طرز تهیه چای کرک خانگی با شیر خشک؛ خوشمزه و پر انرژی

  • توسط: admin


چای کرک، نوشیدنی گرم و خوش طعمی است که با ترکیب چای سیاه، شیر، شکر و ادویه‌های معطر تهیه می‌شود. این نوشیدنی به دلیل وجود ادویه‌های مختلف، خواص ضد التهابی، ضد باکتریایی دارد و تقویت کننده سیستم ایمنی بدن است. در این مقاله از آدرینبلاگ طرز تهیه این معجون جذاب را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم جهت تهیه چای کرک خانگی با شیر خشک

مواد لازم جهت تهیه چای کرک خانگی با شیر خشک به شرح زیر است:

چای سیاه (ترجیحاً چای کله مورچه‌ای)۲ قاشق غذاخوریشیر خشک۳ قاشق غذاخوریشکر۳ قاشق غذاخوریچوب دارچین۱ عددهل سبز۳ عددآب جوش۴ لیوانزعفران به مقدار دلخواه

مراحل تهیه چای کرک خانگی با شیر خشک

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این چای ۵-۸ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۳-۴ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده‌ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم‌های بیشتری این چای جذاب و پرخاصیت را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این چای در دسته بندی آسان قرار دارد.

مرحله اول: ترکیب همه مواد

چای سیاه، چوب دارچین، هل سبز، شکر و زعفران را با هم ترکیب کنید.

مرحله دوم: پودر و آسیاب کردن مواد و افزودن شیرخشک

ترکیب به دست آمده را در آسیاب بریزید و چند دقیقه‌ای به خوبی میکس کنید تا ترکیبات شما کاملا پودر شود.

شیرخشک را به ترکیب فوق اضافه کنید و به هم زنید تا به خوبی با هم ترکیب شوند.

مرحله سوم: الک کردن مواد

ترکیب پودر شده از مواد را در الک کوچکی بریزید و الک کنید تا دانه‌ها درشت تر و ناخالصی‌های چای کرک گرفته شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه قهوه دالگونا

مرحله چهارم: سرو کردن چای

به همین راحتی و با طی کردن ۳ مرحله بسیار ساده چای کرک شما آماده میل کردن است.

کافی است ۱-۲ قاشق چای خوری از پودر چای کرک را در لیوان بریزید و به آن آب جوش اضافه کنید و داغ داغ سرو کنید.

برای تزیین، می‌توانید روی چای را با پودر دارچین یا زعفران تزیین کنید.

این چای را می‌توانید به تنهایی یا همراه با انواع مختلف شیرینی، کیک و بیسکویت میل کنید.

نکات مهم در تهیه چای کرک

در تهیه این چای خوشمزه به ۵ نکته مهم زیر توجه کنید:

میزان شیر خشک، شکر و ادویه‌ها را با توجه به ذائقه خود تنظیم کنید.برای عطر و طعم بیشتر، می‌توانید از چند رشته زعفران بیشتری در تهیه این چای استفاده کنید. زعفران علاوه بر رنگ طلایی زیبایی که به چای می‌بخشد، خواص آنتی‌اکسیدانی و ضد افسردگی دارد.برای تهیه چای کرک رژیمی می‌توانید شکر دستور را حذف کرده و در زمان سرو مقداری عسل به چای اضافه کنید، عسل خواص ضد باکتریایی و آنتی‌اکسیدانی دارد.برای داشتن طعمی متفاوت تر می توانید مقداری آب لیمو به چای اضافه کنید، آب لیمو طعم ترش و طراوت‌بخشی به نوشیدنی شما می‌دهد و ویتامین C بالایی دارد.افرادی که به لاکتوز حساسیت دارند یا دارای بیماری‌های خاص هستند، باید قبل از مصرف این چای با پزشک خود مشورت کنند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه چای آلبالو مجلسی

تفاوت استفاده از شیر خشک و شیر تازه در چای کرک چیست؟

برخی در تهیه چای کرک شیر خشک استفاده نمی‌کنند و در زمان سرو از شیر داغ به جای آب جوش استفاده می‌کنند. ممکن است طعم چای کرک تهیه شده با شیر خشک اندکی متفاوت با چای کرک تهیه شده با شیر تازه باشد. استفاده از شیر خشک زمان آماده‌سازی را کاهش می‌دهد. چای کرک تهیه شده با شیر خشک ماندگاری بیشتری دارد.

در تهیه چای کرک از چه ترکیبات دیگری می‌توانم استفاده کنم؟

چای کرک به عنوان یک نوشیدنی گرم و خوش طعم، علاوه بر ترکیبات اصلی می‌توانید با افزودن ترکیبات دیگری نیز طعم و خواص بیشتری پیدا کند.

زنجبیل علاوه بر طعم تند و دلپذیر، خواص ضد التهابی و ضد باکتریایی دارد و به بهبود هضم کمک می‌کند.استفاده از میخک در این نوشیدنی طعم گرم و شیرینی به چای شما می‌بخشد و خواص ضد باکتریایی دارد.فلفل سیاه طعم تندی به چای می‌دهد و به هضم بهتر غذا کمک می‌کند.برخی در تهیه این معجون جادویی از میوه‌های خشک استفاده می‌کنند که طعم‌های متفاوتی در این نوشیدنی ایجاد می‌کند.افزودن مقداری پسته به چای طعم شیرین و روغنی به نوشیدنی شما می‌دهد و منبع خوبی از فیبر و پروتئین است. شما می‌توانید از گردو، انجیر، بادام یا کشمش نیز در تهیه این چای خوشمزه استفاده کنید.

انتخاب ترکیبات اضافی برای این چای کاملا به سلیقه شخصی شما بستگی دارد. می‌توانید با ترکیب‌های مختلف، طعم‌های جدید و دلپذیری را تجربه کنید.

امیدوارم این دستورالعمل از مجله آشپزی آدرینبه شما در تهیه یک چای خوشمزه و خانگی کمک کند. با کمی خلاقیت می‌توانید ترکیبات بی‌نظیری برای چای کرک ایجاد کنید و از طعم‌های جدید لذت ببرید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید