طریقه ای شیرین و سرد برای لذت بردن از تابستان: دستورالعمل پیچیده ویفر توت فرنگی یخ زده!

  • توسط: admin


در گرمای طاقت‌فرسای تابستان، هیچ چیز به اندازه یک خوراکی خنک و خوشمزه نمی‌تواند حال شما را جا بیاورد. ویفر توت فرنگی یخی، یکی از این خوراکی‌های بی‌نظیر است که با ترکیب طعم ترش و شیرین توت فرنگی و خنکای یخی ویفر، می‌تواند به عنوان یک دسر یا میان وعده‌ای دلچسب در تابستان سرو شود.

در ادامه با آدرینبلاگ همراه باشید تا طرز تهیه ویفر توت فرنگی یخی را به طور کامل برایتان شرح دهیم.

مواد لازم جهت تهیه ویفر توت فرنگی یخی

مواد لازم جهت تهیه ویفر توت فرنگی یخی به شرح زیر است:

نان ویفر۶ عددتوت فرنگی۲۰۰ گرمشکر۵ قاشق غذاخوریپودر ژلاتین۱ قاشق غذاخوریبستنی وانیلی۵۰۰ گرمآب جوش۱ قاشق غذاخوریماست چکیده۱ پیمانه

مراحل تهیه ویفر توت‌ فرنگی یخی

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه ۵-۱۰ دقیقه و مدت زمان استراحت تا سرو نهایی این دسر ۲-۳ ساعت است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده‌ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم‌های بیشتری این دسر جذاب تابستانی را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این دسر در دسته‌بندی آسان قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی توت فرنگی

توت فرنگی‌ها را با مقداری آب بشویید و درون آبکش قرار دهید تا آب اضافی‌شان گرفته شود. با کمک چاقو کلاهک سبز آن‌ها را جدا سازید.

مرحله دوم: آماده سازی پودر ژلاتین

پودر ژلاتین را درون کاسه کوچکی بریزید. آب جوش را به آن اضافه کنید و کمی به هم زنید.

کاسه را روی بخار آب قرار دهید تا به روش بن ماری پودر ژلاتین در آب حل شود.

پس از حل شدن پودر ژلاتین در آب محلول شفافی حاصل می‌شود. کمی زمان بدهید تا ترکیب فوق خنک شود.

مرحله سوم: ترکیب توت فرنگی و شکر

نیمی از توت فرنگی‌ها را درون مخلوط کن بریزید و شکر را به آن اضافه کنید. چند پالس بزنید تا توت فرنگی به خوبی پوره شود.

در این مرحله از میکسر، خردکن یا گوشتکوب برقی هم می‌توانید کمک بگیرید.

مرحله سوم: افزودن ماست و پودر ژلاتین

ماست و پودر ژلاتین بن ماری شده را به ترکیب درون مخلوط کن اضافه کنید.

چند پالس دیگر بزنید و همه مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید.

ترکیب فوق را درون ظرف مناسبی بریزید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پودینگ توت فرنگی

مرحله چهارم: ترکیب بستنی و توت فرنگی

نیم دیگر توت فرنگی‌ها را نگینی خرد کنید. توت فرنگی‌های نگینی خرد شده را به بستنی وانیلی اضافه کنید و به خوبی با هم ترکیب کنید.

ترکیب بستنی و توت فرنگی خرد شده را به ترکیبی که در مرحله قبل آماده کردید اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن مواد را به هم زنید.

مواد فوق را درون ظرف مستطیل شکل مناسبی بریزید. روی مواد را صاف کنید و درب ظرف را ببندید.

ظرف حاوی مواد را درون فریزر بگذارید و ۲-۳ ساعتی زمان دهید تا محتوای درون ظرف به خوبی ببندد و سفت شود.

مرحله پنجم: ساندویچ کردن ویفر یخی

پس از گذشت زمان اعلام شده محتوای درون ظرف را به اندازه و‌ شکل ویفرها برش زنید.

هر قسمت از مواد را بین دو ویفر قرار دهید. ویفرهای یخی توت فرنگی شما آماده سرو و نوش جان کردن هستند.

بیشتر بخوانید: دسر کرم باترمیلک با توت فرنگی

نکات و فوت و فن‌های تهیه ویفر توت فرنگی یخی

۱۱ نکته طلایی و مهمی که در تهیه ویفر یخی توت فرنگی باید بدانید:

ویفر توت فرنگی یخی را می‌توانید به عنوان یک دسر برای مهمانی‌ها و یا دورهمی‌ها نیز سرو کنید.این دسر را می‌توانید برای کودکان نیز تهیه کنید.ویفر توت فرنگی یخی را می‌توانید تا ۳ روز در فریزر نگهداری کنید.از ویفرهای ساده و با کیفیت استفاده کنید. ویفرهای طعم‌دار یا خیلی ضخیم برای تهیه ویفر توت فرنگی یخی مناسب نیستند.توت فرنگی‌های تازه، سفت و با طعم ترش و شیرین را انتخاب کنید. از توت فرنگی‌های له شده یا خیلی رسیده استفاده نکنید.از ماست خامه ای با کیفیت و پرچرب استفاده کنید. خامه کم‌چرب یا جایگزین‌های خامه مانند شیر غلیظ شده برای این دسر مناسب نیستند.مقدار شکر را به دلخواه خود تنظیم کنید. اگر توت فرنگی‌های شما خیلی ترش هستند، می‌توانید مقدار شکر را بیشتر کنید.ویفر توت فرنگی یخی را حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه قبل از سرو از فریزر خارج کنید تا کمی نرم شود.می‌توانید از انواع میوه‌های دیگر مانند تمشک، بلوبری یا گیلاس نیز برای تهیه این ویفر یخی استفاده کنید.می‌توانید از شکلات ذوب شده یا پودر پسته برای تزیین ویفر یخی استفاده کنید.ویفر توت فرنگی یخی را می‌توانید تا ۳ روز در فریزر نگهداری کنید.

امیدواریم آموزش فوق مورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای شیرین و جذاب آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز همانند روش ساده و کامل بالا این ویفرهای جذاب و خوشمزه را تهیه و در یک بعد از ظهر گرم تابستانی میل کنید.

اگر شما در تهیه این دسر از فوت و فن هایی استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن و بهتر شدن بافت دسر می‌شود خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات این مطلب از مجله آشپزی آدرینبا ما و سایر دوستان علاقه‌مند به اشتراک گذارید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید