طریقه پخت کوکو بادکوبه‌ای به سبک شمالی: دستورالعمل ساخت غذای لذیذ با سینه مرغ

  • توسط: admin


اگر به دنبال طعمی جدید و دلچسب هستید، کوکو بادکوبه‌ای را امتحان کنید. این غذا از جمله غذاهای سنتی شمال ایران بوده و طرز تهیه بسیار ساده‌ای دارد. برای آشنایی با طرز تهیه کوکو بادکوبه‌ای، تا انتهای این بخش با آدرینبلاگ همراه باشید.

مواد لازم جهت تهیه کوکو بادکوبه‌ای

برای تهیه کوکو بادکوبه‌ای به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

سیب زمینی متوسط۴ الی ۵ عددتخم مرغ۵ عددسینه مرغ۲۰۰ گرمگوجه فرنگی۱ عددپیاز۱ عددسیر۲ حبهپیازداغ۳ قاشق غذاخوریرب نارنج۱ قاشق غذاخوریرب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوریبیکینگ پودر½ قاشق مرباخورینمک، فلفل و زردچوبهبه مقدار لازمروغنبه مقدار لازمآببه مقدار لازم

مراحل تهیه کوکو بادکوبه‌ای

برای تهیه این کوکوی لذیذ، مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: آبپز کردن مرغ

اولین قدم در تهیه کوکو بادکوبه‌ای، پخت مرغ است. برای این کار، سینه مرغ را به همراه حبه‌های سیر و یک عدد پیاز بزرگ خرد شده، داخل قابلمه بریزید.

داخل قابلمه به اندازه‌ای آب بریزید که تمام سطح مرغ‌ها را بپوشاند. در ادامه ادویه‌ها (نمک و زردچوبه) را به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید که مرغ به طور کامل پخته شود.

مرحله دوم: سرخ کردن سیب زمینی‌ها

در همین حین، سیب زمینی‌ها را به خوبی شسته و پوست بگیرید. سپس به صورت نگینی خرد کنید. داخل تابه‌ای به مقدار لازم روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.

بعد از اینکه روغن داغ شد، سیب زمینی‌های خرد شده را به آن اضافه کرده و سرخ کنید. در حین سرخ کردن می‌توانید مقداری زردچوبه و نمک به آن‌ها اضافه کنید.

مرحله سوم: آماده کردن پوره گوجه فرنگی

گوجه‌ها را پوست کنده و رنده کنید. پوره گوجه را بدون روغن داخل تابه بریزید. تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و صبر کنید تا آب گوجه فرنگی تبخیر شود. سپس یک عدد پیاز رنده شده را به تابه اضافه کنید و به همراه گوجه‌ها تفت دهید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکو قارچ و بادمجان

مرحله چهارم: اضافه کردن بقیه مواد

مرغ پخته شده را ریش ریش یا خرد کنید و به تابه حاوی مواد اضافه نمایید. سپس رب گوجه فرنگی را بیفزایید و مواد را با هم تفت دهید تا عطر و طعم‌شان به یکدیگر آمیخته شود.

سپس، سیب زمینی و رب نارنج را به تابه اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا تمام مواد به طور یکنواخت مخلوط شوند. در نهایت، پیاز داغ را به عنوان چاشنی نهایی اضافه کرده و هم بزنید.

مرحله پنجم: آماده کردن مواد کوکو

مواد آماده شده را کنار بگذارید و اجازه دهید کمی خنک شوند. سپس آن‌ها را در یک کاسه بزرگ بریزید و تخم مرغ‌ها را یکی یکی به آن اضافه کنید. در نهایت، ادویه‌ها و بیکینگ پودر را به مایه کوکو بادکوبه‌ای اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا مواد به طور کامل با یکدیگر مخلوط شوند.

مرحله ششم: پختن کوکو بادکوبه‌ای

در این مرحله، داخل تابه‌ای را روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. مایه کوکو را به آرامی داخل تابه بریزید و به‌ طور یکنواخت با پشت قاشق سطح آن را صاف کنید. برای پخت بهتر کوکو، درب تابه را ببندید و اجازه دهید تا یک طرف کوکو سرخ شود.

بعد از اینکه زیر کوکو طلایی شد، آن را به آرامی با استفاده از یک کفگیر برگردانید. دوباره درب تابه را ببندید و اجازه دهید تا سمت دیگر کوکو نیز به طور کامل سرخ شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکو سیب زمینی با سبزیجات معطر

مرحله هفتم: سرو کوکو بادکوبه‌ای

وقتی کوکو به طور کامل پخته و هر دو طرف آن طلایی و برشته شد، تابه را از روی حرارت بردارید. کوکو را می‌توانید به دلخواه خود برش بزنید و در ظرفی زیبا با گوجه فرنگی، خیارشور، سبزی تازه و یا هر چیزی که دوست دارید، سرو کنید. نوش جانتان!

در این بخش از مجله آشپزی اکالا، طرز تهیه کوکو بادکوبه‌ای را به شما معرفی کردیم. پیشنهاد می‌کنیم تا این غذای لذیذ را تهیه کرده و به همراه عزیزان خود نوش جان کنید.

سحر هستم و عاشق نوشتن و تولید محتوا، چند سالی است که با شور و اشتیاق در این مسیر قدم برمی‌دارم و برای ارتقای مهارت‌های خودم تلاش می‌کنم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید