ممنوعیت استفاده از فیلترشکن برای این افراد! توجه: جزئیات به درستی را مطالعه کنید.

  • توسط: admin


استفاده از فیلترشکن به افراد امکان دسترسی به اطلاعات و منابع آنلاین را فراهم می‌کند که ممکن است در کشورهایی با سانسورترین نظام‌های ارتباطاتی مفید باشد. با این حال، بسیاری از سرویس‌های اینترنتی امکان استفاده از فیلترشکن را محدود می‌کنند و استفاده از آنها را محدود یا امکان‌پذیر نمی‌کنند. به عنوان مثال، شبکه های اجتماعی و پلتفرم های ارتباطی بسیاری استفاده از فیلترشکن را ممنوع می‌کنند و به کاربران خود اجازه ارتباط از طریق فیلترشکن را نمی دهند. این اقدام با هدف حفظ امنیت و حریم شخصی کاربران انجام می‌شود.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از خبرآنلاین، علی بهادری جهرمی با حضور در برنامه‌ای تلویزیونی با اشاره به اینکه شورایی فرادولتی در زمینه ممنوعیت استفاده از فیلترشکن قانون‌گذاری کرده است، اظهار کرد: در این زمینه اطلاع‌رسانی و اعلام شد دستگاه‌های دولتی نباید از فیلترشکن‌ها استفاده کنند. مخاطب قانون ممنوعیت استفاده از فیلترشکن دستگاه‌های حاکمیتی بودند که از سوی نهادی فرادولتی اعلام شده است.
آنگونه ایسنا روایت کرده، وی افزود: اگر زن سرپرست خانوار نیازمند محیطی برای بازاریابی ابزار تولید خود است ما در مجلس و دولت باید این زیرساخت را فراهم می‌کردیم تا در محیطی امن امکان اطلاع‌رسانی محصول خود را داشته باشد. اگر کسی از او خرید کرد ولی محصول را به او تحویل نداد چگونه امکان حمایت حقوقی از وی فراهم می‌شود؟
دبیر هیئت دولت تاکید کرد: درگذشته زیرساخت‌هایی به مردم داده‌ایم که امکان حمایت حقوقی آن‌ها را نداشتیم. باید همان زمان انتخاب‌های درستی می‌کردیم و زیرساخت‌ها را به‌گونه‌ای فراهم می‌کردیم که این امکان فراهم شود. در ایام انتخابات ۴۰۰ حقوقدان کاندیدای مجلس شده‌اند. حتماً هر حقوقدانی قبل از اینکه هر اقدامی رخ دهد یا قابلیت جدید ایجاد شود و قراردادی امضا شود می‌پرسد زیرساخت‌های حقوقی آن چیست؟ آیا امکان استیفای حقوق مردم وجود دارد؟ اگر این نگاه وجود نداشته باشد انتخابی می‌کند که فردا به ضرر ملت خواهد شد.

  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید