طعم لذیذ خورش کدو سبز با مرغ در رژیم غذایی شما
خورش کدو سبز با مرغ یکی از خورشتهای محبوب و خوشمزهای است که با استفاده از کدو تهیه میشود. این خورشت معمولاً با مرغ یا گوشت قرمز تهیه میشود و مزهی منحصر به فردی دارد. آماده سازی این خورشت نسبتاً ساده است و در مدت زمان کوتاهی میتوان آن را آماده کرد.
برای تهیه خورش کدو سبز با مرغ، ابتدا مرغ را ماساژ داده و سپس به همراه پیاز سرخ شده و رب گوجه فرنگی، آب جوش و ادویهها یکدست میکنیم. سپس به مرغ اضافه شده، کدوهای سرخ شده و گوجه فرنگی نیز به خلط اضافه شده و بعد از پخت مواد، با افزودن آبلیمو و نمک، چاشنی خورشت را تنظیم میکنیم.
نتیجهی نهایی این غذا یک خورشت خوشمزه و خوبمزه با مزهی منحصر به فرد خواهد بود که میتوانید آن را با نان، کته یا پلو سرو کنید. این غذا مناسب برای وعدههای نهار و شام است و با توجه به آسانی و سرعت تهیه آن، میتواند گزینهی خوبی برای وعدههایٌ خانوادگی باشد.
خورش کدو سبز یکی از انواع خورشتهای رژیمی است که با کدو تهیه میشود و مزه بسیار خوبی دارد. برخی این خورشت را با گوشت قرمز و برخی با مرغ تهیه میکنند. خورش کدو سبز با مرغ طرز تهیه آسانی دارد و در مدت زمان کوتاهی آماده میشود.ما امروز در این بخش از آدرینبلاگ سادهترین و خوشمزهترین طرز تهیه خورش کدو سبز با مرغ را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.طرز تهیه خورش کدو سبز با مرغمدت زمان آماده سازی و تهیه این خورش ۴۰ – ۶۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده مناسب برای ۲ تا ۳ نفر است.درجه سختی تهیه این غذا در دستهبندی متوسط قرار دارد.مواد لازم جهت تهیه خورش کدو سبز با مرغ:کدو خورشتی۳ عددران مرغ۲ عددپیاز۱ عددگوجه فرنگی۲ عددنمک، زردچوبه و فلفلبه مقدار لازمرب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوریآبلیمو۱ قاشق غذاخوریآب جوش۳ پیمانهمرحله اول: آماده سازی مرغمرغها را بشویید و درون آبکش قرار دهید تا آب اضافی آنها گرفته شود. حال با کمک دستمال آشپزخانه نخی تمیزی مرغها را کاملاً خشک کنید.مقداری نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به تمام نقاط مرغ زنید و به خوبی مرغ را ماساژ دهید تا با ادویهها طعمدار شود.مرغهای طعمدار شده را کنار بگذارید و به سراغ مرحله بعد روید.مرحله دوم: آماده سازی پیازپیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را به صورت نگینی خرد کنید.درون قابلمهای که قصد طبخ خورشت را دارید کمی روغن بریزید و پیازهای نگینی خرد شده را به قابلمه اضافه کنید.کمی پیازها را تفت دهید تا سبک و طلایی شوند.مرحله سوم: افزودن مرغهای طعمدار شدهمرغهای طعمدار شده را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و هر طرف مرغها را چند دقیقهای سرخ کنید تا مرغ طلایی و برشته شود.مرحله چهارم: افزودن رب گوجه فرنگی و آب جوشپس از سرخ شدن مرغها رب گوجه فرنگی را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا رب رنگ باز کند.سپس آب جوش را به محتوای قابلمهتان اضافه کنید.حرارت را زیاد کنید تا محتوای درون قابلمه به نقطه جوش رسد.درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید، ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان دارید تا مرغها بپزند.بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش کدو سبز بدون لپهمرحله پنجم: آماده سازی کدوکدوها را بشویید و پوست بگیرید. آنها را برش زنید و درون تابه مناسبی مقداری روغن بریزید.منتظر بمانید تا روغن کمی داغ شود سپس هر طرف کدوها را چند دقیقه سرخ کنید تا کدوها طلایی و برشته شوند.بهتر است کدوها را نازک برش زنید تا به خوبی در خورشت مغز پخت و طعمدار شوند.مرحله ششم: افزودن کدوهای سرخ شده و گوجه فرنگیگوجهفرنگی را بشویید و حلقهحلقه برش زنید. آن را به محتوای مرغ پخته شدهتان اضافه کنید.در همین مرحله کدوهای سرخ شده را نیز به خورشت اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید.۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان دهید تا همه مواد خورشت بپزد.مرحله هفتم: تنظیم چاشنی خورشتزمانی که تمام محتویات خورشت به خوبی پخته شد و خورشت به غلظت مناسبی رسید با مقداری آبلیمو و نمک چاشنی خورشت را تنظیم کنید.کمی زمان دهید تا همه مواد با هم بجوشند، سپس حرارت را خاموش کنید.خورشت کدو سبز بسیار خوشمزه شما آماده سرو است.میتوانید این خورشت جذاب را آن را با انواع کته، پلو و یا به صورت خوراک با نان نوش جان کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه یتیمچه کدو سبزپیشنهاد میکنیم که شما نیز طبق روشی که در این مطلب از مجله آشپزی آدرینبرایتان شرح دادیم، این خورشت متفاوت و بسیار خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.
- برچسب ها: