طرز تهیه مربای پوست انبه؛ یک مربای خوشمزه و مغذی

  • توسط: admin


پوست انبه که اغلب دور انداخته می‌شود، فواید سلامتی زیادی دارد و می‌توان از آن برای تهیه یک مربای خوشمزه و مغذی استفاده کرد. این مربا سرشار از آنتی اکسیدان، ویتامین ها و مواد معدنی است که به تقویت سیستم ایمنی بدن، بهبود هضم و افزایش سلامت پوست کمک می‌کند.

در این مقاله از آدرینبلاگ، طرز تهیه مربای پوست انبه را به صورت مرحله به مرحله و همراه با تمام نکات مهم آن به شما آموزش می‌دهیم.

طرز تهیه مربای پوست انبه

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این مربا ۳۰-۳۵ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش ۳۰۰-۴۰۰ گرم مربا به شما می‌دهد.درجه سختی تهیه این مربا در دسته بندی متوسط قرار دارد.

 
مواد لازم جهت تهیه مربای پوست انبه

پوست انبه تازهاز ۳ عدد انبه متوسطشکر۲ پیمانهآب ۱ پیمانهآبلیمو۱ قاشق غذاخوریهل ۱/۲ قاشق چایخوری (اختیاری)دارچین ۱/۴ قاشق چایخوری (اختیاری)

مرحله اول: آماده سازی انبه

پوست انبه را به خوبی بشویید. برای اطمینان از تمیز بودن پوست انبه بهتر است آن را با آب گرم و مایع شوینده مناسب میوه و سبزیجات بشویید.
پس از شستن پوست انبه را به قطعات کوچک خرد کنید. می‌توانید پوست انبه را به صورت نواری یا تکه های مربعی کوچک برش دهید.

مرحله دوم: ترکیب آب و شکر

شکر و آب را در قابلمه مناسبی بریزید و با هم ترکیب کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بستنی انبه

قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و منتظر بمانید تا محتوای درون قابلمه به نقطه جوش رسد و دانه های شکر به خوبی در آب حل شوند.

مرحله سوم: افزودن پوست انبه

پوست انبه خرد شده را به شربت در حال جوش اضافه کنید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بجوشانید تا پوست انبه نرم و شفاف شود.

مرحله چهارم: افزودن آبلیمو، هل و دارچین

آبلیمو، هل و دارچین (در صورت تمایل) را به مربا اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه دیگر بجوشانید.

مرحله پنجم: خنک کردن و انتقال به شیشه نگهدارنده

مربا را از روی حرارت برداشته و بگذارید تا به طور کامل خنک شود.

سپس مربا را در شیشه های تمیز و استریل شده بریزید. توجه داشته باشید که شیشه ها باید کاملا تمیز و عاری از هر گونه چربی یا آلودگی باشند.
مربای پوست انبه را می‌توانید به صورت صبحانه، عصرانه یا به عنوان دسر میل کنید.

می‌توانید از مخلوط پوست انبه با پوست سایر میوه‌ها مانند سیب، پرتقال یا لیمو برای تهیه مربا استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه تیرامیسو انبه

شیشه ها را در یخچال نگهداری کنید. مربای پوست انبه را می‌توان تا ۳ ماه در یخچال نگهداری کرد.

با تهیه و مصرف این مربای خوشمزه و مغذی، از فواید سلامتی آن بهره‌مند شوید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید. توجه داشته باشید که اگر به انبه یا سایر میوه‌های هسته‌دار حساسیت دارید، از مصرف این مربا خودداری کنید. اگر از داروهای خاصی استفاده می‌کنید یا زنان شیرده و باردار باید قبل از مصرف این مربا با پزشک خود مشورت کنند.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید