طعم و طراوت امشب شام چی بپزم؟
برای شام امشب میتوانید انتخاب خود را از بین این غذاهای متنوع کنید. مثلا میتوانید لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده یا خورشتی را انتخاب کنید که یکی از غذاهای محبوب ایرانی است. یا اگر علاقهمند به مواد گیاهی هستید، میتوانید تهیه کنید کوکو لوبیا سبز یا راتاتویی که هر دو انتخاب مناسبی برای رژیم های غذایی هستند. همچنین، دلمه مرغ با پنیر یک گزینه سبک و لذیذ برای شام میتواند باشد. اگر به دنبال یک غذای فرانسوی هستید، میتوانید انتخاب کنید راتاتویی که یک غذای سبک و خوشمزه است. با این انتخابات مختلف، مطمئنا شام امشب شما خاطرهای خاص و لذتبخش خواهد بود. امیدوارم این توصیحات مفید بوده باشد و شما بتوانید شام خوبی برای خودتان و عزیزانتان فراهم کنید.
امشب شام چی درست کنم؟ شام چی بپزم که تکراری نباشه؟ نونی باشه یا رژیمی؟ یکی از بزرگترین دغدغههای بسیاری از افراد، اعم از خانهدار، شاغل یا دانشجو، پیدا کردن ایده و پختن یک غذای خوشمزه و سالم برای وعده شام است.از این رو ما، در بیست و هفتمین روز فروردین ماه ۱۴۰۳، در این مطلب از آدرینبلاگ به شما ۵ غذای متنوع و خوشمزه معرفی خواهیم کرد تا با توجه به ذائقه خود یکی از آنها را برای شام امشبتان تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.معرفی ۵ غذا برای شام امشب شمادر ادامه میتوانید با غذاهای متنوع برای شام به همراه طرز تهیه آنها آشنا شوید. با ما همراه باشید.۱- لوبیا پلو مجلسیلوبیا پلو یکی از غذاهای معروف و خوشمزه ایرانی است که از مهمترین مواد اصلی آن میتوان به لوبیا سبز، گوشت چرخ کرده یا خورشتی، رب گوجه فرنگی و ادویهجات اشاره کرد.لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده نیز طرفداران زیادی دارد اما میشود آن را با گوشت خورشتی، گوشت مرغ و حتی بدون گوشت نیز تهیه کرد. بنا به نوع ذائقه و طبع خود، میتوان هر یک از این گزینههای پیش رو را انتخاب کرد. مراحل تهیه لوبیا پلو مجلسی با گوشت تکهایمراحل تهیه لوبیا پلو مجلسی با گوشت تکهای به شرح زیر است:در اولین مرحله به سراغ برنج روید. برنج را تمیز کنید و بشویید. با مقداری آب بخیسانید و به سراغ مرحله بعد روید.در دومین مرحله به سراغ آماده سازی پیاز و سیر روید. پیاز و سیر را بشویید و پوست بگیرید. آنها را با کمک میکسر یا خردکن به شکل پوره تبدیل کنید. میتوانید آنها را با کمک رنده یا چاقو به صورت ریزی خرد کنید.حال درون قابلمهای که قصد طبخ غذا را دارید کمی روغن بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید. پیازها و سیر پوره شده را به قابلمه بیفزایید و کمی تفت دهید تا سبک و طلایی شوند.اکنون به سراغ گوجه فرنگی روید. گوجه فرنگی را بشویید و کلاهک سبز آن را جدا سازید. حال با کمک رنده، میکسر یا خردکن آن را به شکل پوره تبدیل کنید. پوره گوجه فرنگی را کنار گذارید و به سراغ مرحله بعدی روید.برای ادامه رسپی این غذای خوشعطر و لذیذ را روی لینک طرز تهیه لوبیا پلو کلیک کنید.۲- خوراک قفقازیخوراک قفقازی یا خوراک مرغ و سبزیجات نوعی پیش غذای خوشمزه یا یک غذای سبک و پرطرفدار در وعده شام است که اغلب در مهمانیها سرو میشود. این غذا در واقع نوعی سالاد گرم است که میتوان داخل ظرف بزرگ یا لیوانهای تک نفره و کوچک سرو کرد.این غذا را هم با گوشت مرغ و هم با گوشت قرمز میتوان تهیه کرد و حتی اگه طرفدار غذای بدون گوشت و گیاهی هستید میتوانید کلا آن را حذف کنید. سبزیجات معمولا داخل روغن کم سرخ میشوند اما اگر خواستید غذا کم کالری و رژیمی باشد میتوانید سبزیجات را بخار پز کنید.مراحل تهیه خوراک قفقازیمراحل تهیه خوراک قفقازی به شرح زیر است:برای تهیه خوراک قفقازی ابتدا پیاز داغ را آماده کنید. برای تهیه پیاز داغ مجلسی و ترد پیازها را با دست یا با رنده خلالی نازک خرد کنید. (سعی کنید پیازها را به یک اندازه خرد کنید تا شکل نهایی غذا زیباتر از چیزی باشد که هست.)سپس پیازها را روی حرارت به تنهایی تفت بدهید تا آب آنها کشیده شود و حجم پیازها کم و حالت نرم پیدا کنند. وقتی آب پیازها کاملا تبخیر شد، آنها را از تابه خارج کنید و داخل تابه روغن سرخ کردنی بریزید.اجازه دهید روغن کاملا داغ شود و بعد پیازها را به آن اضافه کنید. مقدار روغن باید زیاد باشد تا پیازها فضا برای حرکت داشته باشند. اگر مقدار روغن کم باشد، پیازها به جای ترد بودن حالت خمیری پیدا میکنند.حرارت هم نباید خیلی کم باشد، حرارت متوسط برای سرخ کردن پیاز مناسب است. اجازه دهید پیازها سرخ شوند، وقتی کم کم شروع به جمع شدن کردند، کمی زعفران دم کرده غلیظ اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ بگیرند.برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه و مخصوص روی لینک طرز تهیه خوراک قفقازی کلیک کنید.۳- دلمه مرغ با پنیریکی از غذاهای لذیذ که هم میتواند به عنوان پیش غذا و هم غذای اصلی در وعده شام درست شود دلمه مرغ با پنیر است. این غذا برای کودکان هم میتواند یک گزینه بسیار عالی باشد و برای مادر خانواده هم همینطور چون بسیار سریع و راحت درست میشود.مراحل تهیه دلمه مرغ با پنیرمراحل تهیه دلمه مرغ با پنیر به شرح زیر است:گوشت مرغ را روی یک تخته قرار دهید و با یک بیفتک کوب آن را بکوبید تا باز شود. دقت کنید تا جایی بکوبید که گوشت خیلی نازک شود. بهتر است از سینه مرغ استفاده کنید اما اگر از ران مرغ هم استفاده کردید میتوانید استخوان آن را خارج کنید و بعد آن را بکوبید.روی مرغهای نازک شده کمی نمک، فلفل و کره بمالید و اجازه دهید تا مزه دار شود.در این مرحله هویجها را به شکل نگینی ریز خرد کرده و میگذاریم تا بپزد. بعد از آنکه از حرارت افتاد کمی از آن را روی یکی از مرغهای نازک شده میریزیم.سپس کمی از پنیر چدار را روی هویج ها می ریزیم و شروع به رول کردن مرغ می کنیم. دقت کنید که رول کردن طوری باید باشد که مواد از درون آن بیرون نزد و شبیه دلمه کاملا بسته باشد.برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه و جذاب روی لینک طرز تهیه دلمه مرغ با پنیر کلیک کنید.۴- کوکو لوبیا سبزکوکوی لوبیا سبز یک غذای رژیمی و بسیار سالم است که به راحتی میتوانید آن را در مدت زمان کمی تهیه و نوش جان کنید. اگر به دنبال مدل جدیدی از انواع کوکو برای شام امشبتان هستید، حتما کوکوی لوبیا سبز را امتحان کنید و از طعم بینظیر آن نهایت لذت را ببرید.مراحل تهیه کوکو لوبیا سبزمراحل تهیه کوکو لوبیا سبز به شرح زیر است:ابتدا لوبیا سبزها را پاک کنید و بعد از شستن آن با آب سرد، لوبیا سبزها را خرد کنید. سیب زمینی و هویج را هم بعد از شستن و پوست گرفتن به ابعاد کوچکی برش بزنید. سپس همه مواد را در میکسر، خرد کن یا دستگاه خرد کن دستی بریزید و مواد را پوره کنید.اگر هیچ کدام از موارد بالا را هم در دسترس ندارید، میتوانید هویج و سیب زمینی را با رنده ریز، رنده کنید و لوبیا سبز را هم با چاقوی تیز خرد کرده و همه موارد را با هم مخلوط کنید. هر چقدر مواد شما ریزتر شود، در نهایت کوکوی با کیفیتتری خواهید داشت.یکی از نکات مهم در تهیه کوکو لوبیا سبز این است که باید حتما آبی اضافی سبزیجات را با کمک قاشق بگیرید. انجام این کار در نهایت یک کوکوی خوشمزه با بافتی یکپارچه به شما خواهد داد.حال ادویههای مورد نظرتان (نمک، فلفل سیاه و…) را همراه با تخم مرغ به مواد اضافه کرده و به خوبی با هم مخلوط کنید و به سراغ مرحله بعد بروید.برای ادامه رسپی این غذای راحت و لذیذ روی لینک طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز کلیک کنید.۵- رتتوییرتتویی یا راتاتویی یکی از غذاهای اصیل فرانسوی است که بدون گوشت و با استفاده از بادمجان، کدو و چند صیفی جات دیگر تهیه میشود. پخت این غذا کار آسانی است اما برای این که بهترین شکل آن را بپزید، باید به خوبی دستور پخت را دنبال کنید تا در نهایت نتیجه دلچسب باشد.این غذا برای افرادی که رژیم گیاهخواری دارند بسیار مناسب است و از طرف دیگر، غذایی سبک به حساب میآید که میتوان آن را برای شام میل کرد.مراحل تهیه رتتوییمراحل تهیه رتتویی به شرح زیر است:در ابتدای کار، پیاز را نگینی خرد کنید و در مقداری روغن زیتون تفت دهید تا طلایی شود. سپس به این مواد، هویج و کرفس خرد شده را اضافه کنید و مقداری روغن زیتون دیگر نیز در آن بریزید و به تفت دادن ادامه دهید.موادی که در تابه هستند را به خوبی تفت دهید. زمانی که حس کردید مواد آماده هستند، سیر را رنده و به تابه اضافه کنید. همه مواد را خوب تفت دهید. زمانی که بوی سیر در مواد بیرون آمد، موقعیت مناسبی است که به مرحله بعدی آماده کردن سس رتتویی بروید.سس کچاپ و رب گوجه فرنگی را به مواد داخل تابه اضافه کنید و هم بزنید. سپس زردچوبه، پودر زیره، نمک و فلفل را هم اضافه کنید. در نهایت میتوانید رزماری یا ریحان را نیز به این ترکیب اضافه کنید.قبل از این که مواد رتتویی را در ظرف بچینید، فلفل تند و فلفل دلمهای را روی شعله ملایم کباب کنید و کناری بگذارید. ظرفی مناسب فر بردارید و کف آن را با سس رتتویی بپوشانید.سپس بادمجان، کوجه فرنگی و کدو را به صورت حلقهای برش دهید و به صورت مورب در ظرف بچینید. میتوانید از فلفلهای کباب شده هم به آن اضافه کنید.برای ادامه رسپی این غذای مخصوص و رژیمی فرانسوی روی لینک طرز تهیه رتتویی کلیک کنید.در این مطلب از مجله آشپزی آدرینلیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده شام را در اختیارتان قرار دادیم. پیشنهاد میکنیم حتما این غذاهای خوشعطر و خوشمزه را در برنامه غذاییتان جای دهید و از طعم بینظیر آنها نهایت لذت را ببرید.
- برچسب ها: