طعم دلپذیر گوجه فرنگی و ژامبون: بهترین گزینه برای وعده ناهار

  • توسط: admin


دلمه گوجه فرنگی با ژامبون، یک غذای خوشمزه و پرطرفدار است که به عنوان پیش‌غذا یا غذای اصلی سرو می‌شود. این غذا به دلیل طعم بی‌نظیر و ظاهر جذابش، می‌تواند زینت‌بخش سفره‌های شما در مناسبت‌های مختلف باشد. در این مقاله از آدرینبلاگ طرز تهیه این دلمه خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم جهت تهیه دلمه گوجه فرنگی با ژامبون

مواد لازم جهت تهیه دلمه گوجه فرنگی با ژامبون به شرح زیر است:

گوجه فرنگی بزرگ ۴ عددژامبون۲۰۰ گرمپنیر چدار رنده شده۱۰۰ گرمپیاز متوسط۱ عددسیر۲ حبهجعفری ساطوری ۲ قاشق غذاخورینعنا ساطوری ۱ قاشق غذاخوریروغن زیتون۱ قاشق غذاخورینمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

مراحل تهیه دلمه گوجه فرنگی با ژامبون

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این دلمه ۴۰-۶۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۴-۳ نفر است.درجه سختی تهیه این دلمه در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی گوجه فرنگی

ابتدا گوجه فرنگی‌ها را به دقت بشویید و با یک چاقوی تیز، کلاهک آن‌ها را به طور کامل جدا کنید.

سپس با استفاده از یک قاشق، محتویات داخل گوجه فرنگی‌ها را به آرامی خارج کنید، به گونه‌ای که دیواره‌های گوجه فرنگی نازک و سالم باقی بماند.

مرحله دوم: آماده سازی ژامبون

ژامبون را به صورت نگینی یا خلالی خرد کنید. با توجه به ذائقه و سلیقه غذایی‌تان می‌توانید از ژامبون مرغ یا گوشت استفاده کنید.

مرحله سوم: آماده سازی پیاز و سیر

پیاز را نگینی خرد کرده و در یک تابه با روغن زیتون تفت دهید تا نرم و شفاف شود. سپس سیر را نیز اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر و طعم آن آزاد شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دلمه سیب زمینی

مرحله چهارم: افزودن سایر مواد و آماده سازی مایه دلمه

جعفری، نعنا، نمک و فلفل سیاه را به پیاز و سیر تفت داده شده اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.

سپس ژامبون خرد شده را نیز اضافه کرده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه دیگر تفت دهید تا مایه دلمه گرم و یکدست شود.

مرحله پنجم: پر کردن گوجه فرنگی

مایه دلمه آماده شده را به طور مساوی داخل گوجه فرنگی‌های خالی شده بریزید.

پنیر چدار رنده شده را روی مایه دلمه داخل گوجه فرنگی‌ها بریزید.

مرحله ششم: پخت دلمه‌ها

گوجه فرنگی‌های پر شده را در یک ظرف پیرکس یا سینی فر که با کمی روغن چرب شده است، قرار دهید.

سپس به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد بپزید تا گوجه فرنگی‌ها نرم شوند و پنیر چدار ذوب و طلایی شود.

مرحله هفتم: تزیین و سرو دلمه

برای اینکه مطمئن شوید گوجه فرنگی‌ها به طور کامل پخته شده‌اند، با یک خلال دندان به آرامی داخل یکی از آ‌ن‌ها فرو کنید. اگر خلال دندان به راحتی داخل گوجه فرنگی فرو رفت، یعنی پخته شده است.

دلمه گوجه فرنگی با ژامبون را گرم سرو کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

این دلمه را می‌توانید به عنوان یک غذای کامل با نان یا برنج سرو کنید. همچنین می‌توانید از آن به عنوان پیش‌غذا در مهمانی‌ها و مجالس نیز استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دلمه کلم با مرغ

نکات و فوت و فن‌های تهیه دلمه گوجه فرنگی

در تهیه دلمه گوجه فرنگی به ۷ نکته زیر توجه کنید:

برای انتخاب گوجه فرنگی مناسب دلمه، از گوجه فرنگی‌های سفت و گوشتی استفاده کنید که پوست ضخیمی داشته باشند تا در هنگام پخت، شکل خود را حفظ کنند.اگر گوجه فرنگی‌ها خیلی بزرگ هستند، می‌توانید آن‌ها را از وسط نصف کنید و به عنوان دو دلمه مجزا استفاده کنید.برای طعم بهتر دلمه، می‌توانید از سبزیجات معطر دیگری مانند ریحان یا آویشن نیز در مایه دلمه استفاده کنید.به جای پنیر چدار، می‌توانید از پنیر موزارلا یا پنیر گودا نیز استفاده کنید.اگر فر ندارید، می‌توانید دلمه گوجه فرنگی را روی حرارت ملایم شعله گاز بپزید. برای این کار، در یک قابلمه مقداری آب بریزید و به جوش برسانید. سپس دلمه‌ها را داخل قابلمه قرار دهید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید تا گوجه فرنگی‌ها نرم شوند و پنیر ذوب شود.اگر دوست دارید دلمه گوجه فرنگی با ژامبون شما کمی حجیم‌تر باشد، می‌توانید به مایه دلمه کمی برنج پخته شده اضافه کنید.برای طعم‌دهی بیشتر، می‌توانید در حین پخت، کمی سس گوجه فرنگی رقیق شده یا سس بشامل روی دلمه‌ها بریزید.

با رعایت نکات ذکر شده در این مطلب از مجله آشپزی اکالا، مطمئن باشید که دلمه گوجه فرنگی با ژامبونی خوشمزه و حرفه‌ای تهیه خواهید کرد. حالا دیگر وقت آن رسیده که با کمی خلاقیت و ذوق و سلیقه، این غذای خوشمزه را به سلیقه خودتان تزیین کنید و از سرو آن در کنار خانواده و دوستانتان لذت ببرید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید