‌ها را به صورت خرد شده و با اندازه یکسان در هواپز بپزید. این کار موجب می شود تا همه شلغم ها در یک زمان و به یک اندازه بپزند.

بیشتر بخوانید: ۱۹ خوراکی که نباید در فریزر گذاشت

مرحله دوم: شلغم ها را مزه دار کنید

در این مرحله باید شلغم‌ها را در یک کاسه بریزید. در ادامه مقداری کره آب شده و کمی نمک و فلفل سیاه به شلغم‌ها اضافه کنید. مواد را به خوبی هم بزنید تا کاملا مزه دار شوند. اضافه کردن کره به شلغم، موجب می‌‌شود تا بعد از پخت بافت ترد و خوشمزه‌تری پیدا کند.

مرحله سوم: هواپز را گرم کنید

در این مرحله باید هواپز را به برق متصل کنید و آن را با درجه حرارت ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. این کار به پخت یکنواخت شلغم کمک زیادی می‌کند.

مرحله چهارم : شلغم‌ها را بپزید

بعد از حدود ۳ دقیقه که هواپز گرم شد، می‌توانید شلغم‌های خرد شده را در محفظه دستگاه بچینید. سپس اجازه دهید شلغم‌ها در هواپز بپزند. هر چند دقیقه یک بار دستگاه را باز کنید و شلغم‌ها را زیر و رو کنید. این کار موجب پخت بهتر شلغم‌ها می‌شود.

بیشتر بخوانید: ۴ ترفند رفع شوری شور گل کلم

مرحله پنجم: شلغم‌ها را سرو کنید

زمانی که شلغم‌ها پختند و کاملا نرم و طلایی شدند، آن‌ها را از هواپز خارج کنید و در ظرف مناسب بریزید. پخت شلغم‌های خرد شده با توجه به اندازه آن‌ها بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه طول می‌کشد. در صورت نیاز می‌توانید باز هم مقداری نمک و فلفل سیاه روی شلغم‌ها بپاشید و از طعم آن‌ها لذت ببرید.

نکات و فوت و فن‌های طرز تهیه شلغم در هواپز

در این بخش به نکاتی طلایی برای پخت شلغم در هواپز اشاره شده است، در ادامه با ما همراه باشید.

در صورتی که شلغم‌ها اندازه کوچکی دارند، می‌توانید آن‌ها را به ۲ قسمت تقسیم کنید و بعد در هواپز بپزید.می‌توانید قبل از پخت شلغم‌ها در هواپز، از مقداری ادویه برای مزه دار کردن شلغم‌ها استفاده کنید.از آن جایی که برای پخت شلغم در هواپز از آب استفاده نمی‌شود، شلغم‌ها بافت و مزه متفاوتی نسبت به زمانی که در آب می‌پزند پیدا می‌کنند.برای پخت شلغم بهتر است از شلغم‌های سفت و براق استفاده کنید. به خاطر داشته باشید که شلغم‌های ریز بهتر از شلغم‌های درشت هستند و هر چقدر شلغم اندازه کوچک‌تری داشته باشد، مزه آن شیرین‌تر و خوشمزه‌تر است.به منظور مزه‌دار کردن شلغم‌ها قبل از پخت می‌توانید به جای کره از مقداری روغن زیتون یا هر روغن گیاهی دیگری که در دسترس دارید استفاده کنید.برای مزه دار کردن شلغم ها قبل از پخت می‌توانید از مقداری پودر پاپریکا، آویشن و پودر سیر استفاده کنید.برای این که شلغم‌ها بعد از پخت سیاه نشوند، می‌توانید قبل از قرار دادن آن‌ها در هواپز، چند قطره آب لیمو ترش تازه روی آن‌ها بریزید.به هیچ عنوان تکه‌های شلغم را روی هم انباشته نکنید و حتما آن‌ها را با کمی فاصله در هواپز بچینید تا به خوبی بپزند.مدت زمان پخت شلغم در هواپز با توجه به اندازه شلغم‌ها متفاوت است. هر چقدر اندازه شلغم‌ها بزرگ‌تر باشد، پخت آن‌ها بیشتر طول می‌کشد.به هیچ عنوان شلغم‌ها را بیش از اندازه و به مدت طولانی در هواپز نپزید. پخت زیاد شلغم موجب تلخ شدن مزه آن می‌شود.

 

در این مقاله از بخش آشپزی به نحوه پخت شلغم در هواپز اشاره شد. اگر تجربه درست کردن شلغم در هواپز را دارید، می‌توانید نظرات و تجربیات خودتان را با ما و دوستان علاقه‌مند به آشپزی به اشتراک بگذارید.

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید