قرارداد 25 ساله: از زمانی که قدرت روی میز مذاکره گرفت

  • توسط: admin


قرارداد 25 ساله روی میز مذاکره یک توافقنامه بلند مدت بین دو طرف است که شامل تعهدات و حقوق و تبعیض هر دو طرف در یک دوره زمانی 25 ساله می‌شود. این نوع قرارداد همیشه با دقت و حسن نیت باید تهیه و امضا شود، زیرا به مقدار بسیار زیادی تعهدات را شامل می‌شود و هر گونه تخلف می‌تواند پیامدهای جدی داشته باشد. در حین مذاکره برای تنظیم یک قرارداد 25 ساله، هر دو طرف می‌توانند شرایط و شرایط خود را مطرح کنند و از طریق مذاکره به توافق برسند. ممکن است نواقصی وجود داشته باشد که نیازی به تغییرات و اصلاحات داشته باشد تا بشود همه جوانب و جنبه‌های قرارداد را پوشش داد. بنابراین، دقت و توسعه همیشه اهمیت دارد تا قرارداد 25 ساله به درستی اجرا شود و پیامدهای مثبتی برای هر دو طرف داشته باشد.

به گزارش آدرینبه نقل از ایسنا، بعد از عضویت دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان شانگهای این نخستین حضور دبیر شورای‌ عالی امنیت ملی در چنین اجلاسی به شمار می رود .
احمدیان در روز دوم حضور خود در قزاقستان با وزیر امنیت عمومی چین دیدار و در خصوص راه‌های اجرای بهتر سند راهبردی ۲۵ ساله بین دو کشور گفت‌وگو کرد.
در این ملاقات طرف چینی با محکومیت مجدد حمله‌ تروریستی به سفارت جمهوری اسلامی ایران در سوریه این اقدام را نقض حاکمیت سوریه نیز برشمرد و با راهبردی دانستن روابط دو کشور و داشتن اهداف، آرمان‌ها و تهدیدهای مشترک، بر تقویت هماهنگی و همکاری دو کشور در عرصه‌های دو جانبه‌ منطقه‌ای و بین‌المللی، به‌ویژه استفاده‌ کاراتر از ظرفیت شانگهای تأکید کرد.
دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان همچنین در دیدار با پاتروشف، همتای خود از روسیه از اقدام مسکو برای درخواست جلسه‌ شورای امنیت سازمان ملل در این باره قدردانی نمود و دبیر شورای امنیت روسیه نیز با ابراز همدردی نسبت به شهادت‌ تعدادی از مستشاران جمهوری اسلامی ایران در سوریه حمله‌ به‌ بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق را به شدت‌ محکوم‌ کرد.
در ادامه دو طرف به‌ بحث در خصوص موضوعاتی مانند مبارزه‌ مشترک‌ با تروریسم، کمک شوراهای امنیت ملی دو کشور به‌ تسریع در پروژه‌های مختلف در دست اقدام دو طرف، از جمله‌ کریدور شمال جنوب، کمک به دولت سوریه برای تحکیم بیش از پیش حاکمیت خود بر سراسر قلمرو این کشور و سایر مسائل‌ مورد علاقه‌ی دو جانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی پرداختند.
گفتنی است سازمان همکاری‌های شانگهای شامل کشورهایی از شرق و غرب و میانه قاره آسیا از جمله ، چین ، روسیه ، تاجیکستان ، قزاقستان ، قرقیزستان ، ازبکستان ، هند ، پاکستان و جمهوری اسلامی ایران است و ایران از خرداد سال قبل پس از دو دهه از درخواست عضویت دائم و با عبور از یک پروسه طولانی ، به عضویت رسمی و دائم این سازمان منطقه‌ای مهم و اثرگذار درآمد و نشست اخیر دبیران شورای امنیت کشورهای عضو نیز که جزو مهمترین نشستهای این سازمان محسوب می‌شود ، اولین اجلاسی بود که ایران به عنوان عضو صاحب رای در آن شرکت کرد .

[

  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید