مراکز درمانی در برابر تلاش همگانی پرستاران در معرض خطر

  • توسط: admin
مراکز درمانی در برابر تلاش همگانی پرستاران در معرض خطر


استعفای دسته جمعی پرستاران از مراکز درمانی نه تنها یک واقعیت نگران‌کننده است بلکه به خطر وضعیت سلامت جامعه نیز اشاره دارد. پرستاران به عنوان عنصر حیاتی در ارائه مراقبت و درمان به بیماران نقش اساسی ایفا می‌کنند و اگر این شریان حیاتی از سیستم به‌طور کامل خارج شود، ممکن است منجر به مشکلات جدی درمانی شود.

استعفای دسته جمعی پرستاران می‌تواند به دلایل مختلفی از جمله شرایط کاری نامناسب، فشار زیاد، نقص در تجهیزات و مواد بهداشتی، بهره‌وری پایین و یا عدم توجه به نیازهای آن‌ها صورت گیرد. با این‌حال، این تصمیم می‌تواند به وضعیت نابسامانی در خدمات بهداشتی و درمانی و البته سلامت عمومی جامعه منجر شود. بنابراین، اهمیت رسیدن به راه‌حلی که پرستاران را حفظ کرده و همچنین کیفیت خدمات پزشکی را تضمین کند، بسیار ضروری است.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر، وحید زمان زاده افزود: امروز ضرورت پرداختن به خواسته های پرستاران، این بار نه بخاطر درخواست های شخصی پرستاران و نه بخاطر پیگیری های صنفی شان در سازمان نظام پرستاری و سایر نهاد های پرستاری است بلکه در صورت ادامه این شرایط بالاترین سطح هشدار جهت عدم ارائه حداقل های خدمات سلامت به عموم مردم در سطوح بیمارستان ها اتفاق می افتد.

وی گفت: با توجه به تکرار زیاد عدم وصول پرستاران به درخواست های قانونی و منطقی شان، شاهد آن هستیم که پرستاران به صورت دسته جمعی از حرفه و خدمت بالینی خود در مراکز درمانی دست می کشند؛ که این مورد بالاترین سطح هشدار به تخلیه مراکز درمانی از پرستاران است.

زمان زاده افزود: پرستاران جزو معدود گروه های سلامت اند که با توجه به ماهیت حرفه ای و علمی شان در صورت خلا مراکز درمانی از این نیروها؛ جایگزینی برای خدمت با کیفیت و با صلاحیت و شایسته برای مددجویان و بیماران نخواهد بود و این مساله لطمه بزرگی را بر پیکره سلامت کشور وارد خواهد آورد، مصداق این‌موضوع، افزایش استعفای پرستاران از مراکز درمانی است که بطور مستقیم سلامت مردم را نشانه گرفته است.

رییس شورای‌عالی نظام پرستاری کشور گفت: امروز ضروت توجه به خواسته های پرستاران این بار، از مرز درخواست های شخصی پرستاران یا پیگیری های صنفی شان در سازمان نظام پرستاری و سایر نهادهای پرستاری عبور کرده است، در صورت ادامه این شرایط بحرانی، سلامت مردم را نشانه رفته و برای حاکمیت و نظام سلامت، بالاترین سطح هشدار در ارائه حداقل های خدمات سلامت به عموم مردم در سطوح بیمارستان ها اتفاق خواهد افتاد.

وی افزود: تنها راه بازگشت و ترغیب پرستاران جهت ماندگاری در مراکز درمانی، فارغ از بوروکراسی های اداری، توجه اورژانسی به مشکلات معیشتی و قانونی پرستاران به صورت ویژه و آن طور که مورد نظر قانون و خود پرستاران در زمینه های مختلف مانند تعرفه گذاری خدمات پرستاری، فوق العاده خاص با بالاترین ضریب، تبدیل وضعیت و…، است.

زمان زاده خاطر نشان کرد: باید مسئولین در قوای سه گانه برای حفاظت از سلامت و رفاه مردم که بنیادی ترین هدف حاکمیتی است، پرستاری را به صورت اختصاصی در نظر بگیرند چرا که در صورت عدم تغییر نگرش ها نسبت به مقوله پرستاری و مراقبت، دچار بحران بزرگی در حوزه سلامت خواهیم شد و تاخیر در این موضوع عواقب جبران‌ناپذیری را به همراه خواهد داشت که مسئولان خدوم در دولت باید جوابگوی آن باشند.

وی افزود: امیدوارم دلسوزان نظام‌سلامت چشمان خود را شسته و با یک نگاه منطقی تر و معقولانه تر به مساله مسائل رفاهی و معیشتی پرستاران که از عوامل اصلی مهاجرت پرستاران می باشد، ورود نمایند زیرا آیندگان اعمال ما را به بهترین شکل، تحلیل خواهند کرد و این آینده خیلی دور نیست.

  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید