طعم لذت بخش ترکیب خامه: راه ساده برای تهیه دسر خوشمزه

  • توسط: admin


دسر ترکی به با خامه یک دسر خوشمزه و خوش طعم است که می‌توانید با استفاده از مواد ساده‌ای تهیه کنید. این دسر از ترکیب به ها و خامه بسیار خوشمزه و لذیذ ساخته شده است. برای تهیه این دسر باید ابتدا ترکیبی از آب و لیمو ترش را تهیه کنید و سپس به ها را کف قابلمه بریزید. در همین مرحله به ها را به همراه چای ترش و دارچین بپزید. بعد از آماده شدن به ها، آن‌ها را سرو کنید و روی هر تکه به خامه و خلال پسته بریزید. می‌توانید این دسر را به صورت سرد یا گرم سرو کنید و با خلال پسته و پودر نارگیل نیز تزیین کنید. برای تهیه این دسر به می‌توانید از به های رسیده و شیرین استفاده کنید و در آخر خامه روی به ها بریزید و لذت ببرید. این دسر را می‌توانید همراه با بستنی یا به صورت ترکیه ای بپذیرید و از طعم لذت ببرید.

دسر ترکی به با خامه که با نام «آیوا تاتلیسی» نیز شناخته می‌شود، یک دسر خامه و فوق‌العاده خوش عطر و طعم است که برای تهیه آن به مواد ساده‌ای نیاز دارید. در این مقاله از آدرینبلاگ می‌توانید با طرز تهیه دسر ترکیه‌ای با به و خامه آشنا شوید و فوت و فن‌های درست کردن این دسر را یاد بگیرید.مواد لازم جهت تهیه دسر به با خامه:به۴ عددشکر۱۶ قاشق غذاخوری (هر به ۴ قاشق غذاخوری)آب۱ لیوان فرانسوی دسته‌دارلیمو ترشبه مقدار لازمچای ترش۳ قاشق غذاخوریچوب دارچین۲ عددپوست و هسته بهبه مقدار لازم مواد لازم برای روی دسر به با خامه:خامهبه مقدار لازمخلال پستهبه مقدار لازممراحل تهیه دسر ترکی به با خامهدر ادامه می‌توانید با مراحل درست کردن دسر به پخته ترکی با خامه آشنا شوید.مرحله اول: ترکیبی از آب و لیمو ترش تهیه کنیددر اولین مرحله باید در یک ظرف نسبتا بزرگ مقداری آب بریزید و سپس کمی آب لیمو ترش تازه به آن اضافه کنید. مرحله دوم: به‌ها را برای تهیه دسر آماده کنیددر این مرحله باید به‌ها را بشویید و آن‌ها را از وسط نصف کنید. پوست به‌ها را جدا کنید و داخل آن‌ها را تمیز کنید. بعد از نصف کردن و تمیز کردن هر تکه به باید آن را در ظرف آب و آبلیمو بریزید. این کار از سیاه شدن به‌ها جلوگیری می‌کند.مرحله سوم: به‌ها را همراه با چای ترش و دارچین بپزیددر این مرحله باید پوست و دانه به‌ها را کف قابلمه بریزید. سپس به‌ها را روی آن‌ها قرار دهید. روی هر تکه به ۲ قاشق غذاخوری شکر بریزید و سپس چای ترش و چوب دارچین را روی به ها قرار دهید.به اندازه ۱ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید. ابتدا شعله گاز را زیاد کنید تا آب شروع به جوشیدن کند، سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید به‌ها برای ۶ تا ۸ دقیقه بپزند.بیشتر بخوانید: طرز تهیه مهلبیه وانیلی؛ دسر عربی خوشمزهمرحله چهارم: دسر ترکیب به با خامه را سرو کنیدبعد از این که به‌ها پختند، صبر کنید تا خنک شوند. سپس آن‌ها را در ظرف مورد نظرتان بچینید. روی هر تکه به یک قاشق از سس آن بریزید و صبر کنید تا کاملا سرد شوند.در ادامه مقداری خامه روی به‌ها بریزید و کمی خلال پسته هم به هر به اضافه کنید. برای ریختن خامه روی به‌ها بهتر است از کیسه مخصوص خامه کشی استفاده کنید. می‌توانید این دسر به ترکیه‌ای را با چاقو و چنگال سرو کنید و از طعم آن لذت ببرید.نکات و فوت و فن‌های تهیه دسر ترکی به با خامهدر ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه دسر به با خامه اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.برای مزه دار کردن دسر ترکی به با خامه می‌توانید در زمان پخت به‌ها از مقداری هل نیز در کنار دارچین استفاده کنید.از چای ترش برای خوشرنگ شدن سس این دسر استفاده می‌شود، در صورت تمایل می‌توانید از دانه‌های قرمز انار به جای چای ترش استفاده کنید.می‌توانید دسر ترکی به با خامه را در کنار بستنی سرو کنید. برای این کار باید بعد از آماده شدن به، مقداری بستنی روی آن بریزید و بعد کمی خامه به آن اضافه کنید.برخی افراد برای تهیه دسر به ترکی استانبولی به جای خامه از مقداری سرشیر محلی استفاده می‌کنند.در طرز تهیه دسر به خوشمزه به روش استانبولی باید به ازای هر نصفه به از ۲ قاشق شکر استفاده کنید.برای تهیه این دسر ترکی باید پوست و دانه به را در قابلمه بریزید. هر چقدر پوست به زردتر باشد، رنگ دسر شما بعد از پخت خوشرنگ تر می‌شود.برای تهیه دسر ترکی به و خامه باید از به رسیده و شیرین استفاده کنید.برای این که دسر به و خامه شما خوشرنگ شود، بهتر است از یک قابلمه مسی استفاده کنید.اضافه کردن دانه به در این دسر ترکی موجب لعابدار شدن سس آن می‌شود.در طرز تهیه “دسر به” به روش ترکی بهتر است در ابتدا وسط به‌ها را با قاشق گود کنید تا خامه راحت‌تر روی آن قرار بگیرد.برای تزیین دسر ترکیب به با خامه می‌توانید در کنار خلال پسته از مقداری پودر نارگیل، گردو و خلال بادام نیز استفاده کنید.می‌توانید دسر به ترکیه‌ای را هم به صورت سرد و هم به صورت گرم سرو کنید.برای آماده کردن دسر به ترکیه‌ای می‌توانید به‌ها را در فر نیز آماده کنید. برای این کار باید همه مواد را به روشی که پیش‌تر گفته شد، آماده کنید. سپس فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید و به‌ها را برای ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا آماده شوند.برای روی دسر ترکی به بهتر است از خامه قنادی یا خامه زده شده استفاده کنید.در طرز تهیه دسر به با شیره انگور می‌توانید به جای شکر از مقداری شیره برای طعم دادن به میوه به‌ استفاده کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر سوپانگل دو رنگ ترکیه‌ایاگر به دنبال یک دسر ساده، خوشمزه و متفاوت برای پذیرایی از مهمان‌ها هستید، بهتر است همین حالا دست به کار شوید و دسر ترکی به با خامه را طبق روشی که در این مطلب از مجله آشپزی آدرینبرایتان شرح دادیم، آماده و نوش جان کنید!من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید