طریقه آسان تهیه باقلوا ترکی خانگی با دستور ساده و خوشمزه
باقلوا یک شیرینی سنتی ترکیهای است که در تعداد زیادی از جشنوارهها و مناسبتهای مختلف مورد علاقه است. تهیه باقلوا خانگی نیازمند تهیه برخی مواد اولیه از قبیل آرد، شیر، قند، پسته یا بادام و روغن میباشد.
ابتدا میتوان به تهیه تست خوشطعم خنک شده که به آرد، شیر و روغن اضافه شده است، اشاره کرد. سپس لایههای تست میانی با موادی چون قند و تخم مرغ تهیه شده و بالاتر از آن لایههایی خرد شده از پسته یا بادام قرار داده میشود.
در نهایت باقلوا در فر متوسط داغ پخته و بهمدت حدود یک ساعت خنک شده و بعد از برش زیبا، آماده مصرف میباشد. این شیرینی با عطر و طعم خوشایند خود میتواند گزینهی مناسبی برای خوراکیهای همراه نوشیدنیهای مختلف باشد.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از دانشیاری، باقلوا، نامی آشنا در میان شیرینیهای خوشمزه و پرطرفدار، که طعمی بهشتی را به ارمغان میآورد. این شیرینی سنتی، با قدمتی دیرینه، در فرهنگهای مختلف، به خصوص در کشورهای خاورمیانه، جایگاه ویژهای یافته و زینتبخش سفرههای ضیافت و دورهمیهاست.
مواد لازم
خمیر باقلوا: ۱ بسته
مغزجات (پسته، گردو، بادام): ۱ لیوان
شکر: ۱ لیوان
آب: ۱.۵ لیوان
کره: ۱۰۰ گرم
دارچین و هل: به میزان لازم
زعفران: مقداری
طرز تهیه
آمادهسازی مغزها
مغزها را آسیاب کنید.
به پودر مغزها، مقداری دارچین و هل اضافه کنید.
لایههای باقلوا
خمیر باقلوا را باز کنید.
کره را روی خمیر بمالید.
مقداری از مخلوط مغزها را روی خمیر بریزید.
با استفاده از یک وسیله، خمیر را رول کنید.
لبههای خمیر را کمی جمع کنید تا چروک شود.
پخت باقلوا
رولهای باقلوا را داخل سینی فر بچینید.
سینی را به مدت ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید.
تهیه شربت
شکر را داخل قابلمه بریزید.
آب را به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود.
پس از غلیظ شدن شربت، مقداری زعفران اضافه کنید.
مرحله نهایی
شربت را به آرامی روی باقلواهای پخته شده بریزید.
باقلوا را به دلخواه تزیین کنید.
نکات
برای طعم بهتر، میتوانید از مخلوط مغزهای مختلف استفاده کنید.
برای تزیین باقلوا، میتوانید از خلال پسته، بادام و پودر پسته استفاده کنید.
برای اینکه باقلوا تردتر شود، میتوانید قبل از پخت، روی آن مقداری پودر قند بپاشید.
- برچسب ها: باقلوا












