طریقه ای جادویی برای پخت خورش مرغ و توت فرنگی: لذتی شیرین و طعمی دل‌انگیز

  • توسط: admin


آیا تا به حال خورش توت فرنگی با مرغ را امتحان کرده‌اید؟ شاید این ترکیب در ابتدا کمی عجیب به نظر برسد، اما طعمی فوق‌العاده لذیذ و منحصر به فرد دارد. اگر اهل تجربه طعم‌های جدید هستید، حتما این خورش را امتحان کنید. در این قسمت از آدرینبلاگ، طرز تهیه خورش توت فرنگی با مرغ را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم جهت تهیه خورش توت فرنگی با مرغ

فیله مرغ۳ عددتوت فرنگی ۱ پیمانهپیاز۲ عددزعفران دم کرده۳ قاشق غذاخوریسس باربیکیو۷ قاشق غذاخوریشکر قهوه‌ای۲ قاشق غذاخوریآبلیمو۲ قاشق غذاخوریعسل۲ قاشق غذاخورینمکبه مقدار لازمفلفل سیاهبه مقدار لازمپودر پاپریکابه مقدار لازمزردچوبهبه مقدار لازمآب جوش½ پیمانه

مراحل تهیه خورش توت فرنگی با مرغ

برای آشنایی با مراحل تهیه خورشت توت فرنگی با مرغ، با ما همراه باشید.

مرحله اول: آماده‌سازی مرغ

برای تهیه خورش توت فرنگی با مرغ، ابتدا فیله‌های مرغ را خرد کنید. می‌توانید فیله را به صورت کامل هم استفاده کنید. سپس، فیله‌های مرغ را با نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و زردچوبه به خوبی مخلوط کرده و به مدت ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم ادویه‌ها به خوردشان برود.

مرحله دوم: سرخ کردن مرغ

در یک تابه مقداری روغن ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود. سپس، فیله‌های مرغ را که از قبل مزه‌دار کردید به همراه زعفران دم کرده به تابه اضافه کنید. مرغ‌ها را به آرامی در تابه بچرخانید تا تمام قسمت‌هایشان به طور یکسان سرخ شوند. زمانی که هر دو طرف مرغ‌ها به رنگ طلایی درآمد، آن‌ها را از تابه خارج کنید.

مرحله سوم: تفت دادن پیاز

پیازها را پوست گرفته و به صورت ریز خرد کنید. سپس، پیازهای خرد شده را به همان تابه که مرغ‌ها را در آن سرخ کرده بودید اضافه کنید. پیازها را با حرارت ملایم تفت دهید تا زمانی که کاملا طلایی شوند.

مرحله چهارم: آماده کردن سس

برای تهیه سس، ابتدا سس باربیکیو، شکر قهوه‌ای، آبلیمو و عسل را با هم مخلوط کنید. سپس کمی نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به طور کامل با هم ترکیب شوند و سسی یکدست به دست آید.

مرحله پنجم: اضافه کردن سس به پیاز

پس از اینکه پیازها سرخ شدند، سس آماده شده را به آن‌ها اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا سس به طور یکنواخت تمام قسمت‌های پیاز را پوشانده و با آن‌ها مخلوط شود. این هم زدن را تا زمانی ادامه دهید که عطر و بوی ادویه‌های موجود در سس به طور کامل آزاد شوند.

مرحله ششم: اضافه کردن مرغ

فیله‌های مرغ را به همراه ½ پیمانه آب جوش به مخلوط سس و پیاز اضافه کنید. سپس، حرارت را کم کرده و اجازه دهید تا مرغ‌ها به مدت ۳۰ دقیقه بپزند.

مرحله هفتم: اضافه کردن توت فرنگی

توت فرنگی‌های خرد شده را به خورشت اضافه کنید. سپس، درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید خورشت به آرامی به پخت خود ادامه دهد. حدود ۲۰ دقیقه زمان لازم است تا توت فرنگی‌ها نرم شده و طعمشان به طور کامل با دیگر مواد خورشت ترکیب شود.

مرحله هشتم: سرو کردن خورش توت فرنگی با مرغ

بعد از اینکه خورش جا افتاد و به غلظت دلخواه رسید، مزه آن را امتحان کنید. اگر لازم بود، کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید. حالا خورشت توت فرنگی با مرغ شما آماده میل کردن است. نوش جانتان!

در این بخش از مجله آشپزی اکالا، شما را با طرز تهیه خورش توت فرنگی با مرغ آشنا کردیم. توصیه می‌کنیم در فصل توت فرنگی حتما این خورشت خوشمزه را درست کنید. ترکیب طعم توت فرنگی با مرغ تجربه‌ای جدید و به یاد ماندنی را برای شما رقم خواهد زد.

سحر هستم و عاشق نوشتن و تولید محتوا، چند سالی است که با شور و اشتیاق در این مسیر قدم برمی‌دارم و برای ارتقای مهارت‌های خودم تلاش می‌کنم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید