میراث سهام عدالت: در هر زمانی، هر کسی میتواند به آن دسترسی داشته باشد!
سامانه میراث سهام عدالت یکی از مهمترین ابزارها برای انتقال و توزیع ثروت در جامعه است. این سامانه به منظور تقویت عدالت اجتماعی و تعادل اقتصادی تاسیس شده است و بازگشایی آن نشان از تاثیرگذاری و اهمیت آن برای توسعه اجتماعی دارد.
با بازگشایی سامانه میراث سهام عدالت، فرصتی برای همه افراد جامعه برای شرکت در فرایند بهرهمندی از سهام و ارثهای از طریق اطلاعرسانی و امکانات مختلف فراهم شده است. این اقدام به کاهش تفاوتهای اجتماعی و اقتصادی کمک میکند و به افراد فرصتی فراهم میآورد تا به سرمایهگذاری و توسعهی شخصی خود بپردازند.
با توجه به اهمیت و تاثیرگذاری سامانه میراث سهام عدالت، بازگشایی آن اقدامی مهم برای توسعه فردی و اجتماعی در جامعه است. این اقدام نشان از توجه و تلاش دولت برای حفظ و تقویت عدالت اجتماعی و توزیع منابع بین افراد جامعه دارد.
به گزارش آدرینبه نقل از تسنیم، شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه با انتشار اطلاعیهای اعلام کرد: مطابق با مصوبه شورای عالی بورس از آنجایی که مالیات بر دارایی مشمول متوفیان سهام عدالت بعد از تاریخ ۳۱/۰۴/۱۳۹۹ می شود، بنابراین این شرکت در تلاش برای ایجاد بستر مناسب غیرحضوری برای پرداخت مالیات است و به محض حصول نتیجه نهایی از سازمان امور مالیاتی کشور، اطلاع رسانی مقتضی در این خصوص صورت خواهد گرفت.
در حال حاضر تا اطلاع ثانوی تنها برای متوفیان با تاریخ فوت قبل از ۳۱/۰۴/۱۳۹۹ که سهام عدالت غیرمستقیم داشتند امکان تشکیل پرونده تقسیم سهام عدالت در دفاتر شرکت های کارگزاری و بانک های منتخب وجود دارد.
بر اساس این گزارش، هم اکنون سامانه میراث برای متوفیان سال های ۱۳۸۴ تا ۳۱ تیرماه ۱۳۹۹ سهام عدالت بازگشایی شده است تا فرایند انتقال سهام به وراث تسریع یابد.
همچنین تمامی فرایند ثبت نام در سامانه میراث در شعب شرکت های کارگزاری و بانک های منتخب رایگان بوده و وراث نیازی به پرداخت وجه ندارند.
براساس آخرین اطلاعات شرکت سپرده گذاری مرکزی، بیش از سه میلیون و ۷۰۰ هزار سهامدار سهام عدالت از سال ۱۳۸۴ فوت کرده اند که یکی از وراث متوفیان سهام عدالت می تواند با مراجعه به ۶ هزار شعبه دفاتر شرکت های کارگزاری و یا بانک های منتخب (بانک ملی ایران، ملت، پارسیان و تجارت) فرایند انتقال سهام را انجام دهد.
- برچسب ها: سهام عدالت