طریقه‌ای جادویی برای خلق مربای طالبی: دو دستورالعمل خوش طعم با نکاتی خاص!

  • توسط: admin


طالبی از جمله میوه‌های پرطرفدار فصل گرم تابستان است که به خاطر طعم شیرین و بافت آبدارش، طرفداران زیادی دارد. اگر از جمله عاشقان این میوه هستید و دوست دارید در سایر فصول سال نیز از آن لذت ببرید، مربای طالبی گزینه‌ای ایده‌آل برای شما خواهد بود. در این قسمت از آدرینبلاگ، دو روش ساده برای تهیه مربای طالبی را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم جهت تهیه مربای طالبی ساده

برای تهیه مربای طالبی به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

طالبی پوست گرفته شده۵۰۰ گرمشکر۴ لیوان فرانسوی دسته‌دارآب۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار

مراحل تهیه مربای طالبی ساده

مراحل تهیه مربای طالبی ساده و خوشمزه به شرح زیر است:

مرحله اول: آماده‌سازی طالبی

برای تهیه مربای طالبی، ابتدا تخم‌های طالبی را به طور کامل جدا کنید. سپس طالبی را به شکل دلخواه برش بزنید.

مرحله دوم: آماده کردن شربت

آب و شکر را درون یک قابلمه مناسب با هم مخلوط کنید. سپس، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و به طور مداوم مخلوط را هم بزنید تا شکر به طور کامل حل شود. حالا صبر کنید تا شربت به تدریج شروع به غلیظ شدن کند.

مرحله سوم: اضافه کردن طالبی

پس از اینکه شهد مربا به غلظت مناسب رسید و به جوشیدن افتاد، طالبی‌های خرد شده را به آن اضافه کنید. مهم است که درب قابلمه را در این مرحله باز بگذارید. این کار به تبخیر آب اضافی و غلیظ‌تر شدن مربا کمک می‌کند.

مرحله چهارم: آماده شدن مربای طالبی

پس از پخت کامل مربا، شعله را خاموش کرده و صبر کنید تا مربا خنک شود. سپس مربا را درون ظرف شیشه‌ای تمیز و خشک بریزید و درب آن را محکم ببندید. برای حفظ کیفیت و ماندگاری بیشتر مربا، آن را در یخچال نگهداری کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای پوست هندوانه

مواد لازم جهت تهیه مربای طالبی با آبلیمو

برای تهیه مربای طالبی با آبلیمو به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

طالبی۵۰۰ گرمآبلیموی تازه۱ قاشق مرباخوریشکر۴ لیوان فرانسوی دسته‌دارآببه مقدار لازمجوش شیرین۱۰ گرم

مراحل تهیه مربای طالبی با آبلیمو

برای تهیه مربای طالبی با آبلیمو، مراحل زیر را طی کنید:

مرحله اول: آماده‌سازی طالبی

ابتدا باید طالبی را به خوبی شسته و پوست آن را بگیرید. بعد از آن، تخم‌های طالبی را جدا کنید و طالبی را به هر شکلی که دوست دارید خرد کنید.

مرحله دوم: اضافه کردن آب و جوش شیرین به طالبی

طالبی‌های خرد شده را در یک کاسه بریزید سپس، آب (به مقداری که روی طالبی‌ها را بپوشاند) و جوش شیرین را به طالبی اضافه کنید و منتظر بمانید تا حل شود.

حالا اجازه دهید طالبی‌ها به مدت ۵ ساعت در محلول آب و جوش شیرین خیس بخورند. بعد از ۵ ساعت، طالبی ها را در آبکش بریزید و به طور کامل با آب سرد بشویید تا باقی مانده جوش شیرین از روی آن‌ها پاک شود.

مرحله سوم: پختن مربای طالبی

۲ لیوان آب را به همراه ۴ لیوان شکر درون قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا آب شروع به جوشیدن کند. پس از جوشیدن آب، طالبی‌ها را به قابلمه اضافه کنید. زمانی که مربا شروع به حباب زدن کرد، آبلیمو را به آن اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای گلابی

چند فوت و فن کوزه‌گری برای تهیه مربای طالبی

در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه مربای طالبی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

برای خوشمزه‌تر شدن مربای طالبی از طالبی رسیده و شیرین استفاده کنید.طالبی‌های کوچک‌ با بافت سفت‌ برای تهیه مربای طالبی مناسب‌تر هستند.طالبی به دلیل بافت نرمی که دارد، نیازی به پخت طولانی مدت در شربت ندارد. جوشاندن بیش از حد طالبی باعث له شدن آن می‌شود.هنگام پخت مربای طالبی، کف‌هایی روی سطح مربا ایجاد می‌شود. برای شفاف شدن مربا باید این کف‌ها را به طور مرتب با قاشق جدا کنید.هدف از اضافه کردن جوش شیرین، سفت‌تر کردن بافت طالبی در مربا است.

با فرا رسیدن فصل گرم تابستان و وفور طالبی در بازار، فرصتی مناسب برای تهیه مربای طالبی فراهم شده است. پس معطل نکنید و با استفاده از دستور پخت ارائه شده در این بخش از مجله آشپزی اکالا، این مربای دلچسب را تهیه کنید.

سحر هستم و عاشق نوشتن و تولید محتوا، چند سالی است که با شور و اشتیاق در این مسیر قدم برمی‌دارم و برای ارتقای مهارت‌های خودم تلاش می‌کنم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید