لذت بخشیدن به روزهایتان با 2 دستور تخصصی: اسموتی توت فرنگی-بابونه، هم کلاسیک هم سبک

  • توسط: admin


اسموتی توت فرنگی و بابونه، نوشیدنی‌ای خنک، مغذی و خوش‌طعم است که طعمی دلچسب از توت فرنگی را با خواص آرامش‌بخش بابونه ترکیب می‌کند. در ادامه با آدرینبلاگ همراه باشید تا طرز تهیه این اسموتی جذاب را برایتان شرح دهیم.

مواد لازم جهت تهیه اسموتی توت فرنگی و بابونه کلاسیک

مواد لازم جهت تهیه اسموتی توت فرنگی و بابونه کلاسیک به شرح زیر است:

دمنوش بابونه سرد شده۱/۲ فنجانتوت فرنگی تازه یا منجمد۱ فنجانماست پروبیوتیک۱ فنجانعسل (اختیاری)۱ قاشق مرباخورییخ۱/۲ فنجان

مراحل تهیه اسموتی توت فرنگی و بابونه کلاسیک

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این اسموتی ۸-۱۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این اسموتی جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این اسموتی در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی دمنوش بابونه

دمنوش بابونه را آماده کنید و بگذارید خنک شود.

برای تهیه دمنوش بابونه کافی است مقداری از گیاه بابونه را درون قوری بریزید و کمی آب جوش به آن اضافه کنید.

قوری را ۵-۱۰ دقیقه روی بخار کتری قرار دهید تا دمنوش دم بکشد و آماده شود.

مرحله دوم: آماده سازی توت فرنگی

توت‌فرنگی‌ها را بشویید و کلاهک سبز آن‌ها را جدا سازید.

می‌توانید از هر نوع توت فرنگی که دوست دارید استفاده کنید. از توت‌فرنگی‌های تازه و رسیده استفاده کنید.

توت‌فرنگی‌های یخ زده نیز می‌توانند طعم خوبی به اسموتی بدهند، اما طعم توت فرنگی‌های تازه را ندارند.

مرحله سوم: ترکیب همه مواد اسموتی

توت فرنگی خرد شده، دمنوش بابونه، عسل، یخ و ماست را در مخلوط کن بریزید و تا زمانی که صاف و یکدست شود، مخلوط کنید.

اسموتی را در لیوان‌های زیبا سرو کنید. توجه داشته باشید که باید این اسموتی را بلافاصله بعد از تهیه سرو کنید تا طعم و مزه آن بهترین باشد.

می‌توانید اسموتی را با تکه‌های توت فرنگی تازه، برگ نعناع یا گلبرگ‌های بابونه تزیین کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه اسموتی توت فرنگی و انبه

نکات و فوت و فن‌های تهیه اسموتی توت فرنگی و بابونه

در ادامه به ۷ نکته طلایی برای تهیه اسموتی توت فرنگی و بابونه اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

برای طعم قوی‌تر بابونه، می‌توانید از ۲ قاشق غذاخوری چای بابونه به جای دمنوش بابونه استفاده کنید.اگر عسل دوست ندارید، می‌توانید آن را با شربت بار، شکر یا شیره خرما جایگزین کنید.برای اسموتی غلیظ‌تر، می‌توانید از ماست یونانی استفاده کنید.برای داشتن اسموتی رقیق‌تر کافی است کمی آب یا شیر به اسموتی اضافه کنید تا اسموتی شما رقیق‌تر شود.اگر طعم ترش دوست دارید، می‌توانید کمی آبلیمو یا لیمو ترش به اسموتی اضافه کنید.برای اسموتی خنک‌تر، می‌توانید از یخ بیشتری استفاده کنید. اگر اسموتی را برای بعد می‌خواهید سرو کنید، آن را در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید و قبل از سرو، خوب تکان دهید.می‌توانید با خلاقیت خود، مواد مختلف را به این اسموتی اضافه کنید و طعم دلخواه خود را پیدا کنید.

مواد لازم جهت تهیه اسموتی توت فرنگی و بابونه رژیمی

برای تهیه این اسموتی رژیمی خوشمزه به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

دمنوش بابونه سرد شده۱/۲ فنجانتوت فرنگی تازه یا منجمد۱ فنجانهندوانه بدون هسته و پوست۱ فنجانماست کم پرب یا بدون چربی۱/۲ فنجانیخ۱/۴ فنجان

مراحل تهیه اسموتی توت فرنگی و بابونه رژیمی

مراحل تهیه اسموتی توت فرنگی و بابونه رژیمی به شرح زیر است:

مرحله اول: آماده سازی دمنوش بابونه

دمنوش بابونه را آماده کنید و بگذارید خنک شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه لیموناد توت فرنگی و هندوانه

مرحله دوم: ترکیب همه مواد اسموتی

توت فرنگی شسته و خرد شده، هندوانه و ماست را در مخلوط کن بریزید و تا زمانی که صاف و یکدست شود، مخلوط کنید.

یخ را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید تا اسموتی خنک شود. اسموتی را بلافاصله در لیوان مورد نظر خود بریزید و از آن لذت ببرید.

برای طعم قوی‌تر توت فرنگی، می‌توانید از ۱ ½ فنجان توت فرنگی استفاده کنید.

اگر هندوانه شیرین دوست ندارید، می‌توانید مقدار آن را به ½ فنجان کاهش دهید.

این اسموتی کالری و چربی کمتری نسبت به اسموتی توت فرنگی و بابونه کلاسیک دارد و برای افرادی که به دنبال یک نوشیدنی سالم، خوشمزه و کم‌کالری هستند، مناسب است.

اسموتی توت فرنگی و بابونه نه تنها برای روزهای گرم تابستان عالی است، بلکه می‌تواند به عنوان یک میان وعده سالم یا دسر سبک نیز مورد استفاده قرار گیرد. پیشنهاد می‌کنیم حتما این اسموتی خوشمزه را طبق رسپی‌ای که در این مطلب از مجله آشپزی آدرینبرایتان شرح دادیم، تهیه و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید. 

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید