طرز تهیه کیک هویج و دارچین؛ یک عصرانه خوشمزه پاییزی

  • توسط: admin


کیک هویج با عطر دارچین جز یکی از محبوب‌ترین کیک‌های پاییزی است. در این مقاله از مجله اینترنتی اکالا طرز تهیه کیک هویج را به صورت مرحله به مرحله به همراه تمام نکات به شما آموزش خواهیم داد.

 

برای تهیه کیک هویج و دارچین ابتدا باید آرد سفید، بیکینگ پودر و جوش شیرین را الک کنید. تخم مرغ به دمای محیط رسیده، شکر و وانیل را ۵-۷ دقیقه با دور تند همزن برقی به هم زنید سپس روغن مایع را اضافه و فقط در حد مخلوط شدن به هم زنید. مقداری دارچین با مواد خشک ترکیب کنید و کم کم به مایه کیک بیفزایید.

هویج رنده شده و در صورت دلخواه گردو خرد شده را به مایه کیک اضافه و ترکیب کنید. کیک را در قالب چرب شده بریزید و در فر از پیش گرم شده بپزید. برای تهیه لایه کرم پنیری کافی است پنیر و پودر قند را با همزن به هم زنید، خامه را فرم دهید و به مایه پنیری اضافه کنید و به دلخواه روی کیک زنید.

مواد لازم جهت تهیه کیک هویج و دارچین

هویج ۳ پیمانهآرد سفید ۲ و ½ پیمانهشکر ۱ و ½ پیمانهتخم‌مرغ ۴ عددروغن مایع ۱ پیمانهبیکینگ پودر ۱ قاشق چای‌خوریجوش شیرین ½ قاشق چای خوریدارچین ۱-۲ قاشق چای‌خوریوانیل ¼ قاشق چای‌خوریگردو خرد شده ¾ پیمانه (اختیاری)خامه قنادی ۲۰۰ گرمپنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرمپودر قند ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک هویج و دارچین

مدت زمان آماده سازی: ۶۰-۷۰ دقیقهمناسب برای: ۴-۵ نفردرجه سختی: متوسط

مرحله اول: آماده‌سازی مواد خشک

آرد سفید، بیکینگ‌پودر و جوش شیرین را در یک ظرف الک کنید. این کار به ایجاد بافتی نرم و پف‌دار کمک می‌کند و از گلوله شدن آرد جلوگیری می‌کند.

دارچین را به ترکیب مواد خشک اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید. دارچین طعم گرمی به کیک می‌دهد که با هویج بسیار هماهنگ است.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک با فیلینگ کارامل

مرحله دوم: ترکیب تخم مرغ و شکر

در یک کاسه بزرگ، تخم‌مرغ‌ها و شکر را به مدت ۵ دقیقه با همزن برقی بزنید تا حجیم و رنگ آن روشن شود.

این کار باعث پف کردن کیک می‌شود.

توجه داشته باشید که تخم‌مرغ‌ها را حداقل نیم ساعت قبل از شروع کار در دمای محیط قرار دهید. این کار باعث می‌شود کیک بافتی نرم‌تر داشته باشد.

مرحله سوم: افزودن روغن مایع

وانیل و روغن مایع را به مخلوط تخم‌مرغ و شکر اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن مواد را به هم بزنید.

مرحله چهارم: افزودن مواد خشک

مخلوط آرد و دارچین را در چند مرحله به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک یا قاشق چوبی به آرامی مخلوط کنید.

دقت کنید که زیاد هم نزنید، زیرا باعث سفت شدن بافت کیک می‌شود.

اگر دوست دارید، در این مرحله گردوی خرد شده را به مایه کیک اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.

مرحله پنجم: افزودن هویج

هویج‌های پوست گرفته شده را با رنده ریز رنده کنید.

هویج‌های رنده شده را به مایه اضافه کنید و با لیسک یا قاشق به آرامی مخلوط کنید تا هویج‌ها در مایه پخش شوند.

توجه داشته باشید که برای اندازه گرفتن مقدار هویج‌های رنده شده را در پیمانه بریزید و از فشرده کردن هویج ها در پیمانه خودداری کنید.

مرحله ششم: آماده سازی فر و قالب

قالب کیک را با کره یا روغن کمی چرب کنید و روی آن کمی آرد بپاشید تا کیک به قالب نچسبد.

مایه کیک را در قالب بریزید و سطح آن را با لیسک صاف کنید و قالب را چند بار به میز کار بکوبید.

مرحله هفتم: پخت کیک

فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

قالب کیک را در فر قرار دهید و به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه بپزید.

برای اطمینان از پخت، می‌توانید یک خلال دندان یا چنگال را در وسط کیک فرو کنید؛ اگر تمیز بیرون آمد، کیک آماده است.

کیک را پس از پخت از فر خارج کرده و بگذارید کاملاً خنک شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک سیب گردویی

مرحله هشتم: تهیه کرم پنیری

برای تهیه کرم باید پودر قند را به پنیر خامه‌ای اضافه کنید و مواد را ۴-۶ دقیقه با دور تند همزن برقی به هم زنید تا کاملا یکنواخت و یک دست شوند.

خامه را در کاسه جداگانه ۴-۸ دقیقه بهم زنید تا فرم بگیرید سپس به ترکیب پنیر اضافه و با لیسک به هم زنید.

از مواد کرم به دلخواه درون قیف بریزید و روی کیک پایپ کنید یا می‌توانید با استفاده از کاردک یا لیسک، رویه خامه‌ای را به طور یکنواخت روی سطح کیک پخش کنید.

امیدواریم که اطلاعات ارائه شده در این مقاله برایتان مفید واقع شده باشد. شما نیز با رعایت مراحل و نکات ذکرشده، می‌توانید یک کیک هویج و دارچین اصیل و خوش‌طعم را به راحتی در منزل تهیه کنید و از طعم جذاب و متفاوت آن لذت ببرید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید