نحوه سریع تر تهیه شیرینی زبانگنجشکی برای عید
شیرینی زبان گنجشکی یکی از شیرینیهای محبوب ایرانی است که طعم و بافت خاصی دارد. برای تهیه این شیرینی نیاز به مواد اولیه سادهای مانند خامه، آرد، پودر قند و وانیل دارید. مراحل تهیه این شیرینی نیز بسیار آسان است، کافی است خامه و وانیل را با هم ترکیب کنید و سپس مواد خشک را به تدریج اضافه کرده و خمیر نرم و لطیفی بسازید. سپس خمیر را استراحت دهید و به قالبهای دلخواه خود قالب کنید. سپس شیرینیها را در روغن سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. در نهایت شیرینیها را روی دستمال جاذب روغن قرار دهید و آماده سرو به عزیزان خود شوید. این شیرینی با طعم متفاوت و بافت نرم خود باعث شادابی و خوشحالی هر کسی میشود. تجربه تهیه این شیرینی را برای خانواده و دوستان خود تکرار کنید و لذت ببرید.
شیرینی زبانگنجشکی یکی از شیرینیهای بسیار ساده و خوشمزهای است که با مواد اولیه در دسترسی به راحتی تهیه میشود. این شیرینی بافت بسیار نرم و لطیفی دارد. برای پخت آن نیاز به همزن برقی و فر ندارید و به راحتی میتوانید شیرینی را روی حرارت درست کنید.ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی آدرینبلاگ کاملترین و خوشمزهترین طرز تهیه شیرینی زبان گنجشکی را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکاتی که در تهیه این شیرینی باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد پس در ادامه مطلب همراه باشید.طرز تهیه شیرینی زبانگنجشکیمدت زمان آمادهسازی مواد اولیه و تهیه این شیرینی ۱ تا ۲ ساعت است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش ۲۵ تا ۳۰ عدد شیرینی به شما میدهد.درجه سختی تهیه این شیرینی در دستهبندی آسان قرار دارد.مواد لازم جهت تهیه شیرینی زبان گنجشکی:خامه صبحانه ۱۲۰ گرمآرد سفید قنادی ۱۷۰ گرمپودر قند ۵۰ گرموانیل قاشق چایخوریمرحله اول: ترکیب آرد و پودر قندپودر قند و آرد را درون ظرف مناسبی بریزید و به خوبی با هم ترکیب کنید ترکیب مواد خشک را ۲ تا ۳ مرتبه از الک رد کنید.الک کردن مواد خشک موجب هوادهی شدن ذرات آرد میشود. در نهایت بافت شیرینی شما را لطیف و نرم میکند و اگر ناخالصی در آرد یا پودر قند وجود داشته باشد آن را میگیرد.مرحله دوم: ترکیب خامه و وانیلخامه صبحانه و وانیل را درون ظرف مناسبی بریزید و با ویسک چند دقیقهای مواد را به هم زنید تا خامه حالت یکنواخت و یکدست به خود گیرد.مرحله سوم: ترکیب مواد با هممواد خشکی که الک کردید را طی چند مرحله به ترکیب خامه و وانیل اضافه کنید و مواد را با لیسک به هم زنید تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود.مرحله چهارم: استراحت دادن خمیرخمیر را درون پلاستیک قرار دهید در پلاستیک را ببندید.خمیر را ۴٠-۶٠ دقیقه در دمای محیط استراحت دهید.مرحله پنجم: قالب زدن خمیرخمیر را روی سطح میز کارتان با کمک وردنه به قطر ۴ تا ۵ میل باز کنید.حال با قالب بیضی یا هر قالب دیگری که در دسترس دارید خمیر را کاتر زنید.با کمک چاقو شیارهایی در وسط خمیر شیرینی ایجاد کنید و تمام خمیر را به همین ترتیب کاتر زنید.مرحله ششم: سرخ کردن شیرینیقابلمه کوچک مناسبی مقداری روغن بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید.منتظر بمانید تا روغن به خوبی گرم شود، سپس شیرینیها را درون روغن قرار دهید.منتظر بمانید تا یک سمت شیرینیها رنگ بگیرد و سرخ شود.سپس شیرینی را برگردانید تا سمت دیگر آن نیز طلایی و برشته شود.حال شیرینیها را روی دستمال جاذب روغن قرار دهید تا روغن اضافیشان گرفته شود.شیرینی زبانگنجشکی بسیار جذاب و خوشمزه شما آماده سرو و نوش جان کردن است.این شیرینی طعم بسیار متفاوت و بافت نرمی دارد. امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما عزیزان قرار گرفته باشد و شما نیز طبق این روش شیرینی زبانگنجشکی بسیار جذاب را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.
- برچسب ها: