طرز تهیه همبرگر خانگی + نکات و فوتوفنهای آن
همبرگر یکی از محبوبترین و پرطرفدارترین ساندویچهایی است که میتوانید به راحتی با رعایت چند نکته ساده آن را در سالمترین و مقرون بهصرفهترین حالت ممکن تهیه کنید. در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه همبرگر خانگی را به صورت مرحله به مرحله به همراه تمام نکات مهمی که در زمان تهیه باید بدانید به شما آموزش خواهیم داد.
ابتدا پیاز را با رنده ریز رنده کنید و آب آن را به خوبی بگیرید. پوره پیاز، گوشت چرخ کرده، پوره سیر، نمک، فلفل سیاه و پاپریکا را در ظرف مناسبی با هم ترکیب کنید. مواد را به ۲-۳ قسمت تقسیم و روی پلاستیک فریزر کمی مرطوب با دست شکل دهید. همبرگرهای آماده شده را ۲۰-۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید سپس در روغن داغ، روی منقل یا فر بپزید و در کنار سایر مخلفات ساندویچ سرو و میل کنید.
مواد لازم جهت تهیه همبرگر خانگی
مواد لازم جهت تهیه همبرگر خانگی به شرح زیر است:
گوشت چرخ کرده۵۰۰ گرمپیاز۱ عددسیر۱ حبهنمک، فلفل سیاه و پاپریکابه میزان لازم
مراحل تهیه همبرگر خانگی
مدت زمان آماده سازی: ۳۵-۴۵ دقیقهمناسب برای: ۲-۳ نفردرجه سختی: متوسط
مرحله اول: آمادهسازی پیاز و سیر
پیاز را بشوید و پوست بگیرید. با کمک رنده ریز آن را رنده کنید.
پیاز رنده شده را درون صافی کوچکی بریزید و به خوبی آب آن را بگیرید. سیر را به همین ترتیب پس از شستن و گرفتن پوست با کمک سیر له کن پوره و له کنید.
پوره سیر و پیاز را درون کاسه مناسبی بریزید. در این مرحله به جای پیاز و سیر میتوانید از پودر پیاز و پودر سیر نیز استفاده کنید.
مرحله دوم: افزودن گوشت چرخ کرده و ادویهها
گوشت چرخکرده را به محتوای درون کاسه اضافه کنید.
توجه داشته باشید که بهترین و مناسبترین گوشت برای تهیه همبر ترکیبی از گوشت گوسفند و گوساله است. گوشت شما باید چربی طبیعی داشته باشد تا انسجام کافی را در همبرگر ایجاد کند.
نمک، فلفل سیاه و پاپریکا را به مواد اضافه کنید و مواد را با دست خوب ورز دهید تا یکدست شود.
این کار به ترکیب بهتر طعمها کمک میکند. توجه داشته باشید که از ورز دادن بیش از حد خودداری کنید، زیرا باعث سفت شدن همبرگر میشود.
بیشتر بخوانید: ترکیبات و طرز تهیه ادویه همبرگر رستورانی
مرحله سوم: فرم دادن به گوشت
مواد را به ۲-۳ قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را به شکل دایرهای درآورید.
در یک بشقاب میوهخوری پلاستیک فریزر بگذارید و کمی آب روی پلاستیک اسپری کنید. همبرگر را به آرامی و با فشار دست در ظرف به صورت دایرهای با قطر یکسان گرد کنید.
قطر همبرگر باید کمی بزرگتر از نان باشد، زیرا در حین پخت جمع میشود.
وسط همبرگر را با انگشت کمی گود کنید تا در هنگام پخت پف نکند.
مرحله چهارم: استراحت دادن به همبرگر
همبرگرهای آماده شده را روی هم قرار دهید و با سلفون روی آنها را بپوشانید و حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید.
استراحت در یخچال باعث انسجام بیشتر همبرگرها و جلوگیری از خرد شدن در حین پخت میشود.
بیشتر بخوانید: راز و رمزهای پفکی شدن همبرگر خانگی
مرحله پنجم: پخت همبرگر
کمی روغن یا کره در تابه بریزید و زمان دهید تا تابه گرم شود. سپس همبرگرها را روی حرارت متوسط به مدت ۳-۴ دقیقه برای هر طرف بپزید.
برای پخت میتوانید همبرگرها را روی گریل داغ بگذارید و به همان میزان بپزید یا در صورت تمایل، میتوانید همبرگرها را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.
در صورت استفاده از پنیر، در دقیقه آخر پخت، ورقه پنیر را روی همبرگر بگذارید تا آب شود.
مرحله ششم: سرو همبرگر
نانها را برش زنید و آنها را روی گریل یا در تابه گرم کنید تا کمی برشته شوند. نان برشتهشده از نرم شدن بیش از حد و جذب سس جلوگیری میکند.
برگ کاهو، حلقههای گوجهفرنگی، خیارشور، و همبرگر پختهشده را روی نان قرار دهید.
به سلیقه خود، از کچاپ، مایونز، و خردل استفاده کنید. همبرگر را بلافاصله سرو کنید تا طعم و بافت آن حفظ شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه لازانیا اصل ایتالیایی با سس بشامل
۷ نکته طلایی که برای خوشمزهتر شدن همبرگر خانگی باید بدانید
برای خوشمزهتر شدن همبرگر خانگی به نکات زیر توجه کنید.
برای پخت تابه یا گریل باید داغ باشد، اما از حرارت زیاد پرهیز کنید. حرارت متوسط اجازه میدهد همبرگر به طور یکنواخت بپزد، سطح آن نسوزد و همبرگر خشک نشود.از گوشت چرخکرده با چربی ۲۰-۳۰ درصد استفاده کنید. چربی کافی باعث میشود همبرگر آبدار و خوشطعم شود. گوشت خشک نتیجهای نامطلوب خواهد داشت.گوشت را فقط تا حد ترکیب شدن ورز دهید. ورز دادن بیش از حد باعث سفت شدن همبرگر میشود.حتماً آب پیاز رنده شده را بگیرید، زیرا آب پیاز میتواند بافت همبرگر را شل کند و در حین پخت آن را از هم بپاشد. همچنین از افزودن پیاز بیشتر از مقدار اعلام شده در آموزش بپرهیزید.هنگام شکل دادن، وسط همبرگر را با انگشت کمی گود کنید. این کار کمک میکند تا در حین پخت، همبرگر به صورت یکنواخت پخته شود و وسط آن پف نکند.گوشت فرم داده شده را حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید. این کار انسجام همبرگر را افزایش میدهد و از خرد شدن آن در حین پخت جلوگیری میکند.ادویههایی مانند پاپریکا، فلفل سیاه، آویشن، و حتی کمی زیره سبز میتوانند طعم بینظیری به همبرگر بدهند اما باید به مقدار مناسب از آنها استفاده کنید تا طعم و مزه کلی همبرگر را تحت تاثیر قرار ندهند.
امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی آدرینمورد توجه شما علاقهمندان قرار گرفته باشد. شما نیز با رعایت مراحل و نکات ذکر شده در این آموزش میتوانید همبرگرهای با طعم و بافت بی نظیر تهیه کنید.
اگر شما در تهیه همبرگر خانگی از ترفندهای دیگری استفاده میکنید که موجب بهتر شدن طعم و بافت آن میشود خوشحال میشویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقمند به اشتراک گذارید.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.
- برچسب ها: