موز، شکلات و خمیر هزارلا؛ ترکیب عالی برای تغذیه بچه مدرسه‌ای‌ها

  • توسط: admin


مناسب برای

4 نفر

زمان آماده‌سازی

10 دقیقه

زمان پخت

15 دقیقه

رول موز شکلات و خمیر هزارلا یک دسر شکیل و خوشمزه است که می‌توانید آن را به سرعت و با کمترین مواد اولیه در منزل آماده کنید. در این مطلب از مجله اکالا با طرز تهیه رول موز شکلات و خمیر هزارلا آشنا خواهیم شد، پس با ما همراه باشید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای آماده کردن رول موز، شکلات و خمیر هزارلا، به صورت نواری داخل موز را خالی کنید. در شیار ایجاد شده شکلات تخته‌ای خرد شده و مغزیجات خرد شده بریزید. هر موز را با یک نوار از خمیر هزارلا بپیچید.

روی رول‌ها رومال بزنید و بگذارید در فر بپزند و رویشان طلایی شود. در ادامه با طرز تهیه رول موز، شکلات و خمیر هزارلا به صورت گام به گام آشنا خواهیم شد.

مواد لازم برای دسر موز و خمیر هزارلا برای 4 نفر

مواد لازممقدار مورد نیازموز 4 عددشکلات تخته‌ای 100 گرممغزیجات خرد شده 3 قاشق غذاخوریخمیر هزارلا 250 گرمزرده تخم مرغ 1 عددوانیل ¼ قاشق چایخوریشیر 1 قاشق غذاخوری

مرحله اول: موزها را آماده کنید

در مرحله اول موزها را آماده کنید، پوست آن‌ها را بکنید و به صورت مخروطی یک نوار از روی آن‌ها را با چاقوی تیز به صورت قایقی خالی کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر کرم بروله فرانسوی؛ در فر و بدون فر

مرحله دوم: شکلات‌ها را اضافه کنید

شکلات‌های خرد شده را در لای موزها بچینید. در فضای خالی ایجاد شده در لابه‌لای موزها کمی از مغزیجات خرد شده بریزید.

مرحله سوم: دور موزها را خمیر هزارلا بپیچید

خمیر هزارلا را به صورت نوارهایی با عرض یکسان برش دهید. این نوارها را دور موزها بپیچید. سپس موزها را روی سینی فر بگذارید.

مرحله چهارم: مواد رومال را حاضر کنید

یک زرده تخم‌مرغ را با کمی وانیل و یک قاشق غذاخوری شیر هم بزنید. با برس، این رومال را روی رول‌های موز بکشید. سپس رول‌ها را به مدت 15 دقیقه در فر با دمای 180 درجه بگذارید. وقتی روی رول‌ها طلایی شد، شکلات شما آماده است.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه رول موز شکلات

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر بنانا اسپلیت (موز اسپلیت)

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه رول موز شکلات

برای آماده کردن این رول‌های خوشمزه موارد زیر را در نظر بگیرید:

بهتر است برای کنترل میزان قند این دسر در آن از شکلات تلخ در آن استفاده کنید.در صورت تمایل می‌توانید روی هر رول کمی کنجد بپاشید.اگر زودتر از 15 دقیقه رول‌ها پف کردند و رنگشان طلایی شد می‌توانید آن‌ها را زودتر از فر بیرون بیاورید.به جای شکلات تخته‌ای می‌توانید موزها را با نوتلا پر کنید.می‌توانید این رول‌ها را با سس شکلات تزپین کرده یا به همراه چند اسکوپ بستنی وانیلی سرو کنید.

در این مطلب از بخش آشپزی مجله آدرینبا طرز تهیه رول موز، شکلات و خمیر هزارلا آشنا شدیم. این رول‌ها نه‌تنها ترکیبی زیبا و مناسب برای سرو به عنوان دسر در مهمانی‌ها هستند بلکه می‌توانید از آن‌ها به عنوان تغذیه بچه مدرسه‌ای‌ها استفاده کنید.

من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعم‌های تازه، غرق در دنیای کتاب‌ها و شیفته فیلم‌هایی که ذهن را به چالش می‌کشند. نوشتن و داستان‌گویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربه‌های هیجان‌انگیز.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید