طعم لذت بخش بادمجان پفکی: رازی برای لذت بردن بی پایان از خوردن!

  • توسط: admin


بادمجان پفکی یکی از خوشمزه‌ترین روش‌های طبخ بادمجان است که برای تهیه آن باید بادمجان را در مایه سوخاری مخصوص غوطه‌ور و سپس در روغن زیاد سرخ کنید. در این مقاله از مجله اکالا می‌توانید با طرز تهیه بادمجان پفکی و همه فوت و فن‌های تهیه آن آشنا شوید.

طرز تهیه بادمجان پفکی به صورت خرد شده

آماده کردن مواد اولیه این غذا حدود ۱۰ دقیقه طول می‌کشد و برای سرخ کردن آن نیز باید ۱۰ دقیقه زمان صرف کنید. مواد اولیه به کار رفته در این غذا برای ۴ نفر مناسب است.

مواد لازم برای تهیه بادمجان پفکی

مواد لازم برای تهیه بادمجان پفکی به شرح زیر است:

بادمجان۲ عددتخم مرغ۲ عددشیر۲ قاشق غذاخوریآرد سفید۴ قاشقبیکینگ پودر۱ قاشق چای‌خورینمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل تهیه بادمجان پفکی

در این بخش می‌توانید با مراحل درست کردن بادمجان پفکی آشنا شوید.

مرحله اول: پوست بادمجان را جدا کنید

برای شروع باید بادمجان‌ها را بشویید و با دستمال خوب خشک کنید. در ادامه پوست بادمجان را به صورت نواری با فاصله ۱ سانتی‌متر در میان جدا کنید. به طوری که در انتها بادمجان شما ظاهری گورخری پیدا کند.

مرحله دوم: بادمجان‌ها را خرد کنید

بادمجان‌ها را روی تخته آشپزخانه قرار دهید و بعد آن‌ها را از عرض به اندازه‌های یک سانتی‌متری برش دهید. سعی کنید همه بادمجان‌ها را به یک اندازه خرد کنید.

مرحله سوم: مایه سوخاری را آماده کنید

برای تهیه مایه سوخاری باید بیکینگ پودر را با مقداری نمک، فلفل سیاه، آرد و شیر ترکیب کنید. در ادامه تخم مرغ را اضافه کنید و مواد را با همزن دستی یا چنگال هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. سپس کاسه ماسه سوخاری را کنار دستتان قرار دهید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بامیه سوخاری

مرحله چهارم: روغن را داغ کنید

در این مرحله باید مقداری روغن در یک قابلمه با عمق زیاد بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. مقدار روغن باید به اندازه‌ای باشد که بادمجان‌ها در زمان سرخ کردن کاملا در روغن شناور شوند.

مرحله پنجم: بادمجان‌ها به مایه سوخاری آغشته و در روغن سرخ کنید

زمانی که روغن داغ شد، باید بادمجان‌ها را در مایه سوخاری غوطه‌ور کنید و سپس بلافاصله در روغن داغ بیندازید تا سرخ شوند. همه بادمجان‌ها را به همین روش سرخ کنید.

مرحله ششم: بادمجان را در توری قرار دهید

بعد از این که بادمجان‌ها به خوبی سرخ و طلایی شدند، آن‌ها را از روغن خارج کنید و روی توری فلزی قرار دهید تا روغن اضافه‌شان گرفته شود. در این مرحله به هیچ عنوان نباید تعداد بادمجان‌ها زیاد باشد، در این صورت بادمجان‌ها به خوبی ترد و پفکی نمی‌شوند.

مرحله هفتم: بادمجان‌ها را سرو کنید

زمان که همه بادمجان پفکی‌ها را سرخ کردید و روغن اضافه‌شان را گرفتید، می‌توانید آن‌ها را داخل ظرف بچینید و با سس کچاپ میل کنید. می‌توانید از این بادمجان‌ها به عنوان میان وعده یا دورچین غذا استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه قارچ سوخاری به روش فست‌فودی‌ها

طرز تهیه بادمجان پفکی به صورت درسته

آماده کردن بادمجان پفکی به این روش حدود ۱۰ دقیقه و سرخ کردن آن حدود ۱۵ دقیقه طول می‌کشد.

مواد لازم برای تهیه بادمجان پفکی

مواد لازم برای تهیه بادمجان پفکی به شرح زیر است:

بادمجان قلمی۱۰ عدد کوچکروغن سرخ کردنی۱ لیوانآرد۱ لیوان فرانسوی دسته‌دارآب۱ لیوان فرانسوی دسته‌دارنمک۱ قاشق مرباخوریپودر سیر۱ قاشق مرباخوریپودر زنجبیل۱ قاشق مرباخوریبیکینگ پودر۱ قاشق مرباخوریزردچوبه۱ قاشق مرباخوریفلفل قرمز۱ قاشق مرباخوری

مراحل تهیه بادمجان پفکی

در ادامه می‌توانید با روش درست کردن بادمجان پفکی با بادمجان‌های درسته آشنا شوید.

مرحله اول: پوست بادمجان‌ها را جدا کنید

برای شروع بادمجان‌ها را بشویید و خوب خشک کنید. در ادامه پوست آن‌ها را به طور کامل جدا کنید.در این روش باید از بادمجان‌های قلمی و ریزتر استفاده کنید.

مرحله دوم: تلخی بادمجان‌ها را بگیرید

در یک قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. ۲ قاشق مرباخوری نمک به آن اضافه کنید. صبر کنید تا آب شروع به جوشیدن کند، سپس بادمجان‌ها را به آن اضافه کنید. حدود ۴ دقیقه بادمجان‌ها را در آب نمک بجوشانید تا تلخی آن‌ها گرفته شود. سپس بادمجان‌ها را در آبکش بریزید.

مرحله سوم: مایه سوخاری را آماده کنید

برای تهیه خمیر سوخاری ابتدا باید آرد و بیکینگ پودر را ترکیب و سپس ۳ مرتبه الک کنید. در ادامه نمک، پودر زنجبیل، فلفل قرمز، پودر سیر و زردچوبه را به آن اضافه کنید. آب را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ترکیبی یکدست ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه لوبیا سبز سوخاری در کمتر از ۳۰ دقیقه

مرحله چهارم: روغن را داغ کنید

در یک ماهیتابه گود یا قابلمه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. مقدار روغن باید به اندازه‌ای باشد که بادمجان‌ها کاملا در آن غوطه‌ور شوند.

مرحله پنجم: بادمجان‌ها را به مایه سوخاری آغشته و سرخ کنید

بادمجان‌ها را یکی یکی در مایه سوخاری غوطه‌ور کنید تا خمیر به طور کامل سطح بادمجان‌ها را بپوشاند. حالا بادمجان‌ها را در روغن داغ بیندازید و با حرارت ملایم سرخ کنید.

مرحله ششم: بادمجان‌ها را سرو کنید

اجازه دهید همه بادمجان‌ها به خوبی سرخ شوند، زمانی که بادمجان‌ها کاملا طلایی شدند، می‌توانید آن‌ها را از روغن خارج کنید و روی توری قرار دهید تا روغن اضافه‌شان گرفته شود.

سپس آن‌ها را روی دستمال جاذب روغن بگذارید تا باقی مانده روغن‌ها نیز جذب شوند. در ادامه بادمجان‌های پفکی را در ظرف مورد نظر بچینید و آن‌ها را با سس کچاپ یا فرانسوی سرو کنید.

نکات و فوت و فن‌های تهیه بادمجان پفکی

در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه بادمجان پفکی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

برای تهیه این غذا باید از بادمجان‌های قلمی و نازک استفاده کنید.بادمجان‌هایی که تخم زیادی دارند، به هیچ عنوان برای این تهیه بادمجان پفکی مناسب نیستند.برای تهیه مایه خمیر بادمجان پفکی می‌توانید به جای آب از شیر استفاده کنید.ادویه‌هایی که برای تهیه این غذا استفاده می‌شود، اختیاری است و در صورت تمایل می‌توانید آن‌ها را تغییر دهید.می‌توانید این بادمجان‌ها را به عنوان میان وعده، پیش غذا یا دورچین غذا استفاده کنید.قبل از اضافه کردن بیکینگ پودر به مایه خمیر حتما از سالم بودن آن مطمئن شوید، در صورتی که بیکینگ پودر کهنه باشد، بادمجان شما فرم پفکی پیدا نمی‌کند.

در این مقاله از مجله آشپزی آدرینبه ۲ روش طرز تهیه بادمجان پفکی خانگی اشاره شد. این غذا طعم لذیذ و بافت فوق العاده ترد و جذابی دارد و می‌توانید از آن به عنوان دورچین غذا در مهمانی‌ها و دورهمی‌های خانوادگی نیز استفاده کنید. اگر تجربه درست کردن بادمجان پفکی را دارید، می‌توانید نظرات و تجربیات خودتان را با ما به اشتراک بگذارید.

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید