نابودی ۴۷ تن مواد غذایی فاسد: غذا را از فساد نجات دهید!
معدومسازی ۴۷ تن کیلوگرم مواد غذایی فاسد یک اقدام بسیار حیاتی و ضروری است که به منظور حفظ سلامت و امنیت جامعه انجام میشود. مصرف مواد غذایی فاسد میتواند منجر به بروز بیماریهای مختلف مانند اسهال، استفراغ و عفونتهای معده و روده شود که در برخی موارد میتواند منجر به عوارض جانبی جدی شود. برای پیشگیری از چنین مواردی، تخلیه کردن و معدومسازی مواد غذایی فاسد ضروری است. این اقدام به منظور حفظ سلامت و بهداشت جامعه و جلوگیری از مشکلات بهداشتی و بیماریهای واگیر مانند سمخوردگی و عفونتهای گوارشی انجام میشود. بنابراین، تشخیص، تخلیه و معدومسازی مواد غذایی فاسد از اهمیت بسزایی برخوردار است و باید با دقت و توجه به این موضوع برخورد شود.
به گزارش آدرینبه نقل از تسنیم، مهدی زنگنه اظهار داشت: از ابتدای اجرای طرح سلامت نوروزی و تشدید نظارتها در ماه مبارک رمضان از ۱۵ اسفندماه ۱۴۰۲ تا ۲۵ فروردینماه ۱۴۰۳ بیش از ۴۷ هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته توسط بازرسان بهداشت محیط شناسایی و معدوم شد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اعلام این مطلب گفت: بازرسان سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از ۱۵ اسفندماه تا ۲۵ فروردینماه، ۳۵ هزار بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی انجام دادند و بیش از ۴۷ هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته را شناسایی و معدومسازی کردند. در این مدت بیش از ۱۴۰ مرکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی به مراجع قضایی معرفی شد.
وی گفت: جهت سنجش سلامت مواد غذایی در محل عرضه بیش از ۱۰ هزار سنجش، ۲۷۸ نمونهبرداری از مواد غذایی جهت ارایه به آزمایشگاه صورت گرفته است و از وضعیت بهداشتی مساجد بیش از دو هزار بازدید صورت گرفت.
- برچسب ها: مواد غذایی فاسد