طعمی از شهر قدیمی؛ دسر محبوب حصوی از شاهرود

  • توسط: admin


دسر حسو یکی از خوشمزه‌ترین دسرهای ایرانی است که اصالتش به شاهرود برمی‌گردد و دارای شباهت‌هایی با فرنی دارد. این دسر با استفاده از مواد اولیه ساده و در دسترس در زمان کوتاه آماده می‌شود و یک گزینه عالی برای هر مناسبتی است. مواد لازم برای تهیه این دسر شامل شیر، شکر، آرد گندم، وانیل، گلاب و توت‌فرنگی است. مراحل تهیه این دسر شامل ترکیب شیر و آرد، افزودن شکر، افزودن گلاب و وانیل، و اضافه کردن توت‌فرنگی می‌شود. مناسب برای ۲-۳ نفر، این دسر در دسته آسان قرار می‌گیرد و تنها ۱۵-۲۰ دقیقه زمان آماده‌سازی نیاز دارد. با دنبال کردن مراحل آموزش تهیه این دسر، می‌توانید این دسر خوشمزه را به سفره خود اضافه کرده و لذت ببرید.

دسر حسو یکی از خوشمزه‌ترین و ساده‌ترین دسرهایی است که اصالت آن به شاهرود برمی‌گردد و شباهت زیادی به فرنی دارد. دسر حسو (حصو) با مواد اولیه بسیار ساده و در دسترسی در زمان کوتاهی آماده می‌شود و یک انتخاب بسیار مناسب برای سفره‌های شما خواهد بود.

ما امروز در این بخش از آدرینبلاگ کامل‌ترین و خوشمزه‌ترین طرز تهیه دسر حسو را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه  این مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم جهت تهیه دسر حسو شاهرودی

برای تهیه دسر حسو شاهرودی به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

شیر۲ پیمانهشکر۱/۳ پیمانهآرد گندم۳ قاشق غذاخوریوانیل۱ قاشق چای‌خوریگلاب۴ قاشق غذاخوریتوت فرنگی۵-۶ عدد

مراحل تهیه دسر حسو شاهرودی

مدت زمان آماده سازی و تهیه این دسر ۱۵-۲۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده‌ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم‌های بیشتری این دسر خوشمزه را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این دسر در دسته‌بندی آسان قرار دارد.

مرحله اول: ترکیب شیر و آرد گندم

شیر را درون قابلمه مناسبی بریزید. آرد گندم را روی آن الک کنید. مواد را به هم زنید تا آرد درون شیر به خوبی حل شود.

حال قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و ۳-۴ دقیقه منتظر بمانید تا موادتان کمی غلیظ‌تر شود.

در این بازه زمانی مواد را مدام به هم زنید تا مواد به غلظت مناسب رسد.

برای خوش‌طعم تر شدن حسو بهتر است از شیر محلی استفاده کنید.

مرحله دوم: افزودن شکر

شکر را به ترکیب مواد درون قابلمه اضافه کنید و مدام به هم زنید تا دانه‌های شکر نیز در شیر حل شود.

مرحله سوم: افزودن گلاب و وانیل

گلاب و وانیل را به ترکیب مواد درون قابلمه اضافه کنید و در حد چند دقیقه مواد را روی حرارت به هم زنید تا طعم‌ها به خوبی با هم ترکیب شوند.

توجه داشته باشید که در این مرحله نباید حسو زیاد روی حرارت بماند؛ زیرا عطر گلاب بر اثر حرارت از بین می‌رود.

حرارت را خاموش کنید و قابلمه را کنار گذارید. منتظر بمانید تا حسود کمی خنک شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه فرنی زعفرانی

مرحله چهارم: افزودن توت‌ فرنگی

توت‌ فرنگی‌ها را بشویید و خشک کنید. کلاهک سبز آن‌ها را با کمک چاقو جدا سازید.

توت‌ فرنگی‌ها را به صورت نگینی خرد کنید و به حسو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن حسو را به هم زنید.

حسو پس از خنک شدن کمی غلیظ‌تر می‌شود. طعم این دسر زمانی که سرد است بهتر است و معمولاً سرد سرو می‌شود.

زمانی که دسر هنوز کمی گرم است آن را درون ظرف‌های سرو بریزید و منتظر بمانید تا حسود خنک شود.

با چند تکه توت‌ فرنگی حسو را تزیین کنید. حسو بسیار خوشمزه و جذاب شما آماده سرو کردن است.

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی آدرینمورد توجه شما علاقه‌مندان به غذاهای ساده و سنتی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش بالا این حسو بسیار خوشمزه و ساده را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

اگر شما نیز در تهیه حسو از موادی استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن آن می‌شود خوشحال می‌شویم که آن‌ها را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقه‌مند به اشتراک گذارید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید