مبارزه شجاعانه با سرطان: ورزش به عنوان ابزار اصلی در مبارزه با این بیماری

  • توسط: admin


ورزش کردن با سرطان اهمیت بسیار زیادی دارد و می‌تواند برای افراد مبتلا به این بیماری تأثیرات مثبتی داشته باشد. ورزش در کنار درمان‌های دارویی و درمان‌های مکمّل می‌تواند بهبود و کاهش ناراحتی‌های جسمانی و روحانی ناشی از بیماری کمک کند. ورزش کردن با سرطان موجب افزایش انگیزه، افزایش پایداری و قدرت بدنی، کنترل استرس و افزایش اعتماد به نفس می‌شود. به طور کلی، ورزش کردن با سرطان باعث بهبود کیفیت زندگی شخص مبتلا به این بیماری می‌شود. انواع ورزش‌هایی مانند پیاده‌روی، یوگا، شنا و تمرینات هوازی به عنوان روش‌های مناسب برای انجام در این موارد معرفی شده‌اند. اما برای انجام ورزش در این شرایط، باید با پزشک معالج مشورت شود و برنامه ورزشی خاصی برای شرایط فرد تنظیم شود.

محققان معتقدند ورزش با شدت بالا باعث افزایش مصرف گلوکز توسط اندام‌های داخلی و در نتیجه کاهش در دسترس بودن انرژی مورد نیاز برای رشد تومور‌ها می‌شود.

به گزارش مهر، با استفاده از داده‌های یک مطالعه، محققان ۷۲ درصد سرطان متاستاتیک کمتری را در شرکت کنندگانی که به طور منظم در فعالیت‌های هوازی با شدت بالا شرکت می‌کردند، یافتند.

در مطالعه دیگری که روی موش‌ها انجام شد، محققان دریافتند که فعالیت هوازی باعث کاهش ایجاد تومور‌های متاستاتیک در غدد لنفاوی، ریه‌ها و کبد حیوانات می‌شود.

سرطان متاستاز شده، سرطانی است که از جایی که شروع شده به قسمت دیگری از بدن گسترش یافته است.

محققان با تحقیق خود مکانیسم پشت اثر پیشگیرانه ورزش را شناسایی کردند. آن‌ها دریافتند که فعالیت بدنی باعث افزایش مصرف گلوکز توسط اندام‌های داخلی می‌شود که به معنای انرژی کمتر در دسترس تومور است.

به عبارت ساده‌تر، ورزش اندام‌های ما را برنامه ریزی مجدد می‌کند تا به مواد مغذی بیشتری نیاز داشته باشند که باعث می‌شود مواد مغذی کمتری برای رشد تومور در دسترس باشد.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید