طرز تهیه پای مربای بِه برای عصرانه+ نکات و فوت‌وفن‌ ها

  • توسط: admin


پای مربای بِه یکی از دسرهای بسیار خوشمزه و جذابی است که به راحتی در زمان کوتاهی، با مواد اولیه ساده و در دسترسی می‌توانید آن را آماده کنید. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه این پای دلچسب را به شما آموزش خواهیم داد.

نگاهی سریع به طرز تهیه

ابتدا کره سرد را به صورت مکعبی خرد کنید و با آرد سفید الک‌ شده مخلوط کنید تا بافت خرده نانی پیدا کند. سپس تخم‌مرغ‌ها، شکر و وانیل هم زده را تدریجاً به مخلوط کره و آرد اضافه کنید تا خمیر شکل بگیرد. خمیر را در کیسه فریزر قرار داده و در یخچال استراحت دهید. پس از خنک شدن، خمیر را با وردنه پهن کنید و در قالب پای قرار دهید، چند سوراخ روی آن بزنید.

سپس مربای به را به طور یکنواخت روی خمیر بریزید و لایه دوم خمیر را روی آن قرار دهید و لبه‌ها را ببندید. برای رویه، ترکیب زرده تخم‌مرغ با زعفران را روی خمیر بمالید و پای را در فر از پیش گرم شده بپزید. پس از پخت، اجازه دهید پای کمی خنک شده و سپس آن را برش زده و سرو کنید. رسپی این دسر خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای پای مربای به

مواد لازممقدار مورد نیازآرد سفید۳۰۰ گرمتخم مرغ۲ عددشکر۲۰۰ گرمکره نرم شده۲۰۰ گرموانیل۱/۸ قاشق چای‌خوریمربای به۳ تا ۴ قاشق غذاخوریزعفران دم کردهبه مقدار لازم (برای رومال)زرده تخم مرغ۱ عدد (برای رومال)

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

طرز تهیه پای مربای بِه

مدت زمان آماده‌سازی و استراحت خمیر: ۶۰-۷۰ دقیقهمدت زمان پخت: ۴۰-۴۵ دقیقهمناسب برای: ۵-۶ نفردرجه سختی: آسان

مرحله اول: کره و آرد سفید را با هم ترکیب کنید

کره را از یخچال بیرون آورید تا در حالتی که هنوز سرد است کمی نرم شود.

توجه داشته باشید که کره نباید ذوب شود. کره را با کمک چاقو به صورت مکعبی ریز خرد کنید و در کاسه بزرگی بریزید.

آرد سفید را روی کره الک کنید و با نوک انگشت کره و آرد را ماساژ دهید تا مواد شما بافتی شبیه به خرده نان یا شن به خود گیرد.

توجه داشته باشید که در این مرحله از کف دست برای ورز دادن خمیر استفاده نکنید؛ زیرا گرمای دست موجب ذوب شدن کره و سفت شدن خمیر شما پس از پخت می‌شود.

مرحله دوم: تخم‌مرغ‌ها، شکر و وانیل را با هم ترکیب کنید

تخم‌مرغ‌ها را درون کاسه دیگری بشکنید.

وانیل و شکر را به آن‌ها اضافه کنید و با ویسک یا همزن مواد را هم زنید تا تخم مرغ از حالت لختگی خارج شود.

ترکیب تخم‌مرغی شکل را کم کم به آرد و کره درون ظرف اضافه کنید و با دست خمیر را به آرامی جمع کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پای کدو حلوایی

مرحله سوم: خمیر را در یخچال استراحت دهید

توجه داشته باشید که این خمیر نیاز به ورز دادن ندارد.

همین که خمیر جمع شد آن را درون کیسه فریزر گذارید. کمی صاف کنید و درب کیسه را ببندید.

خمیر را در یخچال ۳۰-۶۰ دقیقه استراحت دهید تا راحت‌تر بتوانید با آن کار کنید.

مرحله چهارم: خمیر را با وردنه صاف کنید

پس از استراحت، خمیر را از یخچال بیرون آورید و روی یک سطح آرد پاشی شده قرار دهید. با استفاده از وردنه، خمیر را به ضخامت مناسبی پهن کنید.

مرحله پنجم: خمیر را برش بزنید

خمیر پهن شده را به دو دایره هم‌ سایز که با قالب پای شما هماهنگ باشند، با کمک چاقو برش زنید.

قالب پای را با کمی کره چرب کنید و یک لایه خمیر را داخل آن پهن کنید. با استفاده از چنگال، چند سوراخ کوچک روی خمیر ایجاد کنید تا بخار در حین پخت خارج شود و خمیر شما پف نکند.

مرحله ششم: مربای به را روی خمیر بریزید

با کمک قاشق از مربای به روی خمیر بریزید و با پشت قاشق سطح مربا را روی تمام خمیر به صورت یکنواخت پهن کنید تا طعم مطلوبی به پای بدهد.

مرحله هفتم: خمیر لایه رویه پای را آماده کنید

لایه دوم خمیر را به شکل دایره‌ای پهن کنید و روی مربا قرار دهید. با استفاده از انگشتان خود، لبه‌های خمیر بالا و پایین را به هم بچسبانید تا پای به خوبی بسته شود و از خارج شدن مواد داخل جلوگیری شود.

همچنین می‌توانید با استفاده از قالب‌های شیرینی‌پزی اشکال مختلفی را روی خمیر لایه رویه درآورید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پای خرمالو در فر و بدون فر

مرحله هشتم: رومال را آماده کنید

زرده تخم مرغ را درون کاسه کوچکی بریزید و با چنگال بزنید تا زرده از لختگی خارج شود.

مقداری محلول زعفران به زرده اضافه و ترکیب کنید.

از مواد با کمک براش روی لایه رویه پای زنید تا تمام سطح خمیر شما طلایی شود.

مرحله نهم: پای را در فر بپزید

فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. قالب پای را درون فر قرار دهید و به مدت ۴۵ دقیقه یا تا زمانی که خمیر طلایی و ترد شود، بپزید.

پس از پخت، اجازه دهید پای کمی خنک شود تا به راحتی بتوانید آن را برش دهید و سرو کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه پای مربای بِه

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پای پرتقال

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه پای مربای بِه

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن پای مربای بِه اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

خمیر را به ضخامت مناسب پهن کنید تا پس از پخت، ترد و لطیف باشد.هنگام اضافه کردن مربا به خمیر، مقدار زیادی اضافه نکنید تا پس از پخت پخش نشود.افزودن تخم مرغ به خمیر، به منعطف بودن خمیر کمک می‌کند.افزودن دارچین و وانیل به مربا، طعم دسر را غنی‌تر می‌کند.استفاده از کره حیوانی پاستوریزه در خمیر، باعث لطافت بیشتر آن می‌شود.قبل از پخت، قالب را با کمی کره چرب کنید تا پای به راحتی جدا شود.اجازه دهید پای پس از پخت کمی خنک شود تا به راحتی برش داده شود.اجازه دهید خمیر پس از ورز دادن، استراحت کافی داشته باشد تا بهتر بپزد.می‌توانید به‌ جای مربای به از ترکیبی از میوه‌های دیگر یا مرباهای دیگر نیز استفاده کنید.برای تزیین، می‌توانید از پودر قند یا کمی شربت استفاده کنید.ایجاد حفره‌های کوچک با کمک چنگال روی خمیر پای، از بروز حباب و ترک خوردن آن جلوگیری می‌کند.پخت پای را در طبقه میانی فر انجام دهید تا از سوختن لبه‌ها جلوگیری شود.

امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی آدرینمورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا این پای خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.

اگر شما در طرز تهیه پای مربای بِه از ترفندهای دیگری استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن و بهتر شدن طعم آن می‌شود، خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من سمانه هستم، پس از سال‌ها تلاش مستمر و حرفه‌ای در دنیای شیرینی‌پزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بی‌پایان این طعم‌های دلنشین را با شما به اشتراک می‌گذارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید