طرز تهیه کایگانای اسفناج ترکیه‌ای؛ ساده و فوری

  • توسط: admin


مناسب برای

4-5 نفر

زمان آماده‌سازی

50-60 دقیقه

زمان پخت

25-35 دقیقه

کایگانای اسفناج یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار است که اصالت آن به ترکیه برمی‌گردد. این غذا با کالری کم و طعم بسیار متفاوت و جذابی که دارد انتخاب مناسبی برای زمان‌هایی است که فرصت کافی برای پخت غذا را ندارید. کایگانای اسفناج شباهت زیادی به پنکیک دارد. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه کایگانای اسفناج ترکیه‌ای را به شما آموزش خواهیم داد.

نگاهی سریع به روش پخت

برای درست کردن این کایگانای خوشمزه، ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید. سپس اسفناج را اضافه کنید و اجازه دهید کمی نرم شود.

بعد از آن، تخم‌مرغ، آرد، نمک، فلفل و آب را با هم ترکیب کنید تا مایه‌ای یک دست به دست آید. در نهایت، مواد را درون تابه بریزید و هر دو طرف آن را سرخ کنید.

رسپی این غذای لذیذ را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای کایگانای اسفناج برای ۵ نفر

مواد لازم مقدار مورد نیازپیاز۱ عدداسفناج۴۰۰-۵۰۰ گرمپیازچه۴ عددتخم مرغ۲ عددآرد۳ پیمانهنمک۱ قاشق غذاخوریفلفل سیاه۱ قاشق چای‌خوریآب۲ پیمانهروغن مایع۳ قاشق غذاخوری

مرحله اول: پیاز را تفت دهید

پیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را به صورت نگینی خرد کنید. درون تابه مناسبی مقداری روغن بریزید و تابه را روی حرارت ملایم بگذارید.

سپس پیازهای خرد شده را درون تابه بریزید و چند دقیقه‌ای تفت دهید تا پیازها سبک و طلایی شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکوی اسفناج و مرغ

مرحله دوم: اسفناج را آماده کنید

اسفناج را تمیز کنید. برگ‌های زرد و ساقه‌های ضخیم آن‌ها را جدا سازید.

اسفناج‌ها را به خوبی بشویید و درون آبکش بگذارید تا آب اضافی‌شان گرفته شود.

با کمک چاقو اسفناج‌ها را به‌صورت ریز خرد کنید و پس از اینکه پیاز کمی سرخ شد، به تابه اضافه کنید.

کمی نمک و فلفل به محتوای درون تابه بیفزایید و اجازه دهید اسفناج کاملاً نرم شود. سپس مواد را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شوند.

مرحله سوم: مایه کایگانا را آماده کنید

تخم‌مرغ‌ها را در کاسه بزرگی بشکنید. نمک و فلفل را به آن‌ها اضافه کنید و با ویسک کمی هم بزنید تا تخم‌مرغ‌ها از حالت لختگی خارج شوند.

آرد سفید را الک کنید و کم‌کم به مایه تخم‌مرغی درون کاسه اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود.

سپس روغن مایع را نیز اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط کاملاً یکنواخت شود.

مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر

مرحله چهارم: پیازچه را اضافه کنید

پیازچه را نیز به همین ترتیب بشویید و پس از خشک کردن آن را نگینی خرد کنید.

پیازچه‌های خرد شده و ترکیب اسفناج و پیاز سرخ شده را به مواد درون کاسه اضافه و به خوبی همه مواد را با هم مخلوط کنید تا مایه کاملاً یکدست و یکنواخت شود.

مرحله پنجم: کایگانا را بپزید

یک تابه نچسب را روی حرارت متوسط بگذارید و زمان دهید تا تابه گرم شود. کمی روغن درون تابه بریزید.

سپس یک ملاقه از مایه کایگانا را در مرکز تابه بریزید و آن را با حرکات دایره‌ای پخش کنید تا کل سطح تابه را بپوشاند.

صبر کنید تا یک طرف کایگانا طلایی و مغزپخت شود، سپس با احتیاط آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز بپزد. همه مواد را به همین ترتیب سرخ کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پنکیک سبزیجات

مرحله ششم: کایگانا را سرو کنید

پس از پخت، کایگانای اسفناج را در ظرف سرو قرار دهید و به دلخواه با مقداری پیاز داغ و سس‌های متنوع تزیین و نوش جان کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه کایگانای اسفناج ترکیه‌ای

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه کایگانای اسفناج ترکیه‌ای

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم و بافت کایگانای اسفناج ترکیه‌ای اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

برای طعم بهتر، از ادویه‌هایی مثل پودر سیر، زردچوبه یا پاپریکا استفاده کنید.اگر مایه خیلی غلیظ شد، کمی آب یا شیر اضافه کنید.اگر می‌خواهید کایگانای رژیمی داشته باشید، می‌توانید میزان آرد را کاهش دهید و تخم‌مرغ بیشتری استفاده کنید.هنگام سرخ کردن، از حرارت متوسط استفاده کنید تا داخل کایگانا خام نماند.تابه را حتماً از قبل گرم کنید تا کایگانا به تابه نچسبد.برای سرو خاص‌تر، می‌توانید روی کایگانا را با کنجد یا تخم آفتاب‌گردان تزیین کنید.اضافه کردن ماست به مایه کایگانا، باعث لطافت بیشتر آن می‌شود.برای طعم بهتر، از پیاز قرمز به‌ جای پیاز سفید استفاده کنید.برای بافت لطیف‌تر، می‌توانید آرد را قبل از استفاده دو بار الک کنید.افزودن مقدار کمی بیکینگ پودر (نصف قاشق چای‌خوری) به مایه، باعث پفکی‌تر شدن آن می‌شود.اگر از سبزیجات معطر دیگری مانند جعفری یا شوید استفاده می‌کنید، نیازی به تفت دادن آن‌ها نیست.برای ظاهری زیباتر، می‌توانید کایگانای پخته‌ شده را به‌ صورت رول برش بزنید.استفاده از پنیر رنده‌شده مانند پارمزان یا فتا می‌تواند طعم لذیذتری به کایگانا بدهد.می‌توانید مواد را در قالب‌های مافین بریزید و در فر بپزید تا یک نسخه سالم‌تر از کایگانا داشته باشید.

امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی آدرینمورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا این غذای ترکیه‌ای خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.

اگر شما در طرز تهیه کایگانای اسفناج ترکیه‌ای از ترفندهای دیگری استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن و بهتر شدن طعم آن می‌شود، خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من سمانه هستم، پس از سال‌ها تلاش مستمر و حرفه‌ای در دنیای شیرینی‌پزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بی‌پایان این طعم‌های دلنشین را با شما به اشتراک می‌گذارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید