طعم لذت بخش گوجه فرنگی خشک در روغن زیتون را بیاموزید

  • توسط: admin


گوجه‌ فرنگی خشک در روغن زیتون یک چاشنی بسیار خوشمزه و متفاوت است که در کنار انواع غذاها سرو می‌شود. تهیه این چاشنی در خانه کار سخت و دشواری نیست و شما به راحتی با افزودن مواد خوراکی دلخواهتان می‌توانید گوجه فرنگی خشک مخصوص خود را تهیه کنید. در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه گوجه خشک در روغن زیتون را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم جهت تهیه گوجه فرنگی خشک در روغن زیتون

مواد لازم جهت تهیه گوجه فرنگی خشک در روغن زیتون به شرح زیر است:

گوجه فرنگی۱ کیلوگرمروغن زیتونبه مقدار لازمسیر۳-۴ حبهرزماری۳-۴ برگآویشن تازه۵-۶ برگ

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل تهیه گوجه فرنگی خشک در روغن زیتون

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه این چاشنی ۹۰-۱۲۰ دقیقه و مدت زمان انتظار تا تهیه نهایی آن ۱-۲ هفته است.مقدار مواد اعلام شده حدود ۱ کیلوگرم سس به شما می‌دهد.درجه سختی تهیه این چاشنی یا سس در دسته‌بندی آسان قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی گوجه فرنگی

گوجه فرنگی‌ها را بشویید و درون صافی گذارید تا کمی آب اضافی‌شان گرفته شود. با کمک چاقو گوجه فرنگی را به صورت حلقه حلقه برش زنید.

برش‌های گوجه فرنگی را روی سینی فر بچینید و سینی را در فر از پیش گرم شده قرار دهید.

درجه فر باید روی کمترین حالت باشد. ۵۰-۶۰ دقیقه‌ای زمان دهید تا ورقه‌های گوجه فرنگی شما به خوبی خشک شوند.

اگر زمان کافی در اختیار دارید می‌توانید گوجه فرنگی ‌ها را به روش سنتی با کمک نور آفتاب خشک کنید.

گوجه‌ها را با میوه خشک‌کن هم می‌توانید خشک کنید.

مرحله دوم: آماده سازی سیر

سیر را بشویید و پوست بگیرید. سیر را با کمک چاقو چند برش زنید.

مرحله سوم: ریختن مواد در شیشه

شیشه‌های کاملا تمیز و خشکی را تهیه کنید. توجه داشته باشید که شیشه‌ها باید عاری از هر گونه آلودگی باشد.

چند لایه گوجه فرنگی خشک در شیشه قرار دهید. ۱-۲ ورق سیر روی گوجه‌های خشک شده گذارید.

مقداری رزماری و آویشن نیز روی گوجه فرنگی‌ها گذارید.

لایه بعدی مجدد چند ورق گوجه فرنگی خشک گذارید و این مراحل را تا پر شدن شیشه ادامه دهید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه حریره سیر و زنجبیل خانگی

مرحله چهارم: افزودن روغن زیتون

روغن زیتون را به محتوای درون شیشه اضافه کنید تا روی مواد را بپوشاند.

درب شیشه را محکم ببندید و شیشه حاوی سس را در مکانی تاریک و خنک قرار دهید.

۱-۲ هفته زمان می‌برد تا سس شما به خوبی طعم دار شود.

پس از گذشت زمان اعلام شده و اولین استفاده سس را در یخچال قرار دهید.

از این سس بسیار خوشمزه در تهیه انواع پاستا و پیتزا می‌توانید استفاده کنید.

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی آدرینمورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده و آسان فوق این سس خوشمزه و معطر را تهیه و در کنار غذاهایتان میل کنید.

اگر شما در تهیه این سس جذاب از فوت و فن ها یا ترفند هایی استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه تر شدن آن می‌شود خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقمند به اشتراک گذارید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید