طرز تهیه کباب مرغ با سنگدان: رازی برای طعم لذت بخش
شامی سنگدان مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و اقتصادی ایرانی است که می توان آن را با مواد اولیه ساده در منزل تهیه کرد. طعم شامی سنگدان مرغ تفاوت چندانی با شامیهای دیگر که از گوشت قرمز استفاده میشود ندارد. در این آموزش مرحله به مرحله تهیه شامی سنگدان مرغ با تمام نکات لازم آموزش داده شده است. برای تهیه این غذا مواد اولیهای نظیر سنگدان مرغ، سیبزمینی، پیاز، تخم مرغ، آرد سوخاری، نمک، زردچوبه و روغن مورد نیاز است. این غذا حدود 30 تا 40 دقیقه زمان تهیه دارد و برای 3 تا 4 نفر مناسب است. در این آموزش، مراحل آمادهسازی سنگدان مرغ، سیبزمینی و پیاز، ترکیب مواد با تخممرغ و سرخکردن شامی توضیح داده شده است. با دنبال کردن این آموزش میتوانید شامی سنگدان مرغ خوشمزه و جذابی را تهیه کنید و لذت ببرید.
شامی سنگدان مرغ یکی از انواع غذاهای بسیار خوشمزه و اقتصادی ایرانی است که به راحتی میتوانید آن را در منزل تهیه کنید. شاید برای شما نیز جالب باشد طعم شامی سنگدان تفاوت چندانی با شامیهایی که در آن از گوشت قرمز (گوسفندی یا گوساله) استفاده میشود تفاوتی ندارد. اگر کسی مواد اولیه غذا را نبیند نمیتواند تشخیص دهد که در این غذا از گوشت قرمز استفاده شده است یا از سنگدان مرغ. ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی آدرینبلاگ کاملترین و خوشمزهترین طرز تهیه شامی کباب با سنگدان مرغ را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکاتی که در خوشمزهتر شدن این غذا باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد پس در ادامه مطلب همراه باشید.مواد لازم جهت تهیه شامی سنگدان مرغپیاز۲ عددسیبزمینی۲ عددسنگدان مرغ۲ بستهتخممرغ۲ عددآرد سوخاری ۲ قاشقنمک، فلفل و زردچوبه به مقدار دلخواهروغن به مقدار لازمطرز تهیه شامی سنگدان مرغمدت زمان آمادهسازی مواد اولیه و تهیه این شامی ۳۰ تا ۴۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۳ تا ۴ نفر است.درجه سختی تهیه این آموزش در دستهبندی متوسط قرار دارد.مرحله اول: آماده سازی سنگدانسنگدانهای مرغ را تمیز کنید و بشویید. سنگدانهای شسته شده را درون صافی قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود.سپس با کمک چاقو سنگدانها را به ابعاد کوچکتری برش زنید.مرحله دوم: آماده سازی سیبزمینیسیبزمینیها را بشویید و پوست بگیرید.آنها را درون میکسر، خردکن یا چرخگوشت بریزید و به شکل پوره تبدیل کنید.پوره سیبزمینی را درون صافی کوچکی بریزید و به خوبی آب سیبزمینیها را بگیرید.توجه داشته باشید که برای انسجام شامی حتماً این مرحله را با دقت اجرا کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع شامی کباب خوشمزه و تردمرحله سوم: آمادهسازی پیازپیاز را بشویید و پوست بگیرید.آن را شبیه مرحله قبل درون میکسر، خردکن یا چرخگوشت بریزید و پوره کنید.اگر هیچ کدام از وسایل بالا را در دسترس ندارید میتوانید پیاز را با رنده ریز رنده کنید.پیاز پوره شده را درون صافی بریزید و آب آن را به خوبی بگیرید.مرحله چهارم: پوره کردن سنگدانسنگدانهای خرد شده را درون میکسر یا چرخگوشت بریزید و سنگدانها را پوره کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه شامی رودباریمرحله پنجم ترکیب مواد شامیسیبزمینی و پیاز پوره شده را درون ظرف مناسبی بریزید.سنگدانهای پوره شده را به آن اضافه کنید.نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و آرد سوخاری را به مواد تان بیفزایید و همه مواد را کمی به هم زنید تا با هم ترکیب شوند.تخممرغ را درون ظرف کوچکی بشکنید و در صورت سالم بودن به محتوای مواد شامیتان اضافه کنید.همه مواد را به خوبی با هم ورز دهید تا مواد شامی شما بافت کاملا یکدستی به خود گیرد.مرحله ششم: استراحت دادن مواد شامیروی مواد را بپوشانید و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه مواد شامی را در یخچال استراحت دهید.استراحت دادن مواد شامی روند سرخ کردن شامیها را برایتان سادهتر میکند.مرحله هفتم: سرخ کردن شامیتابه مناسبی را روی حرارت گذارید.مقدار روغن درون تابه بریزید و از مواد شامی به اندازه یک گردو بردارید.در دست به آن شکل دهید و درون روغن هر طرفش را چند دقیقهای سرخ کنید تا شامی کاملاً برشته و طلایی شود.همه مواد را به همین ترتیب سرخ کنید.شامیهای سرخ شده را روی دستمال جاذب روغن یا درون صافی قرار دهید تا روغن اضافیشان گرفته شود.برای سرخ کردن شامیها میتوانید از قالب کتلت یا فلافل استفاده کنید.به همین راحتی و با طی کردن چند مرحله ساده شامیهای بسیار جذاب و خوشمزه شما آماده سرو هستند.برخی این شامی را در کنار انواع پلو یا کته و برخی با انواع نانها به همراه مقداری گوجه، کاهو و خیارشور میل میکنند.امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما عزیزان قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش بالا این شامی سنگدان مرغ بسیار خوشمزه و جذاب را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.
- برچسب ها: