ماموریت زمانبندی و رفع موانع: ستادی برای تحریک تولید

  • توسط: admin


ستاد تسهیل و رفع موانع تولید نهادی است که به منظور ایجاد ارتباط مستقیم بین تولیدکنندگان و دولت ایجاد شده است. این ستاد با هدف حمایت و ارتقاء بخش تولید در کشور، مشکلات و موانعی که بر سر راه تولید قرار دارند را شناسایی و رفع می‌کند. با ایجاد ارتباط مستقیم با تولیدکنندگان، این ستاد توانایی ارائه راهکارهای کارآمد و اثربخش برای حل مشکلات تولید را دارد.

عوامل مختلفی مانند نوسانات بازار، مشکلات بخش حمل و نقل، مشکلات مالی و مالیاتی و … می‌توانند بر فعالیت تولید تاثیر گذار باشند. این ستاد با دسترسی به اطلاعات و دانش لازم، توانایی دارد تا راهکارهای لازم برای رفع این موانع و تسهیل فعالیت تولیدکنندگان را ارائه کند. به این ترتیب، این ستاد بهبود عملکرد و رشد بخش تولید را تضمین می‌نماید و نقش مهمی در توسعه اقتصادی کشور ایفا می‌کند.

به گزارش اقتصاد آنلاین؛ رئیس ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در دیدار با دبیرکل مجمع کارآفرینان ایران با بیان اینکه مشکلات و چالش‌های بخش خصوصی باید با خود بخش خصوصی حل و فصل شود، گفت: این ستاد به دنبال اثرگذاری در اقتصاد و تولید از طریق بخش خصوصی است.

وی با تاکید بر اینکه برخی از قوانین و مقررات مضر تولید است، افزود: ستاد تسهیل با جایگاه ویژه قانونی، قدرت و توان مقابله با مقررات و قوانین دست و پا گیر را دارد، لذا اگر مجمع کارآفرینان ایران به طور مثال ده چالش تولید را روی میز بگذارد ما آماده پرداخت به آن‌ها با هدف رفع چالش‌ها هستیم.

آقاعلیخانی با اشاره به اینکه ساختار و شرایط فعلی کشور منجر به جهش تولید نخواهد شد و نمی‌توان فقط بخش خصوصی را در این باره مخاطب قرار داد، گفت: بسیاری از مشکلات و چالش‌های تولید در بخش‌های دولتی متمرکز شده است و به همین خاطر، همواره به جای رفع چالش به چالش‌های موجود افزوده می‌شود.

دبیرکل مجمع کارآفرینان ایران نیز در این دیدار با پیشنهاد برگزاری جلسات ستاد تسهیل درخصوص پیشران‌های مولد بخش خصوصی در مجمع کارآفرینان ایران گفت: همه اعضای مجمع کارآفرینان ایران صد در صد از بخش خصوصی هستند. در واقع ما یک نهاد واسطه گر هستیم که با همزبانی بیشتر می‌توانیم بسیاری از چالش‌ها را از بین ببریم.

حمیدرضا غزنوی با تاکید براینکه به دلیل تاثیرگذاری باید به پیشران‌های مولد توجه ویژه‌ای شود و حتی خط سبزی برای آن‌ها طراحی شود، افزود: فقدان سند سیاست صنعتی در کشور یکی از چالش‌های مهم تولید است و بدون شک عدم توجه به مزیت‌های رقابتی و گسترش آن در اقتصاد کشور و استفاده از مزیت‌های فعالیت پیشران‌های اقتصادی در داخل و خارج از کشور، ناشی از بی توجهی به سیاست‌های صنعتی در کشور است.

دبیرکل مجمع کارآفرینان ایران همچنین در پایان تاکید کرد: مجمع کارآفرینان ایران در سطح کارشناسی همواره آماده همکاری با ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور است.

  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید