طرز تهیه کوکو برگ کرفس + نکات و فوت‌وفن‌ ها

  • توسط: admin


کوکو برگ کرفس یکی از متفاوت‌ترین و جذاب‌ترین انواع کوکوها است که به راحتی و با مواد اولیه ساده‌ای می‌توانید آن را در خانه آماده کنید. این کوکو در زمان کوتاهی آماده می‌شود و سرشار از مواد مغذی است. در این مقاله از مجله اکالا، به شما طرز تهیه کوکو برگ کرفس را آموزش خواهیم داد.

نگاهی سریع به روش پخت

ابتدا برگ‌های کرفس را خرد کنید و با تخم‌مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کنید. در صورت نیاز، کمی آرد گندم اضافه شود تا خمیر کوکو قوام بیشتری پیدا کند. سپس مواد مخلوط شده را در یک ماهیتابه نچسب با کمی روغن سرخ کنید تا دو طرف آن طلایی شود. رسپی این کوکو خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای کوکو برگ کرفس برای ۳ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازبرگ کرفس تازه ۲۰۰ گرمتخم‌مرغ ۳-۴ عددآرد گندم ۱ قاشق غذاخوری (در صورت نیاز)نمک به مقدار لازمفلفل به مقدار لازمزردچوبه به مقدار لازم

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

طرز تهیه کوکو برگ کرفس

مدت زمان آماده سازی: ۸-۱۰ دقیقهمدت زمان پخت: ۱۰-۱۵ دقیقهمناسب برای: ۲-۳ نفردرجه سختی: آسان

مرحله اول: برگ‌های کرفس را آماده کنید

برگ‌های تازه کرفس را از ساقه‌ها جدا کنید. آن‌ها را به خوبی بشویید و درون آبکش گذارید تا آب اضافی‌شان گرفته شود.

با کمک چاقو برگ‌ها را به اندازه متوسط یا ریز خرد کنید. همچنین از ساقه‌های نازک و تازه کرفس نیز می‌توانید استفاده کنید تا طعم بهتری به کوکو دهید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکو کرفس

مرحله دوم: تخم‌مرغ و ادویه‌ها را با هم ترکیب کنید

در یک کاسه مناسب، تخم‌مرغ‌ها را بشکنید، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن‌ها اضافه کنید و به خوبی هم زنید تا ادویه‌ها و تخم‌مرغ با هم ترکیب شوند.

این ادویه‌ها به کوکو طعم و عطر دلپذیری می‌دهند.

مرحله سوم: برگ‌های خرد شده کرفس را اضافه کنید

برگ‌های خرد شده کرفس را به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد به خوبی ترکیب شوند.

اگر مایه کوکو خیلی شل به نظر می‌رسد، می‌توانید یک قاشق غذاخوری آرد گندم در همین مرحله به مواد اضافه کنید تا قوام بیشتری پیدا کند.

مرحله چهارم: کوکو را بپزید

تابه نچسبی را با کمی روغن زیتون یا روغن‌مایع چرب کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

منتظر بمانید تا روغن گرم شود، سپس مخلوط کوکو را به طور یکنواخت در آن بریزید. اجازه دهید کوکو از یک طرف طلایی شود سپس به آرامی آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز طلایی شود.

می‌توانید کوکو را با قاشق در تابه بریزید و به صورت دایره‌های کوچک سرخ کنید.

مرحله پنجم: کوکو را سرو کنید

پس از پختن دو طرف کوکو آن را از تابه خارج کنید و در ظرف سرو قرار دهید.

به دلخواه با گوجه فرنگی و خیارشور کوکو را تزیین و در کنار انواع نان یا برنج آن را سرو کنید.

نکات و فوت‌و‌فن‌ های طرز تهیه کوکو برگ کرفس

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکوی شلغم

نکات و فوت‌و‌فن‌ های طرز تهیه کوکو برگ کرفس

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن کوکو برگ کرفس اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

برگ‌های کرفس باید تازه و بدون آسیب باشند تا طعم و بافت بهتری به کوکو بدهند.برگ‌ها را به اندازه‌ای خرد کنید که نه خیلی ریز باشند و نه خیلی درشت.فقط در صورت نیاز آرد را اضافه کنید تا خمیر کوکو زیاد خشک نشود.مقدار کافی روغن در ماهیتابه استفاده کنید تا کوکو به خوبی سرخ شده و از چسبیدن به ماهیتابه جلوگیری شود.قبل از اضافه کردن خمیر، ماهیتابه را به خوبی گرم کنید تا کوکو سریع‌تر سرخ شود.کوکوها را روی حرارت ملایم سرخ کنید تا درونشان نرم و روی آن‌ها کاملاً سرخ شود.برای متنوع‌تر شدن طعم کوکو به دلخواه می‌توانید از ادویه‌های دیگری مانند زیره یا پاپریکا استفاده کنید.می‌توانید کمی پنیر رنده شده به خمیر اضافه کنید تا طعم و بافت کوکو غنی‌تر شود.

 

امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی آدرینمورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده و کامل بالا این کوکو برگ کرفس خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.

اگر شما در طرز تهیه کوکو برگ کرفس از ترفندهای دیگری استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن و بهتر شدن طعم آن می‌شود، خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من سمانه هستم، پس از سال‌ها تلاش مستمر و حرفه‌ای در دنیای شیرینی‌پزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بی‌پایان این طعم‌های دلنشین را با شما به اشتراک می‌گذارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید