طرز تهیه کیک اسفناج و گردو؛ خوشمزه و متفاوت
کیک اسفناج و گردو، یکی از انواع کیکهای بسیار خوشمزه و محبوب با رنگی جذاب و متفاوت است. در این مقاله از مجله اینترنتی اکالا طرز تهیه این کیک جذاب را به صورت مرحلهبهمرحله به شما آموزش خواهیم داد.
برای تهیه این کیک زیبا و خوشطعم کافی است اسفناج را بخار پز و پوره کنید، تخم مرغ، شکر و وانیل را به خوبی به هم زنید تا کرمی و کشدار شود سپس پوره اسفناج و روغن را به ترکیب بیفزایید. آرد، بیکینگ پودر را الک کرده و به همراه نمک به مایه کیک اضافه کنید، مواد را در قالب آردپاشی شده بریزید و در فراز پیش گرم شده بپزید.
مواد لازم برای تهیه کیک اسفناج و گردو
آرد سفید ۲ پیمانهتخممرغ ۳ عددشکر ۱ پیمانهروغن مایع ۱ پیمانهاسفناج تازه ۱ پیمانه (پوره شده)گردو خرد شده ۱/۲ پیمانهبکینگ پودر ۲ قاشق چایخوریوانیل ۱/۲ قاشق چایخورینمکیک پنس
طرز تهیه کیک اسفناج و گردو
مدت زمان آماده سازی: ۵۰-۵۵ دقیقهمناسب برای: ۳-۴ نفردرجه سختی: متوسط
مرحله اول: آمادهسازی اسفناج
اسفناجها را تمیز کنید، ساقههای ضخیم و برگهای زرد آن را جدا سازید.
اسفناج را درون ظرف مناسبی بریزید و با آب سرد آن را به خوبی بشویید.
سپس در آبکش گذارید تا آب اضافیاش گرفته شود.
اسفناجها را با کمک چاقو به قطعات کوچک خرد کنید و در قابلمهای با کمی آب ۳-۵ دقیقه بپزید تا کمی نرم شوند.
سپس آنها را داخل مخلوطکن، خردکن یا میکسر بریزید و پوره کنید تا کاملاً یکدست شوند.
این پوره باید سبز رنگ و صاف باشد تا به کیک رنگ و طعم خاصی بدهد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک چای سبز
مرحله دوم: آمادهسازی و ترکیب مواد خشک
آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و ترکیب مواد خشک را چند بار الک کنید.
این کار باعث میشود کیک بافتی نرم و یکدست داشته باشد و از ایجاد گلولههای آرد در خمیر جلوگیری شود.
کمی نمک به مواد خشک اضافه کنید.
نمک به تعادل طعم شیرینی کیک کمک میکند.
مرحله سوم: ترکیب تخم مرغ، شکر و وانیل
تخممرغهای به دمای محیط رسیده را در کاسهای بزرگ بشکنید و به آنها شکر اضافه کنید.
با همزن برقی یا دستی تخممرغ و شکر را خوب بزنید تا مخلوطی کرم رنگ و پفدار به دست آید.
این مرحله حدود ۵-۷ دقیقه زمان میبرد و باعث میشود کیک پف خوبی داشته باشد.
وانیل را به تخممرغ و شکر اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک در پلوپز، برای کسانی که فر ندارند
مرحله چهارم: افزودن روغن و پوره اسفناج
روغن مایع و پوره اسفناج را به تدریج به مخلوط درون ظرف اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا به صورت کامل با بقیه مواد ترکیب شود.
مرحله چهارم: ترکیب مواد خشک و تر
مخلوط مواد خشک را به آرامی و به تدریج طی چند مرحله به مواد تر اضافه کنید.
هر بار که آرد اضافه میکنید، مواد را با یک قاشق چوبی یا لیسک به آرامی و به صورت دورانی به هم بزنید تا مخلوط یکدست شود.
مرحله پنجم: آماده سازی و افزودن گردو
گردوها را با کمک چاقو خرد کنید و به مایه کیک بیفزایید.
مواد را به آرامی با لیسک به هم بزنید تا گردوها در تمام خمیر پخش شوند.
توجه داشته باشید که حتماً گردوها را به اندازههای متوسط خرد کنید تا در طول پختن در کیک تهنشین نشوند و بافت کیک را یکدست و زیبا کنند.
مرحله ششم: آمادهسازی قالب و ریختن خمیر
قالب کیک خود را با کمی روغن چرب کنید سپس آردپاشی کنید تا کیک به راحتی از قالب جدا شود.
میتوانید از کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز نیز استفاده کنید تا جدا کردن کیک راحتتر باشد.
خمیر کیک را به آرامی در قالب بریزید و سطح آن را صاف کنید. برای این کار میتوانید قالب را ۲-۳ مرتبه به میز کارتان بکوبید.
دقت کنید که قالب نباید بیش از دو سوم پر شود تا فضای کافی برای پف کردن کیک وجود داشته باشد.برای اینکه کیک به خوبی پف کند و ظاهر خوبی داشته باشد، از قالبهای میانتهی یا قالبهایی که به اندازه مناسب هستند استفاده کنید تا خمیر به طور یکنواخت پف کند.
مرحله هفتم: پخت کیک
فر را از قبل روشن کنید تا به خوبی گرم شود. این کار باعث میشود کیک به صورت یکنواخت و خوب پخته شود.
قالب کیک را در فر گرم شده قرار دهید و اجازه دهید کیک به مدت ۴۰-۴۵ دقیقه بپزد.
برای اطمینان از پخت کامل، میتوانید یک خلال دندان یا چاقو در مرکز کیک فرو کنید؛ اگر تمیز بیرون آمد، کیک آماده است.
پس از خارج کردن کیک از فر، اجازه دهید آن به مدت ۱۰ دقیقه در قالب خنک شود، سپس آن را از قالب جدا کرده و روی توری خنککننده بگذارید تا به طور کامل سرد شود.
مرحله هشتم: تزیین کیک
برای تزیین کیک، میتوانید چند تکه گردو و برگهای کوچک اسفناج را روی کیک قرار دهید.
امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقهمندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد. شما. با رعایت مراحل و نکات ذکر شده، میتوانید این کیک خوشمزه را به بهترین شکل تهیه کنید و از طعم و عطر آن لذت ببرید.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.
- برچسب ها: