طعم و شکل شبیخونی امشب شام چی درست کنم؟
شام یکی از وعدههای مهم روز است و انتخاب مناسب غذا برای این وعده میتواند یک چالش باشد. در اینجا پنج گزینه مختلف برای شام امشب معرفی شد که میتواند به عنوان یک راهنمای خوب برای انتخاب غذا برای امشب مورد استفاده قرار گیرد.
اولین گزینه کباب کوبیده مرغ زعفرانی است که یک غذای سالم و خوشمزه برای شام میباشد. این غذا انتخاب عالیای برای کسانی است که به گوشت علاقهی کمتری دارند.
گزینه بعدی کباب حسینی است که میتواند یک گزینه مناسب برای شام باشد، مخصوصا اگر دسترسی به منقل نداشته باشید.
تاس کباب یکی دیگر از گزینههای خوشمزه برای شام است که میتواند با نان یا پلو سرو شود.
رولت سیب زمینی یک گزینه مناسب برای پیش غذا یا غذای سبک شام میباشد.
و در نهایت، کوکو اردبیلی یک گزینه سبک و لذیذ برای شام است که میتواند تنوع و طعم جدیدی به وعدهی شام اضافه کند.
با انتخاب یکی از این گزینهها و تهیه آن به همراه عزیزان خود، میتوانید شام خود را به یک تجربه لذتبخش و خاص تبدیل کنید.
امشب شام چی درست کنم؟ شام چی بپزم که تکراری نباشه؟ نونی باشه یا رژیمی؟ یکی از بزرگترین دغدغههای بسیاری از افراد، اعم از خانهدار، شاغل یا دانشجو، پیدا کردن ایده و پختن یک غذای خوشمزه و سالم برای وعده شام است.از این رو ما، در یازدهمین روز فروردین ماه ۱۴۰۳، در این مطلب از آدرینبلاگ به شما ۵ غذای متنوع و خوشمزه معرفی خواهیم کرد تا با توجه به ذائقه خود یکی از آنها را برای شام امشبتان تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.معرفی ۵ غذا برای شام امشب شمادر ادامه میتوانید با چند غذای متنوع برای شام به همراه طرز تهیه آنها آشنا شوید. با ما همراه باشید.۱- کباب کوبیده مرغ زعفرانیکباب کوبیده مرغ یکی از انواع کبابهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که طرز تهیه آسانی دارد و با چند قلم مواد اولیه ساده قابل تهیه است. ابن کباب، نسخه دیگری از کباب کوبیده گوشت به حساب میآید که با مرغ طبخ میشود. به همین دلیل، برای کسانی که به گوشت علاقهای ندارند، عالی خواهد بود.مراحل تهیه کباب کوبیده مرغ زعفرانیمراحل تهیه کباب کوبیده مرغ زعفرانی به شرح زیر است: در مرحله اول سینه مرغ شسته شده را با چرخ گوشت چرخ کنید. میتوانید از غذاساز هم کمک بگیرید، البته چرخ گوشت نتیجه بهتری به شما خواهد داد. سپس سینه مرغ چرخ شده را با پیاز و سیر رنده شده، نمک و فلفل سیاه، خامه صبحانه و زعفران سابیده شده مخلوط کنید. (زعفران را دم نکنید).اکنون مواد را با دست ورز دهید تا یکدست شود و روی آن سلفون بکشید. اجازه دهید یک ساعت در یخچال استراحت کند. در صورت تمایل، میتوانید در این مرحله از فلفل دلمهای هم استفاده کنید.بعد از گذشت ۱ ساعت، ظرف را از یخچال خارج کنید. آن را میان کیسه پلاستیکی قرار دهید و از کباب زن ساده کمک بگیرید. به مواد حالت دهید؛ میتوانید در این مرحله از دست هم استفاده کنید.برای ادامه رسپی این غذای جذاب و لذیذ روی لینک طرز تهیه کباب کوبیده مرغ کلیک کنید.۲- کباب حسینیکباب حسینی یکی از کبابهای خوشمزه و سنتی در ایران است که میتوان آن را هم با گوشت قرمز (گوشت گوسفند یا گوشت گوساله) و هم با گوشت سفید (مانند گوشت مرغ یا گوشت بوقلمون) برای وعده شام تهیه و همراه با گوجه، فلفل و پیاز نوش جان کرد.این کباب همانند کباب تابهای در تابه درست میشود و یک گزینه مناسب برای مواقعی است که دسترسی به منقل برای درست کردن کباب ندارید. مراحل تهیه کباب حسینیمراحل تهیه کباب حسینی به شرح زیر است:در گام اول باید گوشت را تمیز کنید، بشویید و بر روی تخته آشپزخانه قرار دهید و با یک چاقوی تیز به اندازهی قطعاتی با طول ۴ و قطر ۲ سانتی متر برش دهید. دنبهها را نیز تمیز کنید و به اندازهی حدودی گوشتها خرد کنید.پیازهایی که برای استفاده در کباب حسینی تهیه میکنید باید ریز باشند. پیازها را بشویید و پوست بگیرید.برای به سیخ کشیدن کبابها اینگونه عمل کنید که ابتدا یک قطعه گوشت را به سیخ بکشید و در ادامه یک قطعه دنبه و سپس یک پیاز کوچک و در نهایت یک قطعه فلفل را به سیخ بکشید و این کار را در طول سیخ تکرار کنید. سپس تمام سیخها را به این روش درست کنید.در این مرحله باید قابلمهای را انتخاب کنید که اندازه سیخها باشد و سیخها به راحتی درون آن جا شوند. حال گوجهها را بشویید و به صورت ورقهای خرد کنید و در کف قابلمه بگذارید.برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه و مخصوص روی لینک طرز تهیه کباب حسینی کلیک کنید.۳- تاس کبابتاس کباب یکی از محبوبترین و خوشمزهترین غذاهای یزد است که با گوشت تکهای (خورشتی) درست میشود و میتوانید آن را به همراه پلو، کته یا به صورت خوراک با نان میل کنید. بخش اصلی تشکیل دهنده این غذا کباب گوشت گوسفندی یا گاو است که با پخت در ظروفی به نام تاس، این غذا تاس کباب (گوشت کبابی که در ظروفی با نام تاس پخته شده) نام گرفته است. البته شما میتوانید این کباب را در قابلمه یا ماهیتابه همراه با سیب زمینی، بادمجان، پیاز، هویج، آلو بخارا و… برای شام امشبتان طبخ کنید.مراحل تهیه تاس کبابمراحل تهیه تاس کباب به شرح زیر است:در مرحله اول به سراغ آماده سازی آلو بخارا روید. بهتر است آلوهای شسته شده را درون ظرف مناسبی به مدت چند ساعت بخیسانید تا نرم شوند. میتوانید هستههای آلوهای خیسانده شده را از آنها جدا کنید تا در زمان سرو غذا زیر دندانتان نیاید و آلوها ظاهر بهتری به غذای شما دهند.سپس به سراغ گوشت روید. با توجه به ذائقه و سلیقه غذاییتان میتوانید از گوشت گوسفند، گاو یا میکس هر دو گوشت استفاده کنید. گوشتها را بشویید و درون آبکش قرار دهید تا آب اضافیشان گرفته شود. حال گوشت را به ابعاد مکعبی یکسانی برش زنید و کنار گذارید.حال به سراغ پیاز روید. پیاز شسته شده را پوست بگیرید و به صورت حلقهحلقه برش زنید. ته تابه مناسبی کمی روغن بریزید و حلقههای پیاز را ته تابه کنار هم بچینید.حال تکههای گوشت را روی پیازها بچینید. درب تابه را ببندید و حرارت را کم کنید تا کمی محتوای درون تابه حالت نیمه پختگی به خود گیرد.برای ادامه رسپی این غذای مجلسی و همه پسند روی لینک طرز تهیه تاس کباب کلیک کنید.۴- رولت سیب زمینیرولت سیب زمینی غذایی مجلسی و خوشمزه است که در مهمانیها به عنوان پیش غذا و یا یک غذای سبک در وعده شام سرو میشود. این غذا از مواد اولیه در دسترسی همچون گوشت چرخ کرده، فلفل دلمهای رنگی، پیاز، پنیر پیتزا، سیب زمینی، تخم مرغ و… تهیه میشود و طعم بسیار دلچسبی دارد. مراحل تهیه رولت سیب زمینیمراحل تهیه رولت سیب زمینی به شرح زیر است:ابتدا دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا به طور کامل گرم شود.در ادامه سیب زمینیها را پوست گرفته و با رنده درشت رنده کنید، سپس با فشار دادن آب اضافی آن را بگیرید.سیب زمینی رنده شده را داخل کاسهای ریخته و سایر مواد از جمله (پنیر پیتزا، نمک، فلفل و تخممرغها) را به آن اضافه کنید. جعفری خرد شده را نیز به مواد افزوده و کاملا مخلوط کنید تا یکدست شوند.سینی فلزی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و آن را کمی چرب کنید. سپس مواد رولت را روی آن ریخته و با پشت قاشق سطح آن را صاف کنید. به مدت نیم ساعت درون فر قرار دهید تا مایه رولت بپزد. در حین پخت به آن سر بزنید تا زیاد خشک و برشته نشود.پس از پخت مایه رولت، آن را از فر خارج کنید و گوشت چرخ کرده را روی آن ریخته و پخش کنید. برای ادامه رسپی این غذای فانتزی و پرطرفدار روی لینک طرز تهیه رولت سیب زمینی کلیک کنید.۵- کوکو اردبیلیکوکو اردبیلی یکی از کوکوهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار است که برخلاف کوکو سبزیهای معمولی برای تهیه آن از سیب زمینی نیز استفاده میشود. برخی نیز در طرز تهیه این کوکو از گوشت چرخ کرده و اسفناج استفاده میکنند. این کوکوی طرز تهیه آسانی دارد و از غذاهای سبک و لذیذ برای وعده شام به حساب میآید.مراحل تهیه کوکو اردبیلیمراحل تهیه کوکو اردبیلی به شرح زیر است:در اولین مرحله باید سیب زمینیها را بشویید و آنها را همراه با مقداری آب در قابلمه بیندازید و روی شعله گاز قرار دهید. درب قابلمه را روی آن بگذارید و اجازه دهید سیب زمینیها کاملا بپزند و نرم شوند.بعد از این که سیب زمینیها پختند، پوست آنها را جدا کنید. سپس آنها را با رنده درشت رنده کنید. میتوانید برای تهیه این کوکو سیب زمینیها را در یک ظرف بریزید و با گوشتکوب له کنید.بعد از رنده کردن سیب زمینی در این مرحله باید سبزی کوکو را به سیب زمینیها اضافه کنید. مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر به مواد بزنید و همه مواد کوکو را خوب با هم ترکیب کنید.در این مرحله نوبت اضافه کردن تخم مرغ به مواد است. تخم مرغها را دانه دانه بشکنید و به مواد کوکو اضافه کنید.برای ادامه رسپی این غذای راحت و لذیذ روی لینک طرز تهیه کوکوی اردبیلی کلیک کنید.در این مطلب از مجله آشپزی آدرینلیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده شام را در اختیارتان قرار دادیم. پیشنهاد میکنیم حتما این غذاهای خوشعطر و خوشمزه را در برنامه غذاییتان جای دهید و از طعم بینظیر آنها نهایت لذت را ببرید.
- برچسب ها: