طعم حیاتی سالاد فتوش لبنانی؛ با روکش خاص
سالاد فتوش لبنانی یکی از سالادهای محبوب در منطقه مدیترانه است که به دلیل طعم ترکیبات متنوع و تازگی آن، توانسته است طرفداران زیادی داشته باشد. این سالاد به عنوان یک شام سبک یا میان وعده بسیار مناسب است و در تهیه آن نیازی به مهارت خاصی ندارید.
برای تهیه سالاد فتوش، ابتدا باید سس آن را آماده کنید. سپس نان پیتا را سرخ کرده و سبزیجات را خرد کرده و با سس مخلوط کنید. در نهایت، سالاد را در ظرف سرو کنید و لذت ببرید.
این سالاد دارای مزهی تند و خوشمزهای است و میتوانید با اضافه کردن مواد دلخواه خود، آن را به سلیقه خود تنظیم کنید. همچنین با تهیه این سالاد، میتوانید از بهرهوری و سلامتی سبزیجات بهرهمند شوید.
با توجه به اینکه تهیه این سالاد بسیار آسان است و مواد لازم برای آن در هر فصلی به راحتی قابل دسترسی هستند، توصیه میشود تا این سالاد را در طبقه برنزی خود یکبار امتحان کنید و از آن لذت ببرید.
سالاد فتوش لبنانی، یکی از محبوبترین سالادهای مدیترانهای است که به دلیل طعم و مزهی تازه و ترکیبات متنوعش طرفداران زیادی دارد. این سالاد به عنوان یک شام سبک یا میان وعده، عالی است. سالاد فتوش لبنانی طرز تهیه بسیار سادهای دارد و به راحتی قابل تهیه است.برای آشنایی با طرز تهیه سالاد لبنانی فتوش در ادامه با آدرینبلاگ همراه باشید.مواد لازم جهت تهیه سالاد فتوش لبنانی:نان پیتا۱ بستهکاهو ۱ دستهتربچه۱/۲ پیمانهفلفل دلمه۱ عددخیار۳ عددپیاز قرمز۲ عددگوجه فرنگی۲ عددپیازچه خرد شده۱/۴ پیمانهجعفری ساطوری شده۱ پیمانهروغن زیتون۳ قاشق غذاخورینمک و فلفلبه مقدار لازم مواد لازم جهت تهیه سس سالاد فتوش لبنانی:سماق۱ قاشق غذاخورینعنا۱ قاشق غذاخوریسرکه۲ قاشق غذاخوریپوره سیر۱/۲ قاشق غذاخوریآب لیموترش۱/۲ پیمانهروغن زیتون۲ قاشق غذاخورینمک و فلفل سیاهبه مقدار لازممراحل تهیه سالاد فتوش لبنانیبرای تهیه سالاد فتوش لبنانی مراحل زیر را دنبال کنید.مرحله اول: آماده کردن سسدر مرحله اول باید سراغ تهیه سس سالاد بروید. برای اینکار، ابتدا تمام مواد اولیه سس را در یک کاسه بریزید. سپس با استفاده از یک قاشق یا چنگال، مواد را به خوبی هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند.در نهایت، کاسه را کنار بگذارید و اجازه دهید تا مواد سس به مدت ۱۵-۳۰ دقیقه استراحت کنند و طعمها به خوبی با هم ترکیب شوند. مرحله دوم: آماده کردن نان پیتابرای تهیه نان پیتا سرخ شده، ابتدا نان پیتا را به شکل مربع یا مستطیل با قیچی برش بزنید. سپس، یک قابلمه متوسط را روی حرارت متوسط قرار دهید و مقداری روغن در آن بریزید و اجازه دهید روغن داغ شود.نان پیتا برش خورده را در روغن داغ بریزید و هم بزنید تا به طور یکدست سرخ و طلایی شود. بعد از ۵ الی ۷ دقیقه که سرخ شدهاند، آنها را از روغن خارج کرده و روی صافی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد نخود رژیمی با سس مخصوصمرحله سوم: آماده کردن سبزیجات سالاد فتوش لبنانیدر این مرحله باید آماده سازی سبزیجات سالاد را شروع کنید. ابتدا تمام سبزیجات را با آب سرد بشویید. سپس کاهو را به صورت درشت خرد کنید. در صورت دلخواه، پوست خیار را جدا کرده و خرد کنید.پیاز را پوست بگیرید و بشویید، سپس به صورت نگینی خرد کنید. تربچه، گوجه فرنگی، پیازچه خرد شده و فلفل دلمه را نیز خرد کنید. تمام سبزیجات خرد شده را در یک کاسه بریزید و جعفری ساطوری شده، روغن زیتون و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. درنهایت مواد را با هم مخلوط کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد سبزیجات کبابی با کوسکوسمرحله چهارم: آماده سازی سالاد فتوش لبنانیبعد از آماده سازی سبزیجات، نان پیتای سرخ شده را به همراه سس سالاد به آن اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید تا سالاد به طور یکنواخت طعمدار شود. در نهایت، سالاد را در ظرف سرو بریزید و نوش جان کنید.در این بخش از مجله آشپزی اکالا، طرز تهیه سالاد فتوش لبنانی را به شما معرفی کردیم. توصیه میکنیم این سالاد خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزان خود میل کنید.امیررضا هستم، فخاریان. به چند تا چیز خیلی علاقه دارم: نوشتن، آشپزی، سینما و کتاب. چند سالی میشه همه اینا رو در کنار هم پیش میبرم. الان هم خوشحالم که فرصتش هست تا دو تا از چیزهای مورد علاقهام رو با هم ترکیب کنم!
- برچسب ها: