نحوه آماده کردن بقچه بادمجان: راهی سرشار از شیاطین و لذیذی که می تواند طنز یک پیش غذای ارگانیک و زیبا باشد.

  • توسط: admin


بقچه بادمجان یکی از پیش غذاهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است که با ظاهری زیبا و طعمی دلپذیر، هر مهمانی را جذاب‌تر می‌کند. این غذا ترکیبی از بادمجان سرخ شده، گوشت چرخ کرده و سبزیجات معطر است که در قالب یک بقچه کوچک سرو می‌شود. در این مقاله از آدرینبلاگ، طرز تهیه بقچه بادمجان را به صورت مرحله به مرحله و همراه با نکات مهم برای شما شرح می‌دهیم.

مواد لازم جهت تهیه بقچه بادمجان

مواد لازم جهت تهیه بقچه بادمجان به شرح زیر است:

بادمجان۴ عددگوشت چرخ کرده۲۰۰ گرمپیاز۱ عددسیر۲ حبهجعفری خرد شده۲ قاشق غذاخوریرب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوریزردچوبهنصف قاشق چای‌خورینمک و فلفل سیاهبه مقدار دلخواهروغنبه مقدار لازمخلال دندان برای بستن بقچهبه تعداد لازم

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل تهیه بقچه بادمجان

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این بقچه ۳۵-۴۵ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده‌ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم‌های بیشتری این غذای جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این غذا در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی بادمجان

بادمجان‌ها را شسته و به صورت ورقه‌های نازک برش بزنید.

سپس آن‌ها را در آب نمک قرار دهید تا تلخی آن‌ها گرفته شود.

پس از ۳۰ دقیقه، بادمجان‌ها را از آب خارج کرده و با کمک دستمال نخی آشپزخانه خشک کنید.

این مرحله اهمیت زیادی دارد؛ زیرا تلخ بودن بادمجان موجب بد شدن طعم نهایی غذای شما می‌شود.

مرحله دوم: تهیه مواد میانی

پیاز را ریز خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود.

سیر رنده شده را اضافه کرده و کمی تفت دهید تا عطر سیر آزاد شود.

سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.

زردچوبه، فلفل سیاه، نمک و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

در نهایت جعفری خرد شده را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.

برای داشتن طعم‌های متفاوت می‌توانید به مواد میانی سبزیجات دلخواه خود مانند فلفل دلمه‌ای، قارچ و ذرت یا کمی دارچین و زنجبیل اضافه کنید.

برای بهتر پخته شدن مواد میانی، می‌توانید کمی آب به آن اضافه کرده و اجازه دهید چند دقیقه بپزد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دلمه بادمجان قالبی

مرحله سوم: سرخ کردن بادمجان

بادمجان‌های ورقه شده را در روغن سرخ کنید تا نرم و طلایی شوند.

بادمجان های سرخ شده را روی دستمال جاذب روغن قرار دهید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود.

مرحله چهارم: بستن بقچه‌ها

هر ورقه بادمجان را روی سطح صافی قرار دهید و مقداری از مواد میانی را روی آن بریزید.

سپس لبه‌های بادمجان را روی هم جمع کرده و با خلال دندان ببندید تا شکل یک بقچه کوچک را به خود بگیرد.

می‌توانید از خلال دندان‌های رنگی برای فیکس کردن بقچه‌ها استفاده کنید تا علاوه بر اینکه بقچه‌ها شکل بهتری داشته باشند زیبایی آن‌ها را دو چندان کند.

برای داشتن طعمی متفاوت‌تر می‌توانید در این مرحله از انواع پنیر مثل پنیر پیتزا یا پنیر گودا برای پر کردن بقچه‌ها استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوپ بادمجان

مرحله پنجم: سرو

بقچه‌های بادمجان آماده شده را در ظرف مورد نظر چیده و با گوجه گیلاسی، فلفل دلمه‌ای یا سبزیجات تازه تزئین کنید.

این غذا هم به عنوان پیش غذا و هم به عنوان یک غذای اصلی سبک قابل سرو است.

شما می‌توانید این بقچه‌ها را با مرغ نیز تهیه کنید، به جای گوشت چرخ کرده می‌توانید از مرغ ریش ریش شده استفاده کنید.

بقچه بادمجان یک پیش غذای جذاب است و شما می‌توانید با توجه به ذائقه خود و مواد موجود در منزل، آن را به روش‌های مختلف تهیه کنید. امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی آدرینمورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید