طرز تهیه کیک سیب کاراملی؛ سریع و خوشمزه برای هر موقعیتی

  • توسط: admin


کیک سیب کاراملی یکی از خوشمزه‌ترین، جذاب‌ترین و پرطرفدارترین انواع کیک پاییزی است. در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه این کیک جذاب را به صورت مرحله به مرحله به همراه تمام نکات مهمی که در زمان تهیه باید بدانید به شما آموزش خواهیم داد.

برای تهیه این کیک جذاب باید سیب‌ها را برش زنید و در ته قالبی که از قبل کاغذ روغنی قرار دادید بچینید. مقداری پودر دارچین روی سیب‌ها بریزید. در تابه شکر را ذوب و کره را به آن اضافه کنید، سپس کارامل را روی سیب‌ها بریزید. در کاسه دیگری تخم مرغ و وانیل را به هم زنید تا کاملاً پف کنند، سپس روغن و شیر را اضافه و در حد مخلوط شدن ترکیب کنید. آرد سفید و بیکینگ پودر الک شده را کم کم به مایه کیک اضافه و ترکیب کنید، در قالب بریزید و در فر از پیش گرم شده کیک را بپزید.

مواد لازم جهت تهیه کارامل

مواد لازم جهت تهیه کارامل به شرح زیر است:

شکر۱ پیمانهکره۱ قاشق غذاخوری

مواد لازم جهت تهیه مایه کیک

مواد لازم جهت تهیه مایه کیک به شرح زیر است:

تخم مرغ۳ عددوانیل۱ قاشق چای‌خوریشیر۱/۲ پیمانهروغن مایع۱/۲ پیمانهآرد۲ پیمانهبیکینگ پودر۱ قاشق چای‌خوریسیب۲-۳ عدددارچین۱ قاشق چای‌خوری

مراحل تهیه کیک سیب کاراملی

مدت زمان آماده سازی: ۵۰-۶۰ دقیقهمناسب برای: ۴-۵ نفردرجه سختی: متوسط

مرحله اول: آماده‌سازی کارامل

تابه مناسبی را روی حرارت کم قرار دهید و شکر را به صورت لایه‌لایه در تابه بریزید.

اجازه دهید شکر به آرامی ذوب شود. در این مرحله از هم زدن شکر خودداری کنید. شکر به‌تدریج شروع به ذوب شدن و کاراملی شدن می‌کند.

وقتی شکر کاملاً ذوب و به رنگ کاراملی زیبا درآمد، کره هم دمای محیط شده را به آن اضافه کنید.

کمی تابه را تکان دهید تا کره به آرامی در شکر ذوب شود و کارامل یکدست شود. سپس تابه را از روی حرارت بردارید.

مرحله دوم: آماده‌سازی قالب و سیب‌ها

کف قالب کیک خود را با کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز بپوشانید تا کیک بعد از پخت به راحتی از قالب جدا شود.

سیب‌ها را پوست بگیرید و به شکل حلقه‌های نازک یا به دلخواه برش دهید.

سپس برش‌های سیب را روی کاغذ روغنی در کنار هم بچینید.

روی سیب‌ها مقداری پودر دارچین بپاشید تا عطر و طعم خوبی به کیک بدهد.

کارامل آماده‌ شده را در همان حالت نیمه گرم روی سیب‌ها بریزید تا کل سطح سیب‌ها را بپوشاند.

توجه داشته باشید که کارامل مدت طولانی در دمای محیط نماند؛ زیرا بافتش سفت و کشسانی می‌شود.

مرحله سوم: ترکیب تخم مرغ و وانیل

در یک کاسه بزرگ، تخم‌مرغ‌های به دمای محیط رسیده را همراه با وانیل بریزید.

با همزن برقی حدود ۸ دقیقه بزنید تا مخلوط پف کند و رنگ آن روشن شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک موز و خرمالو

مرحله چهارم: افزودن روغن مایع و شیر

بعد از اینکه مخلوط تخم‌مرغ‌ها پف کرد، شیر و روغن مایع را به آن اضافه کنید و با دور کند همزن برقی فقط در حد مخلوط شدن مواد را به هم زنید تا مایه کیک یک دست شود.

مرحله پنجم: آماده سازی و افزودن مواد خشک

آرد سفید قنادی و بیکینگ پودر را با هم ترکیب کنید.

ترکیب فوق را ۲-۳ مرتبه از الک رد کنید.

الک کردن آرد موجب هوادهی شدن آن و لطیف شدن بافت کیک شما می‌شود.

در این مرحله، مواد را با لیسک یا همزن دستی به آرامی هم بزنید تا یکدست شود.

مرحله ششم: پخت کیک

مایه کیک آماده شده را روی سیب‌ها و کارامل در قالب بریزید و قالب را ۲-۳ مرتبه به میز کار بکوبید تا مواد صاف و یکدست شود.

قالب را در فر از پیش گرم‌شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

کیک را به مدت ۴۰-۴۵ دقیقه در فر برقی با دمای ۱۷۵-۱۸۰ درجه بپزید یا تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز کیک فرو می‌کنید، تمیز بیرون بیاید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هویج و دارچین

مرحله هفتم: سرو کیک

پس از پخت کیک را از فر خارج کنید و زمان دهید چند دقیقه در قالب خنک شود.

سپس آن را برعکس روی بشقاب سرو برگردانید و کاغذ روغنی را از سطح کیک بردارید تا سیب‌های کاراملی زیبا روی کیک ظاهر شوند.

کیک سیب کاراملی شما آماده است. می‌توانید آن را گرم در کنار فنجانی چایی یا قهوه سرو کنید.

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی آدرینمورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای جذاب و رنگارنگ کیک‌پزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده و کامل فوق این کیک جذاب را تهیه و در کنار عزیزانتان میل کنید. کیک سیب کاراملی، با بافت نرم و طعم ترکیب شده سیب و کارامل، یک انتخاب عالی برای عصرانه‌ها و مهمانی‌ها خواهد بود.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید