مهارتهای جدید کارمندان: تحول در اداء اضافهکاری
در این روزها، تغییرات در روند کاری و شیوههای انجام کارها بسیار شایع شدهاند. یکی از این تغییرات، اضافه کاری بیشتر کارمندان است که ممکن است در اثر استفاده از فناوریهای جدید و نیاز به انجام کارهای بیشتر قابل مشاهده باشد.
بسیاری از کارمندان، بخاطر اضافه کاری بیشتر و برنامهریزیهای فشرده تا حدی دچار استرس و فشار شدهاند. این موضوع میتواند تأثیرات منفی بر سلامت روانی و فیزیکی آنها داشته باشد. بنابراین، مدیران و اربابان کار باید به این امر توجه کنند و سعی کنند برنامهریزیها را به گونهای تنظیم کنند که اضافه کاری بیشتر برای کارمندان فراهم نشود. از طرف دیگر، کارمندان نیز باید مراقب خود باشند و مراقبت از سلامت خود را جدی بگیرند تا بتوانند به خوبی و بهترین شکل ممکن وظایف خود را انجام دهند.
به گزارش اقتصاد آنلاین، برق نیوز نوشت: وزارت نیرو مبنای محاسبات اضافه کار پرسنل خود را تغییر داد. تا سال گذشته مبنای محاسبه اضافه کار پرسنل وزارت نیرو ۱۹۲ ساعت بوده که از ابتدای امسال به ۲۲۰ ساعت افزایش پیدا کرده است و همین موضوع موجب شده تا اضافه کار پرسنل وزارت نیرو حدودا ۱۵ درصد کمتر از مقدار پیش بینی شده باشد.
اجرای چهل و پنجمین مصوبه کمیته سرمایه انسانی وزارت نیرو مبنی بر اصلاح اضافه کار در شرایط کنونی موجب کوچکتر شدن سفره پرسنل صنعت برق بوده و اجرای این مصوبه با عنایت به افزایش کسر از ۱۹۱ به ۲۲۰ شده و مبلغ قابل توجهی از حقوق پرسنل را کسر خواهد کرد و در این شرایط افزایش سالیانه حقوق نیز مملوس نخواهد بود.
حقوق و مزایای کارکنان شاغل در وزارت نیرو به کمترین مقدار خود رسیده است و تقریبا از همه بخشهای مختلفی که امکان حذف شدن داشته، کم کرده اند. تورم بالا و افزایش نرخ ارز از یک طرف و کاهش آیتمهای انگیزشی حقوق پرسنل موجب شده تا موجی از نارضایتیها در سالهای اخیر شکل گیرد.
وزارت نیرو اقدام به اضافه کردن نیروهای جدید در خیلی از شرکتهای توزیع یا برق منطقهای نموده، اما اعتبار جدیدی به اعتبار قبلی اضافه نکرده و باید شرکتها با همان بودجه قبلی حقوق افراد جدید را پرداخت نمایند و طبیعی است که همین عامل نیز بر کاهش حقوق جمعی تاثیر گذاشته است.
- برچسب ها: اضافه کاری