طعم لذت بخش از اشترودل مرغ و قارچ برای مهمانی های شما

  • توسط: admin


اشترودل در واقع نوعی شیرینی اتریشی است که با مواد شیرین مثل شکلات یا سیب پر می‌شود اما می‌توان آن را با مواد مختلف مثل مرغ یا گوشت یا سبزیجات نیز آماده کرد. در این مطلب از مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه اشترودل مرغ و قارچ که یک غذای بین المللی و پرطرفدار است را برایتان شرح دهیم.

مواد لازم جهت تهیه خمیر اشترودل مرغ و قارچ

مواد لازم جهت تهیه خمیر اشترودل مرغ و قارچ به شرح زیر است:

تخم مرغ۱ عددآب ولرم۱ دوم پیمانه سر خالیشیر ولرم۱ دوم پیمانه سر خالیپودر خمیر مایه۱ قاشق سوپ‌خوریشکر۱ قاشق مرباخوریآرد نان فانتزی۳ پیمانه حدودیروغن مایع۲ قاشق سوپ‌خورینمکنصف قاشق غذاخوریروغن مایع۲ قاشق سوپ‌خورینمکنصف قاشق غذاخوری

مواد لازم جهت تهیه مواد میانی اشترودل مرغ و قارچ

مواد لازم جهت تهیه مواد میانی اشترودل مرغ و قارچ به شرح زیر است:

سینه مرغ۱ عددفلفل دلمه اینصف یک عددهویج۱ عددقارچ۵ الی ۶ عددپیاز۱ عددربنصف قاشق مرباخوریذرت۱ چهارم پیمانهنمک، فلفل، آویشنبه مقدار لازمپنیر پیتزا۱ پیمانه

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل تهیه مواد داخلی اشترودل قارچ و مرغ

برای تهیه مواد داخلی اشترودل قارچ و مرغ مراحل زیر را دنبال کنید.

مرحله اول: پخت مرغ

برای تهیه اشترودل اول باید مواد داخلی آن را آماده کنید. برای این کار سینه مرغ را به همراه یک عدد پیاز خلالی خرد شده تفت دهید.

سپس به آن نمک و فلفل اضافه کنید تا رنگ مرغ تغییر کند. در ادامه روی آن آب جوش بریزید و در قابلمه را بگذارید تا مرغ بپزد.

بعد از پخت، مرغ را با چاقو خرد کنید و یا اینکه با دست ریش ریش کنید.

مرحله دوم: پخت سبزیجات

یک عدد پیاز متوسط را به صورت نگینی خرد کنید و با دو قاشق روغن داخل ماهیتابه بریزید.

پیاز را با حرارت کم سرخ کنید تا طلایی شود. سپس رب را به پیازهای سرخ شده اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید تا خامی رب گرفته شود و رنگ آن باز شود.

در ادامه فلفل دلمه‌ای نگینی خرد شده، ذرت، قارچ پخته و هویج نگینی خرد شده و بخار پز شده را اضافه و مخلوط کنید.

مرحله سوم: اضافه کردن مرغ پخته

سپس نمک، فلفل و آویشن را اضافه کنید و اجازه دهید مواد کمی تفت بخورد. در آخر مرغ پخته را اضافه و مخلوط کنید.

ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا مواد میانی خنک شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کرامبل سیب زمینی

طرز تهیه خمیر اشترودل

مراحل تهیه خمیر اشترودل به شرح زیر است:

مرحله اول: به عمل آوردن خمیر مایه

برای تهیه خمیر اشترودل آب ولرم را داخل ظرفی بریزید و خمیر مایه را به آن اضافه کنید.

سپس شکر را داخل مواد بریزید و با قاشق مخلوط کنید.

در ظرف را با یک بشقاب ببندید و اجازه دهید ده دقیقه بماند تا خمیر به عمل آید و پف کند.

درجه آبی که برای عمل آمدن خمیر مایه استفاده می‌کنید باید حدود ۳۵ الی ۴۰ درجه باشد؛ اگر به دماسنج دسترسی ندارید نوک انگشت‌تان را داخل آب بزنید. دمای آب باید به قدری باشد که گرمای آب را کاملا حس کنید اما دستتان نسوزد و بتوانید داخل آب نگهش دارید.

اگر دمای آب بیشتر از حد لازم باشد خمیر مایه از بین می‌رود و اگر دمای آب کم‌تر از حد لازم باشد خمیر مایه شروع به فعالیت نمی‌کند.

خمیر مایه از شکر اضافه شده به آب ولرم تغذیه کرده و شروع به فعالیت می‌کند؛ این شکر باعث شیرین شدن خمیر نمی‌شود و نقش تغذیه خمیر مایه را دارد.

مرحله دوم: مخلوط تخم مرغ، شیر و روغن

در این فاصله داخل ظرفی تخم مرغ را بشکنید و با همزن دستی مخلوط کنید تا از حالت لختگی خارج شود.

سپس شیر ولرم را به آن اضافه و مخلوط کنید.

در ادامه روغن مایع را به مواد اضافه کنید. بعد از عمل آمدن خمیر مایه آن را داخل مواد بریزید و با همزن دستی مخلوط کنید.

مرحله سوم: اضافه کردن آرد

نصف آرد را به همراه نمک به مواد اضافه کنید. سپس با قاشق مخلوط کنید و بعد کم کم بقیه آرد را اضافه کنید تا جایی که امکان هم زدن با قاشق وجود نداشته باشد و خمیر سفت شود.

در ادامه آرد را کم کم اضافه کنید و با دست ورز دهید تا در نهایت خمیر لطیف و نچسبی به دست آید.

مقدار مصرف آرد در این دستور مشخص نیست و بسته به نوع آرد ممکن است کمتر یا بیشتر از مقدار گفته شده آرد مصرف شود؛ چون میزان جذب آردهای مختلف با هم متفاوت است و بزرگی و کوچکی تخم مرغ هم باعث تفاوت مقدار مصرف آرد می‌شود.

اما از اضافه کردن بیش از حد آرد و سفت کردن خمیر خودداری کنید؛ چون باعث پایین آمدن کیفیت خمیر می‌شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه راتا مرغ با پسته

مرحله چهارم: ورز دادن خمیر

وقتی خمیر نچسبی حاصل شد آن را به مدت ده دقیقه روی صفحه کار ورز دهید تا خمیر حالت یکدستی پیدا کند

سپس خمیر را چونه بگیرید و داخل ظرفی قرار دهید. روی ظرف سلفون بکشید و روی آن را با حوله بپوشانید.

در ادامه به مدت یک ساعت و نیم در دمای اتاق استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.

بعد از استراحت خمیر را مجدد ورز دهید تا هوای داخل خمیر خارج شود.

سپس خمیر را به چند قسمت مساوی تقسیم کنید و چونه بگیرید.

مراحل پیچیدن خمیر اشترودل

مراحل پیچیدن خمیر اشترودل به شرح زیر است:

مرحله اول: برش زدن خمیر

چونه خمیر را روی صفحه کار به شکل مستطیل با وردنه به ضخامت چند میلی‌متر باز کنید. (موقع باز کردن خمیر اگر احساس کردید خمیر به صفحه کار می‌چسبد خیلی کم روی صفحه کار را آرد پاشی کنید)

به وسیله چاقو برش‌های دو سانتی‌ کناره‌های خمیر ایجاد کنید. تعداد برش‌های هر دو سمت خمیر باید مساوی باشد.

بعد مواد میانی را وسط خمیر ریخته و روی آن پنیر پیتزا بریزید. (استفاده از پنیر پیتزا اختیاری است؛ اگه دوست نداشتید می‌توانید آن را حذف کنید)

مرحله دوم: پیچیدن خمیر

دو سمت خمیر را به سمت داخل برگردانید و بعد برش‌ها را به نوبت و یک در میان از یک سمت روی هم قرار دهید تا حالت گیس بافت به خودش بگیرد.

این کار را تا انتها انجام دهید تا روی خمیر کاملا پوشیده شود.

همه چونه‌های خمیر را به همین صورت آماده کنید و داخل سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده با فاصله بچینید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی میکری یا اسنک

مرحله سوم: رومال کردن خمیر

برای رومال خمیر یک عدد زرده تخم مرغ را با چنگال مخلوط کنید تا از حالت لختگی خارج شود.

سپس یک قاشق چای‌خوری زعفران دم کرده غلیظ به آن اضافه کنید.

به کمک قلم‌مو از رومال روی اشترودل‌ها بزنید تا سطح خمیرها آغشته به رومال شود و بعد به دلخواه روی خمیرها کنجد با سیاه دانه بپاشید.

مرحله چهارم: پخت اشترودل

سینی را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت حدودی ۳۰ دقیقه قرار دهید. (زمان در فرهای مختلف متفاوت است و ممکن است بیشتر یا کمتر طول بکشد؛ سایز اشترودل‌ها هم روی زمان پخت تاثیر دارند.)

وقتی روی اشترودل‌ها طلایی شد می‌توانید از فر خارج کنید. (اگر فر شما گازی است می‌توانید ۵ دقیقه آخر گریل را روشن کنید تا روی اشترودل‌ها طلایی شود.)

بعد از خارج کردن از فر اجازه دهید اشترودل‌ها کمی از حرارت بیفتند و خنک شوند.

سپس اشترودل‌ها را از کاغذ روغنی جدا کنید و به همراه سس دلخواه سرو کنید. نوش جان!

در این مطلب از مجله آشپزی آدرینطرز تهیه اشترودل مرغ و قارچ را برایتان شرح دادیم. امیدواریم این غذای بدون برنج را در منزل درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

سلام زهرا هستم متولد سال ۷۱
کلاس آشپزی خاصی نرفتم اما همیشه به آشپزی علاقه داشتم و دنبال امتحان کردن مزه های جدید بودم
عاشق درست کردن کیک و شیرینی و غذاهای جدیدم و از این کار لذت میبرم و دوست دارم این لذت رو با شما به اشتراک بذارم
ممنون که همراهم هستین

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید