طرز تهیه کیک تی‌ تاپ؛ با طعمی بی‌نظیر و پخت آسان

  • توسط: admin


تی تاپ یک کیک خوشمزه و نوستالژی است که طرز تهیه بسیار آسانی دارد و برای درست کردن آن نیازی به جدا کردن سفیده و زرده تخم مرغ نیست. در ادامه با آدرینبلاک همراه باشید تا طرز تهیه کیک تی‌ تاپ را به طور کامل برایتان شرح دهیم.

مواد لازم جهت تهیه کیک تی‌ تاپ

برای تهیه کیک تی‌ تاپ به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

تخم مرغ هم‌دمای محیط۴ عدد آرد سفید قنادی ۲ لیوانشکر۱ لیوانروغن۱ لیوان سرخالی ماست۱ لیوان سرخالیپودر کاکائو۲ قاشق غذاخوریبکینگ پودر۱ و نیم قاشق چای‌خوری وانیل ۱ چهارم قاشق چای‌خوری

مراحل تهیه کیک تی‌ تاپ

برای تهیه کیک تی‌تاپی باید مراحل زیر را طی کنید.

مرحله اول: ترکیب آرد و بکینگ پودر

برای تهیه کیک ابتدا آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط و سه بار الک کنید و کنار بگذارید.

مرحله دوم: آماده سازی قالب

داخل سینی یا ظرفی به ابعاد ۲۵*۳۵ را با کاغذ روغنی بپوشانید و یا کاملا چرب و آردپاشی کنید. (کمی کوچکتر یا بزرگتر بودن اندازه ظرف مشکلی ایجاد نمی‌کند؛ فقط ضخامت و ارتفاع کیک بسته به سایز قالب کم و زیاد می‌شود.)

مرحله سوم: ترکیب تخم مرغ، شکر و وانیل

تخم‌مرغ‌ها، شکر و وانیل را داخل ظرفی بریزید و با دور تند همزن به مدت پنج دقیقه هم بزنید تا کاملا حجیم، کشدار و کرمی‌رنگ شوند.

نکته: اواسط هم زدن، همزن را خاموش کنید و با لیسک کناره‌های ظرف را دورگیری کنید. با این کار تخم‌ مرغ‌هایی که به دیواره‌ها پاشیده شدند دوباره به داخل مواد برمی‌گردند. وجود این ذره‌ها در دیواره ظرف باعث می‌شود که کیک شما بعد از پخت بوی ناخوشایند تخم‌مرغ بدهد.

نکته: در صورتی که رنده پوست پرتقال در دسترس‌تان است، ۱ قاشق غذاخوری به مواد اضافه و مخلوط کنید تا عطر فوق‌العاده‌ای به کیک بدهد.

مرحله چهارم: اضافه کردن روغن مایع و ماست

بعد از هم زدن تخم‌مرغ‌ها به ترتیب روغن مایع و ماست را به مواد اضافه و مخلوط کنید.

آرد و بکینگ پودر را نیز در دو مرحله اضافه کرده و با لیسک (یا با دور کند همزن به مدت خیلی کم) آرام و به صورت دورانی مخلوط کنید تا کاملا یک‌دست و صاف شود. (نباید هیچ گلوله‌ای داخل مواد باقی بماند)

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک دیوانه شکلاتی

مرحله پنجم: افزودن پودر کاکائو

از مواد کیک به اندازه یک لیوان بردارید و پودر کاکائو را داخل آن الک کرده و کاملا مخلوط کنید تا یکدست شود.

بقیه مواد کیک را داخل سینی بریزید. موقع ریختن دقت کنید همه مواد را از یک نقطه داخل سینی نریزید و حتما حرکت دهید. چون در غیر این صورت کیک به صورت یکنواخت و صاف پف نمی‌کند و قله‌ای و نامتوازن می‌شود.

مرحله ششم: انتقال مواد به قالب

اکنون قسمت شکلاتی مواد را داخل قیف یکبار مصرف بریزید. (به جای قیف می‌توانید از کیسه فریزر یا زیپ کیپ هم استفاده کنید.)

سر قیف را به اندازه دلخواه برش بدهید و از مایه شکلاتی به فواصل دلخواه روی طول قالب بریزید.

نکته: اگر سر قیف را نازک برش بدهید، خطوط نازک‌تری خواهید داشت و در نتیجه فاصله خطوط باید کمتر باشد. اگر سر قیف را بزرگ برش بدهید، خطوط درشت‌تری خواهید داشت و در نتیجه فاصله خطوط باید بیشتر باشد)

مرحله هفتم: طرح انداختن روی مواد

سپس به کمک خلال دندان یا نوک چاقو با فاصله معین از عرض قالب، خطوطی را از بالا به سمت پایین قالب بکشید تا روی خط‌ها طرح ایجاد شود. این کار را از ابتدا تا انتهای قالب انجام بدهید.

در ادامه قالب را بچرخانید و مابین خطوط و طرحی که ایجاد کردید در خلاف جهت طرح اول، دوباره خط بیندازید و این کار را تا انتها انجام بدهید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کاپ کیک لیمویی با تزیین مرنگ

مرحله هشتم: انتقال قالب به فر

اکنون سینی را در طبقه وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم‌ شده به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا تا بپزد. (مدت زمان پخت در فرهای مختلف متفاوت است؛ اما چون ضخامت کیک زیاد نیست، خیلی زود می‌پزد)

در انتها برای خوشرنگ شدن روی کیک می‌توانید چند دقیقه گریل را روشن کنید. اما مراقب باشید که بیش از حد برشته و طرح روی کیک نامشخص نشود.

مرحله نهم: سرو کیک

بعد از پخت یک خلال دندان به وسط کیک فرو کنید. اگر تمیز بیرون آمد کیک را از فر خارج کنید و اجازه دهید داخل سینی خنک شود. سپس کاغذ روغنی را جدا کرده و کیک را در اندازه‌های دلخواه برش بزنید.

این کیک خوشمزه را می‌توانید کنار چای در وعده عصرانه نوش جان کنید.

نکات مهم در پخت کیک تی‌ تاپ

در ادامه به چند نکته طلایی برای پخت کیک تی تاپ اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

تمام مواد اولیه این کیک باید به دمای محیط رسیده باشند.ماستی که برای کیک استفاده می‌کنید ترجیحا خامه‌ای و سفت باشد. اگر از ماست‌های دیگری استفاده می‌کنید دقت کنید که آب نداشته باشد.برای جلوگیری از بوی نامطبوع تخم مرغ در کیک، حتما از وانیل مرغوب استفاده کنید. به علاوه تخم‌مرغ‌ها را به خوبی هم بزنید و حین هم زدن ظرف را دورگیری کنید.لیوان استفاده‌ شده در این کیک، لیوان دسته‌دار فرانسوی است. می‌توانید از پیمانه استاندارد شیرینی‌پزی هم استفاده کنید.در فرهای برقی دما را روی ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.این کیک را روی گاز و داخل تابه دو طرفه یا رژیمی هم می‌توانید بپزید. فقط کف ماهیتابه حتما کاغذ روغنی بیندازید و واشر نارنجی دور تابه را در بیاورید. چون باعث ایجاد بخار می‌شود و کیک را خمیر می‌کند.

کیک تی‌ تاپی علاوه بر اینکه در زمان کمی آماده می‌شود، طعم و ظاهر زیبایی هم دارد. پیشنهاد می‌کنیم حتما این کیک را طبق رسپی شرح داده شده در این مطلب از مجله آشپزی آدرینتهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

سلام زهرا هستم متولد سال ۷۱
کلاس آشپزی خاصی نرفتم اما همیشه به آشپزی علاقه داشتم و دنبال امتحان کردن مزه های جدید بودم
عاشق درست کردن کیک و شیرینی و غذاهای جدیدم و از این کار لذت میبرم و دوست دارم این لذت رو با شما به اشتراک بذارم
ممنون که همراهم هستین

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید