طرز تهیه کوفته سیب زمینی و هویج + نکات و فوت وفن

  • توسط: admin


کوفته سیب‌ زمینی و هویج یک غذای ساده، بسیار محبوب و خوشمزه است که می‌توانید آن را به راحتی در خانه تهیه کنید. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه کوفته سیب‌زمینی و هویج را به صورت مرحله‌به‌مرحله به همراه تمام نکات مهمی که در زمان تهیه باید بدانید به شما آموزش می‌دهیم.

نگاهی سریع به روش پخت

سیب زمینی و هویج را پس از پوست گرفتن خرد کنید و با مقداری آب و نمک به خوبی بپزید. پس از پخت پوره کنید، پیاز را با رنده ریز رنده و آبگیری کنید، پوره پیاز، تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه، جعفری خرد شده، پودر سیر، زردچوبه، آرد سوخاری را به سیب زمینی و هویج پوره شده اضافه کنید و مواد را به خوبی ورز دهید. کمی دستتان را چرب یا خیس کنید و کوفته‌ها را شکل دهید. روغن را به خوبی داغ کنید و کوفته‌ها را در روغن سرخ کنید. پس از سرخ کردن آن‌ها را روی دستمال جاذب روغن گذارید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود. برای مطالعه رسپی این غذا با جزئیات کامل در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم کوفته سیب زمینی و هویج

تخم مرغ۱ عددسیب زمینی۴ عددهویج۳ عددپیاز۱ عددنمک۱ قاشق چای‌خوریفلفل سیاه۱/۲ قاشق چای‌خوریزردچوبه۱/۲ قاشق چای‌خوریپودر سیر۱/۲ قاشق چای‌خوریجعفری تازه۲ قاشق غذاخوریآرد سوخاری یا آرد نخودچی۵ قاشق غذاخوریروغنبه مقدار لازم

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل پخت کوفته سیب زمینی و هویج

مدت زمان آماده سازی: ۴۰-۵۰ دقیقهمناسب برای: ۴-۵ نفردرجه سختی: متوسط

مرحله اول: آماده‌سازی سیب زمینی و هویج

سیب‌زمینی‌ها و هویج‌ها را به خوبی بشویید و پوست بگیرید. آن‌ها را به ۴-۸ قسمت برش زنید و درون قابلمه بریزید.

مقداری آب به قابلمه اضافه کنید تا روی مواد را بپوشاند.

برای طعم بهتر کمی نمک به مواد درون قابلمه اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت گذارید.

۲۵-۲۰ دقیقه زمان دهید تا با حرارت کم سیب زمینی ها و هویج ها بپزند و آب درون قابلمه تبخیر شود.

پس از پخت سیب‌زمینی‌ها و هویج‌ها را در کاسه بزرگی گذارید تا کمی خنک شوند.

سپس با کمک چنگال یا گوشتکوب دستی آن‌ها را له و پوره کنید تا بافتی یکدست و نرم بدست آید.

مرحله دوم: آماده سازی پیاز

پیاز را بشویید و پوست بگیرید. با کمک رنده ریز آن را رنده کنید.

پوره پیاز را درون صافی با آبکش کوچکی بریزید و آب اضافی آن را به خوبی بگیرید.

پوره پیاز آب گرفته شده را به محتوای درون کاسه اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوفته انار دون

مرحله سوم: افزودن سایر مواد کوفته

تخم‌مرغ، آرد سوخاری (آرد نخودچی)، جعفری خرد شده، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر را به ترکیب مواد درون کاسه اضافه و همه مواد را با هم مخلوط کنید.

مواد را به خوبی ورز دهید تا کاملاً با هم ترکیب شوند و به شکلی دربیایند که هنگام درست کردن کوفته‌ها از هم باز نشوند.

اگر مواد خیلی شل بود، می‌توانید کمی آرد سوخاری بیشتر اضافه کنید.

مرحله چهارم: شکل دادن به کوفته‌ها

از مواد به اندازه یک گردو یا نارنگی کوچک بردارید و با دست به شکل توپ‌های کوچک یا بیضی درآورید. اندازه کوفته‌ها به سلیقه شما بستگی دارد.

دست‌هایتان را کمی با آب یا روغن مرطوب کنید تا مواد به دست نچسبند و به راحتی بتوانید کوفته‌ها را شکل دهید.

مرحله پنجم: سرخ کردن کوفته‌ها

در یک تابه گود، مقداری روغن بریزید و اجازه دهید کاملاً داغ شود.

کوفته‌ها را به آرامی داخل روغن قرار دهید و با حرارت متوسط سرخ کنید تا همه طرف آن‌ها طلایی و برشته شود.

سپس کوفته‌ها را روی دستمال کاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوفته زرشکی

مرحله ششم: تزیین و سرو کوفته‌ها

کوفته‌های جذابتان را در ظرف سرو بچینید و با سبزی تازه، گوجه فرنگی و انواع سس میل کنید.

می‌توانید روی کوفته‌ها را با مغز گردو یا کنجد تزیین کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوفته سماق کردی

نکات مهم برای خوشمزه‌تر شدن کوفته سیب‌ زمینی و هویج

در ادامه به چند نکته طلایی برای پخت کوفته سیب زمینی و هویج اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

مطمئن شوید که پیاز رنده‌ شده کاملاً آب‌گیری شده باشد و سیب‌زمینی و هویج نیز خشک باشند. رطوبت زیاد باعث باز شدن کوفته‌ها در هنگام سرخ کردن می‌شود.اگر مواد خیلی شل بود، به تدریج آرد اضافه کنید. اما مراقب باشید که بیش از حد آرد نریزید چون باعث سفت شدن کوفته‌ها می‌شود.مواد کوفته را خوب ورز دهید تا بافتی منسجم داشته باشد و در هنگام سرخ کردن یا پخت از هم نپاشد.حتماً قبل از سرخ کردن، اجازه دهید روغن کاملاً داغ شود. روغن سرد باعث وا رفتن کوفته‌ها و خراب شدن شکل ظاهری آن‌ها می‌شود.اضافه کردن کمی پودر زیره یا پاپریکا به مواد کوفته، عطر فوق‌العاده‌ای به غذا می‌دهد.هنگام شکل دادن کوفته‌ها، دست‌هایتان را با آب یا روغن مرطوب کنید تا مواد به دست نچسبند و کوفته‌ها یکدست، زیبا با ظاهری صاف و یکنواخت شوند.کوفته‌ها را با حرارت متوسط سرخ کنید. حرارت زیاد باعث سوختن سطح بیرونی و نپختن داخل کوفته می‌شود.برای یک طعم متفاوت و لوکس‌تر، می‌توانید از مقداری مغز گردو خرد شده، خلال پسته یا بادام در مواد کوفته استفاده کنید.

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی آدرینمورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد. شما نیز با رعایت این مراحل و نکات، می‌توانید یک کوفته سیب‌ زمینی و هویج فوق‌العاده خوشمزه و حرفه‌ای درست کنید و از طعم و مزه بی‌نظیر آن لذت ببرید.

اگر شما در تهیه این کوفته از ترفندهای دیگری استفاده می‌کنید که موجب طعم بهتر آن می‌شود خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقمند به اشتراک گذارید.

من سمانه هستم، پس از سال‌ها تلاش مستمر و حرفه‌ای در دنیای شیرینی‌پزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بی‌پایان این طعم‌های دلنشین را با شما به اشتراک می‌گذارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید