نحوه تهیه لواشک انگور خانگی در فر؛ راز خوشمزه شدن خاطره‌های کودکی با لواشک

  • توسط: admin


تهیه لواشک انگور خانگی خیلی آسان‌تر از آن چیزی است که فکر می‌کنید. با چند ماده ساده و کمی حوصله، می‌توانید یک میان وعده خوشمزه برای خود و خانواده‌تان درست کنید. این لواشک، یک جایگزین سالم و طبیعی برای تنقلات کارخانه‌ای است که بدون مواد افزودنی درست می‌شود. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه لواشک انگور خانگی را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم جهت تهیه لواشک انگور خانگی

مواد لازم جهت تهیه لواشک انگور خانگی به شرح زیر است:

انگوربه مقدار دلخواهنمک و شکربه مقدار دلخواهروغن مایعبه مقدار لازم

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل تهیه لواشک انگور خانگی

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه ۴۰-۵۰ دقیقه و تهیه نهایی این لواشک ۴-۸ ساعت است.شما با هر مقدار موادی که در دسترس دارید می‌توانید این لواشک را در حجم های مختلف تهیه کنید.درجه سختی تهیه این لواشک در دسته بندی آسان قرار دارد.

مرحله اول: آماده‌سازی انگور

انگورها را بشویید و دانه‌های انگور را از شاخه جدا سازید. برای تهیه لواشک خوشمزه‌تر می‌توانید از انواع مختلف انگور استفاده کنید.

انگورهای شسته شده را در قابلمه مناسبی بریزید.

قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید. کمی زمان دهید تا آب میانی بافت انگور از میوه خارج شود.

سپس حرارت را کم کنید و درب قابلمه را ببندید. ۲۰-۳۰ دقیقه‌ای زمان دهید تا انگورها بپزند و نرم شوند.

مرحله دوم: پوره کردن انگور

پس از پخته شدن باید انگورها را با استفاده از همزن، گوشت‌کوب برقی، مخلوط کن یا میکسر به خوبی پوره و له کنید.

مرحله سوم: صاف کردن پوره

برای داشتن لواشکی یک دست و یک نواخت باید پوره انگور را از صافی رد کنید.

با این کار هسته و پوست انگور جدا می‌شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه لواشک آلبالو مرحله به مرحله

مرحله چهارم: تنظیم چاشنی و پخت لواشک

پوره انگور صاف شده را مجدد به قابلمه برگردانید. آن را بچشید و به مقدار دلخواه شکر و نمک به آن بیفزایید.

قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید.

در این مرحله باید مرتب لواشک را به هم بزنید تا شکر در پوره میوه حل شود و مخلوط لواشکتان به غلظت مناسب رسد. برای شیرین‌تر شدن لواشک، می‌توانید مقدار شکر را افزایش دهید.

مخلوط را به مدت تقریبی ۱۰-۱۵ دقیقه با حرارت ملایم بپزید تا آب آن تبخیر شود و غلظت پیدا کند. در این مرحله دقت کنید که حرارت را زیاد نکنید زیرا لواشک به سرعت می‌سوزد.

پس از پخت حرارت را خاموش کنید و قابلمه را کنار گذارید.

مرحله پنجم: پهن کردن لواشک

سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

با کمک براش کمی روغن مایع روی سطح سینی بزنید.

حال باید لواشک انگور را به طور یکنواخت روی سینی پخش کنید. ضخامت لایه لواشک بستگی به سلیقه شما دارد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه لواشک انبه خانگی

مرحله ششم: خشک کردن لواشک

سینی فر را در فر با دمای پایین (حدود ۱۰۰ درجه سانتی‌گراد) قرار دهید و کنار درب فر را کمی باز بگذارید.

با این کار رطوبت اضافی از فر خارج شود. زمان خشک شدن لواشک به ضخامت لایه و دمای فر بستگی دارد. معمولاً بین ۴ تا ۸ ساعت زمان می‌برد.

پس از خشک شدن کامل لواشک، آن را به اندازه‌های دلخواه برش بزنید و در ظرف درب‌دار در یخچال نگهداری کنید.

برای خشک کردن سریع‌تر لواشک، می‌توانید از دستگاه خشک کن میوه استفاده کنید. لواشک انگور، سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی است. با رعایت این مراحل ساده، می‌توانید لواشک انگور خانگی خوشمزه و سالمی تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی آدرینمورد توجه شما علاقمندان قرار گرفته باشد.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید